#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Zamanında meirayıda böyle eleştirmiştim herkes portekiz kaptanı cart curt diyordu bi süre sonra kimse istemedi ve gönderildi elanoda böyle olucak.

Çok beklersin.Hocası,yönetim ve taraftar arkasındayken gönderilmesini beklemen hayalperestliktir.2-3 tane marjinal olma çabasındaki taraftar eleştirildi diye Elano'yu satacaklarını filan mı sanıyorsun?Komik.:asd:Çakma Serhat seni.O adam en azından futbolu bildiğini belli ediyor saçma sapan eleştirse de.Sende o da yok.:asd:

Düzeltiyorum ayhan kadarda geriye oynayamıyor ayhanın pas yüzdesi67 elanonun 53 müş..

Ayrıca m.city forumlarındada bahsetmişler..

*Pasları çok tehlikeli evet ama pas atma zamanı ve geniş alan sağlarsanız. Sıkı şekilde marke edilince maç içerisinde kaybolup gidiyor kendini unutturamıyor. Ceza sahası içerisinde kolayca top kaptırıyor ve takımın geri kalanı geri dönmek zorunda kalıp topu kazanmaya çalışıyor.

*İyi oynadığı 3-4 maçı örnek gösteriyorsunuz. Ben size abartısız kötü oynadığı çok çok daha fazla maç sayabilirim.

onu özleyeceğim ama gitmesi klüp için en iyisiydi.

aynen böyle bir adam elano işte.

m.city forumu noluyor?:rolleyes:

Çok beklersin.Hocası,yönetim ve taraftar arkasındayken gönderilmesini beklemen hayalperestliktir.2-3 tane marjinal olma çabasındaki taraftar eleştirildi diye Elano'yu satacaklarını filan mı sanıyorsun?Komik.:asd:Çakma Serhat seni.O adam en azından futbolu bildiğini belli ediyor saçma sapan eleştirse de.Sende o da yok.:asd:

Allah Allah sen çok biliyorsun. Galata Sarayı Efendileri rütbesi forumdan herkese mi veriliyor ;) Bak bakalım bi.

Elano'yu eleştirmek yasak bu forumda.

evet türkiye ye fazla çünkü elano hem defans hem hücum yapınca olmuyo,ya alex delgado falan gibi elin belinde dolaşıcan bi asist yap bi gol at kahraman ol,yada it gibi koşacaksın kazma olcaksın başka türlüsü uymuyo türkiye ye:o ama size niye uymuyo onu anlamadım niye istemiyosunuz:o

Benim anlamadığım şey.Elano'ya küfür edenlerin hepsinde aynı şey var."Ben en iyisini biliyorum, siz hepiniz salaksınız" gibi bir haldeler.Buna sinir oluyorum işte.Birşeyler kanıtlamaya çalışıyorlar, ama saçmalıyorlar farkında değiller.Tartışmak istiyip ortaya bişi atıp "işte bu!" diyip "gerçek ve doğrusu budur" diyorlar.Merak ediyorum kendileri kim oluyorlar?

evet türkiye ye fazla çünkü elano hem defans hem hücum yapınca olmuyo,ya alex delgado falan gibi elin belinde dolaşıcan bi asist yap bi gol at kahraman ol,yada it gibi koşacaksın kazma olcaksın başka türlüsü uymuyo türkiye ye:o ama size niye uymuyo onu anlamadım niye istemiyosunuz:o

Elano hakkında olumsuz birşey söyledim mi ? :o

Dünyadaki çift yönlü oyuncularıda izliyoruz rahat ol sen ;)

Benim anlamadığım şey.Elano'ya küfür edenlerin hepsinde aynı şey var."Ben en iyisini biliyorum, siz hepiniz salaksınız" gibi bir haldeler.Buna sinir oluyorum işte.Birşeyler kanıtlamaya çalışıyorlar, ama saçmalıyorlar farkında değiller.Tartışmak istiyip ortaya bişi atıp "işte bu!" diyip "gerçek ve doğrusu budur" diyorlar.Merak ediyorum kendileri kim oluyorlar?

Kim öyle diyor..? Sence

Düzeltiyorum ayhan kadarda geriye oynayamıyor ayhanın pas yüzdesi67 elanonun 53 müş..

Ayrıca m.city forumlarındada bahsetmişler..

*Pasları çok tehlikeli evet ama pas atma zamanı ve geniş alan sağlarsanız. Sıkı şekilde marke edilince maç içerisinde kaybolup gidiyor kendini unutturamıyor. Ceza sahası içerisinde kolayca top kaptırıyor ve takımın geri kalanı geri dönmek zorunda kalıp topu kazanmaya çalışıyor.

*İyi oynadığı 3-4 maçı örnek gösteriyorsunuz. Ben size abartısız kötü oynadığı çok çok daha fazla maç sayabilirim.

onu özleyeceğim ama gitmesi klüp için en iyisiydi.

aynen böyle bir adam elano işte.

Tutacağım yok tutamayacağım, bir şey karalayım; belki "Gönder" butonuna basmam.

3 gündür bu başlığı inceliyorum, 3 gündür sen ve bir kaç kişi dışında Elano'ya veriştiren yok. Hadi Elano'yu eleştirmenizi umursamayalım ama 3 gündür aynı şeyler de konuşulmaz ki...

Eğer bu kadar futboldan ve futbolcudan anlıyorsanız gidelim Rijkaard'a diyelim; "baba bırak işi gscimbom.com'da bir kaç kişi var, işi senden daha iyi biliyor. Elano'yu da al git!"

Eminim ki Elano geldiğinde hepiniz sevinçten havalara uçmuşsunuzdur. Şimdi de gelip Elano ile ilgili yazılan, çizilenleri kanıt niyetine ortaya atıyorsunuz. Peki bunu neden zamanında demediniz diye sormazlar mı adama?

Hadi bunları es geçelim. Kendinize göre haklısınız, kabul edelim. Neden 3 gündür; düşüncelerinizi ısıtıp ısıtıp önümüze koyarsınız ki? Ne yani siz burada her gün Elano'ya veriştirince rahatlıyor musunuz? Başkalarına kendi fikirlerinizi empoze mi etmeye çalışıyorsunuz?

İroni mi yapıyorsunuz? Şaka mı? Yoksa antipatiklik günümüzün tarzı mı?

Çok güzel anlatmışsın sözde eleştirmenlerin hallerini.:tiphat:

Çift yönlü orta saha nedir öğrensek?

Bir defans oyuncusu, bir forvet oyuncusu, hatta bir bek oyuncusu bile çift yönlü olabilir. Çift yönlü oprta saha diyince aklınıza direk Gerrard mı geliyor?

Bir takım savunmadayken oyuncun topun arkasına geçip alan daraltıyorsa o futbolcu oyunu iki yönüylede oynuyor demektir. Elano göbekte oynuyor. Tarzı sürekli seri paslaşmak. Bu kombinasyonu hangi partneriyle yapacak? Yapacağı kimse olmadığına göre onun ters toplarından faydalanacağız.

Asıl dikkat edilmesi gereken nokta da şu. Rijkaard Elano'dan forvete yakın oynamasını değil, sol kanada yakın oynamasını istiyor. Caner - Elano - Arda üçgeniyle o kanattan pozsiyon bulmaya çalışıyor FR. Caner'in ve Elano'nun (En iyi uzun top atan 2 oyuncumuz) uzun topları ile de ters kanattaki Keita'ya pozisyon hazırlamaya çalışıyor.

Atletico maçlarını tekrar izleyin anlarsınız oyun içindeki rolünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt