#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Serhat vermiş işte pas yüzdesini geri dörtlüye en çok dönen adamda elano ligdede asisti yok asıl siz ne görüyorsunuz serap felan mı?

Pas atma becerisi , asistle her zaman doğru orantılı değildir.

Bak mesela , Sarp ; Elano'nun 2 katı fazla pas atmış ve buna rağmen %25 daha fazla isabet bulmuş bu paslarda ?

Ne yani Sarp , Elano'dan daha iyi bir pasör müdür?

İstatistiklere bakacaksak ; Alex , Hagi'yi şey yaptı ?

Pas atma becerisi , asistle her zaman doğru orantılı değildir.

Bak mesela , Sarp ; Elano'nun 2 katı fazla pas atmış ve buna rağmen %25 daha fazla isabet bulmuş bu paslarda ?

Ne yani Sarp , Elano'dan daha iyi bir pasör müdür?

İstatistiklere bakacaksak ; Alex , Hagi'yi şey yaptı ?

Asist sayısı illa olucak demedim.

Asist sayısı doğrudan etkilemez ama bir kriterdir..

M.sarp elanodan daha iyi pasör değildir çünkü ikiside geri ve yana oynamış oynamış..

Elanonun attığı 26 pasın 8 i sadece ileriye keita ve jo ya..

Buna rağmen pas başarısıda %53..Elanoyu diğerlerinden daha iyi pas yapıyor kriteride nedir.?

Hadi sayın bakalım elanonun verdiği 5 önemli pası?Ara pası bile yapmıyor adam.Hiçbir verkaçı felan yok.

Bitek gençlerbirliğinde atmış Allah razı olsun ne diyelim..

Elanonun bence şimdiye kadar oynadığı maçlarda attığı gol, yaptığı asist, çaldığı top,çektiği şut, isabetli ortalarını birisi sevabına çıkarırsa sanırım tartışma biter. Her iki taraf açısından da.

ahanda başladık yine:D

Yan pas yapmasi onemli degildir, onemlisi hizli oynamak. Sarp yan pas atarsa 3-5 saniye geciyor.

Yani , Elano ile Sarp'ı pasörlük yönünden bir eşlemeyen tek şey geriye ve yana oynamaları mı ? Oğlum senin Elano ile nasıl bir sorunun var ?

Asist sayısı illa olucak demedim.

Asist sayısı doğrudan etkilemez ama bir kriterdir..

M.sarp elanodan daha iyi pasör değildir çünkü ikiside geri ve yana oynamış oynamış..

Elanonun attığı 26 pasın 8 i sadece ileriye keita ve jo ya..

Buna rağmen pas başarısıda %53..Elanoyu diğerlerinden daha iyi pas yapıyor kriteride nedir.?

Hadi sayın bakalım elanonun verdiği 5 önemli pası?Ara pası bile yapmıyor adam.Hiçbir verkaçı felan yok.

Bitek gençlerbirliğinde atmış Allah razı olsun ne diyelim..

Yan pas yapmasi onemli degildir, onemlisi hizli oynamak. Sarp yan pas atarsa 3-5 saniye geciyor.

%47si yaklaşık yarısı rakibe gittikten sonra neye yarar bu?Kaldıki hızlı oynadığı felanda yok..

Bir kere pas verdikten sonra ileri kaçtığını görmedim.Orta sahadan ilerdeki adamlara destek verdiğide yok pası yana veya geriye atıp gerisine karışmıyor oralarda geziniyor.

Pas ileriye atıldıktan sonra takım böyle çıkartılır işte alın yanında barış var m.topal var..10 numara dediğiniz lincoln geriden kaç kere top almış ileriye çıkarmış...Çift yönlü dediğiniz adamın birde kaç km koşmuş kaç top çalmış onu gösterin birde..

https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q

Rijkaard'a ulaşın bakalım niye böyle yapıyor ?

%47si yaklaşık yarısı rakibe gittikten sonra neye yarar bu?Kaldıki hızlı oynadığı felanda yok..

Bir kere pas verdikten sonra ileri kaçtığını görmedim.Orta sahadan ilerdeki adamlara destek verdiğide yok pası yana veya geriye atıp gerisine karışmıyor oralarda geziniyor.

Pas ileriye atıldıktan sonra takım böyle çıkartılır işte alın yanında barış var m.topal var..10 numara dediğiniz lincoln geriden kaç kere top almış ileriye çıkarmış...Çift yönlü dediğiniz adamın birde kaç km koşmuş kaç top çalmış onu gösterin birde..

https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q

ya eleştir tamam naparsan yapta şu şerefsizin videolarını koyup durma:evilsmile:

Lincoln milli formayı giyememiş , Almanya'nın orta sıra takımı Schalke'den alınmış bir koşmayan sorun Brezilyalı.

Elano kaç kez milli formayı giymiş , Premier ligde isim yapmış , takım oyunu oynayan bir Brezilyalı.

Daha neyi tartışıyorsunuz ki ? Burada Lincoln'ü savunanlar hala takip ediyorlar mı acaba? Hayır.

Lincoln'ü severimde cidden konumuzla ne alakası olduğunu çözemedim.

Elano'ya bok atmak için yakında Felipe , Carrusca olaylarını bile açarsınız.

Bok ile ilgili açıklama : Kullandığım ifadenin Türkçe'si boktur. Ceza falan gibi saçmalık işlere hiç girmeyin derim , ne yani kaka atmak mı denilmeli ?

Yav tartışmayı bırakmak için bir önerim var.

En çok koşma

En yüksek pas yüzdesi

En çok asist

En çok gol atma

En çok şut çekme

En çok isabetli şut

En çok orta

En çok isabetli orta

Aklıma gelen bunlar. Bence elano kötü bir oyuncu değil. Peşin peşin söyleyeyim. İstatistiklere bakmayı bazıları sevmez. ama bize istatistikler bazı şeyleri fısıldar. Bu istatistikler her maç sonucu ölçme şirketlerince hazırlanır. Şimdi ligin başından bu yana kadar .elanonun bu istatistiklerin hangisinde kategorisinde takım 1. 2. veya 3. sü olduğu söylenebilir. Ben zannetmiyorum. Aksini ispat eden olursa saygı duyarım. Elano bizim futbolcumuz canımız ciğerimiz. Tıpkı ayhan ve barış gibi değil mi? O zaman ona saygı duyuyorum. Ama seneye bu 3 futbolcunun da bizden ayrılıp daha güzel mevkilere gelmelerini diliyorum.

Sarp ,Elanodan daha iyi bir pasör değildir çünkü ikisi de yana ve geriye oynuyor . diyerek saçmalamanın dibine vuran arkadaş sensin.

Yahu banane sarptan felan..Ben elanonun paslarının sarptan fazla bi etkisi olmadığını söylüyorum istatistikler asist sayısı ilerdeki oyuncuya oynama sayısıda da bunu doğruluyor..Dikine oynadığını pastan sonra ileri kaçtığını gördünüz mü diyorum yok ses.

Sizin tek konuşabildiğiniz''hahaha sarp daha iyiymiş gibi zırvalamak''

Bu şu gibi bizim orda mehmet abi var elano ondan daha iyi pasörmüş hahahahaha..

Yani ben furbol kurallarıyla açıklamaya çalıştıkça siz diyecek bişey bulamayıp oraya götürüyorsunuz konuyu.Bana mehmet abinin elanodan üstün taraflarını söyleyin mesela örnekteki gibi ki tartışma devam etsin.

Yahu banane sarptan felan..Ben elanonun paslarının sarptan fazla bi etkisi olmadığını söylüyorum istatistikler asist sayısı ilerdeki oyuncuya oynama sayısıda da bunu doğruluyor..Dikine oynadığını pastan sonra ileri kaçtığını gördünüz mü diyorum yok ses.

Sizin tek konuşabildiğiniz''hahaha sarp daha iyiymiş gibi zırvalamak''

Bu şu gibi bizim orda mehmet abi var elano ondan daha iyi pasörmüş hahahahaha..

Yani ben furbol kurallarıyla açıklamaya çalıştıkça siz diyecek bişey bulamayıp oraya götürüyorsunuz konuyu.Bana mehmet abinin elanodan üstün taraflarını söyleyin mesela örnekteki gibi ki tartışma devam etsin.

Dalga geçmek için sormuyorum , kaçırdım daha önce. Elano ile ilgili sorununu , problemini , derdini açıkça yazarsan cevap vereceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt