#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Şu adamın yanına iki tane sağlam orta saha alalım, o zaman görün Elano'yu. Eminimki performansını ikiye katlar. Gerçi takım olarak o transferlerden sonra performans ikiye katlanır ama olsun. :)

Elano yanında Topallarla, Barışlarla vs. oynayan bi oyuncu. Yinede kötü oynadığını düşünmüyorum. Göz önüne gelmiyor pek ama bence çok faydalı oynuyor. Yanındaki oyuncular sağlam olmadığı için bazen onların görevlerinide üstlenmeye kalkıyor. O yüzden orta sahanın her yerinde bu adam. Bi bakıyorsun stoperlerin hemen önünde, bi bakıyorsun forvetin hemen arkasında. Bu adamı o kadar eleştireceğimize yanındaki oyuncuları eleştirelim. Bu güne kadar forvetin hemen arkasında oynayan Elano'ya kim top atabildi. Kim topu onunla forvetin hemen arkasında buluşturabildi. Mecbur gelip top almak zorunda kalıyor adam.

Helal olsun diyorum ben kendisine. O kadar mücadele ediyor. Başkası olsa ben ofansif oynuyorum der gider forvet arkasına top bekler. Ben AMC'yim nasıl olsa der banamı kalmış gidip stoperden top alıp oyun kurmak der. Gelirse atar pasını gelmezse umrunda olmaz.

Ben daha fazla şey bekliyorum Emrede baroni selçukla oynuyor ama adam sürekli oyunun içinde kötü rezalet oynayan fenerbahçenin en iyisi oluyor..Elano bundan önceki 2-3 maç kıpırdansada oran yaparsak maçların %90 nında vasat oynamıştır.Mesela geçen hafta ayhan elanodan daha iyiydi.Yani elano dediğin adamla ayhanı kıyasladığında kesinlikle elano iyi demen lazım yok ama diyemiyorsun işte..

Orta sahada oynayan bir adamın maç içinde kaybolmaması lazım..Kötüde oynasa oyunda olması lazım.

Bence daha iyi olabilir Ankaragucu maçinda fazla goremedim

IQ seviyesi tartışılır Antu üyeleri, Elano'nun kalitesini çözmüş. Biz hâlâ satma derdindeyiz.

Komsunun tavugu insana kaz gelir hesabı...

Bu sezon 2 mac oynadı..

1 - 5 eksikli antalyaspora karsı

2 - BJK macı

Diğer maclarda kalitesinin altında idi, son 2 mactır kalitesinin çoook çoook altında.

Özetlere göre doğru tespit.

Yok Tüm maçları izleyip, diğer bütün maçları da izleyip karsılastırınca cok dogru tespit. özete kalırsa eskişehir macındaki 2 ara pası da aldatır.

En az koşan ve en dusuk pas yuzdesine sahip oyuncusu idi takımın...

Merak etme istatistikleri dahil hersyei inceliyorum. Transferi fiyaskoyu geçemiyor...

18 super lig macı 0 asist...

DMC diyenler : En fazla kosanalr listesinde 2 mactır yok.

AMC diyenler : Asisti yok daha super ligde...

MC Diyenler : E ne yapacak bu...

Ben daha fazla şey bekliyorum Emrede baroni selçukla oynuyor ama adam sürekli oyunun içinde kötü rezalet oynayan fenerbahçenin en iyisi oluyor..Elano bundan önceki 2-3 maç kıpırdansada oran yaparsak maçların %90 nında vasat oynamıştır.Mesela geçen hafta ayhan elanodan daha iyiydi.Yani elano dediğin adamla ayhanı kıyasladığında kesinlikle elano iyi demen lazım yok ama diyemiyorsun işte..

Orta sahada oynayan bir adamın maç içinde kaybolmaması lazım..Kötüde oynasa oyunda olması lazım.

Emre vs Elano ?

Böyle devam hocam birşey demiyorum gece gece, diyecek kelime bulamıyorum.

Neymiş Emre'de Selçuk ve Baroni ile oynuyormuş. Bir kere Emre mücadelesiyle ön plana çıkıyor, en önemli özelliği de mücadele etmesi. Elano öyle değil ama. Yeri geldiğinde mücadele eder, paslarıyla ön plana çıkar. İkisi de çift yönlü oyuncu diye karıştırmayın birbirini.

Ama ben kime anlatıyorum ki ? :)

Musa Cozer;

Sen de asist muhabbeti yapıyorsun. Sen de yeni üyesin. Direkt lafa girmek istemiyorum, suçta atmak istemiyorum ama insan düşünüyor :o !?

+ olarak senin futbol literatüründe MC mevkiisi yok mu ?

Emre vs Elano ?

Neymiş Emre'de Selçuk ve Baroni ile oynuyormuş. Bir kere Emre mücadelesiyle ön plana çıkıyor, en önemli özelliği de mücadele etmesi. Elano öyle değil ama. Yeri geldiğinde mücadele eder, paslarıyla ön plana çıkar. İkisi de çift yönlü oyuncu diye karıştırmayın birbirini.

Kimseye birşey analtmaya gerek yok, Emre 3 tane Elano eder ...

Görünen köy klavuz istemez.

Emre vs Elano ?

Musa Cozer;

Sen de asist muhabbeti yapıyorsun. Sen de yeni üyesin. Direkt lafa girmek istemiyorum, suçta atmak istemiyorum ama insan düşünüyor :o !?

+ olarak senin futbol literatüründe MC mevkiisi yok mu ?

MCler kosmaz mı? Asist yapmaz mı?

En fazla kosan olsun demiyorum, en fazla kosan 5 oyuncu listesinde adı yok.

Orta saha oyuncusu bu listede olmalı.

Ne yaptı, Ozan İpek kadar, Cangele kadar, Neil kadar, Keita kadar, Baros kadar, kim kadar katkısı var?

Serhat bu ya. :D

adamı izlemesem brezilyada shaktarda bende başlıycam sövmeye

Elano'yu savunucam diye gözünüz kör olmus. Bir yapamadı işte gördük. Ne yaptı? ankaragücüne karsı bile oynayamayan bir oyuncuyu savunun, en ufak seyde turk oyunculara sallayın.

Bu arada SERHAT kim bilmiyorum.

Gecende uyelik actım SERHAT diye banlandım.

Alakası yok, elano'yu eleştirmek suc olmus sanırım.

Geremi de REAL MADRID'de oynuyordu bir zamanlar, gördük bugün. İsme kilitlenmişsiniz, gözünüz görmüyor etrafı. Elano oy-na-ya-mı-yor. Bu kadar basit.

Elano'yu savunucam diye gözünüz kör olmus. Bir yapamadı işte gördük. Ne yaptı? ankaragücüne karsı bile oynayamayan bir oyuncuyu savunun, en ufak seyde turk oyunculara sallayın.

Bu arada SERHAT kim bilmiyorum.

Gecende uyelik actım SERHAT diye banlandım.

Alakası yok, elano'yu eleştirmek suc olmus sanırım.

Yok suç deilde attıgı uzun paslardan sonra Allah çarpar ondan korkuyo modarımız:D

Geremi de REAL MADRID'de oynuyordu bir zamanlar, gördük bugün. İsme kilitlenmişsiniz, gözünüz görmüyor etrafı. Elano oy-na-ya-mı-yor. Bu kadar basit.

öyle diyorsunuzda bu adam hala Brezilya milli takımında oynuyor ve şuanda Brezilya Portekizle birlikte dünya kupasını almaya en yakın takım oalrak gösteriliyor :cowboy:

MCler kosmaz mı? Asist yapmaz mı?

En fazla kosan olsun demiyorum, en fazla kosan 5 oyuncu listesinde adı yok.

Orta saha oyuncusu bu listede olmalı.

Ne yaptı, Ozan İpek kadar, Cangele kadar, Neil kadar, Keita kadar, Baros kadar, kim kadar katkısı var?

Elano'ya mücadele etmiyor veya koşmuyor demeye getirme Elano bu takımda en çok mücadele eden futbolcular arasında bir kere.

Senin bakış açın direkt sayılarla ilgili olduğu için birşey demiyorum ama sadece bir örnek vereceğim;

Şimdi Alex'e koşmuyor diyorlar değil mi ? Fakat adam en çok koşan 5 oyuncu listesinde oluyor ben görüyorum. Sonra ne deniyor ? Bakın işte koşuyor adam diye. Ama maçı izlersin öyle değildir mesela.

Elano'da koşuyor, boş koşmuyor ama görüyorsun koştuğunu ve mücadele ettiğini. Bunu gördükten sonra da sayılar, istatistikler vız gelir.

:)

Ayrıca açık konuşayım sen banlanan arkadaşımız Serhat'sın gibime geliyor. Hatta çok çok eminim gibi bu konuda. 1-2 mesaj sonra anlaşılır :o ...

Yok suç deilde attıgı uzun paslardan sonra Allah çarpar ondan kokuyo modarımız:D

uzun top'tan başka cevabı yok zaten Elano savunanların, Takım düzenini bozuyor o uzun paslar. Yerli yersiz her top alısında uzun deniyor.

%64 pas yuzdesi... Komik bir yüzde. Goren de %90 pası dogru veriyor sanacak..

Önü bomboş adamın topu sürse sürecek, markaj altındaki adama uzun top atıyor. Top kaybı tabi doğal olarak..

uzun top'tan başka cevabı yok zaten Elano savunanların, Takım düzenini bozuyor o uzun paslar. Yerli yersiz her top alısında uzun deniyor.

%64 pas yuzdesi... Komik bir yüzde. Goren de %90 pası dogru veriyor sanacak..

Önü bomboş adamın topu sürse sürecek, markaj altındaki adama uzun top atıyor. Top kaybı tabi doğal olarak..

Elano bu sene 40 uzun top attıysa 1 yada 2 tanesi hatalıdır, nereye top kaybı :D ? Bu kadar komik olma, rezil etme kendini.

Herneyse arkadaşım,

2.üyelik açmaktan az sonra banlanacaksın zaten, belki de 3 ? :o

Güle güle diyelim de şimdiden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt