#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Lincoln milli formayı giyememiş , Almanya'nın orta sıra takımı Schalke'den alınmış bir koşmayan sorun Brezilyalı.

Elano kaç kez milli formayı giymiş , Premier ligde isim yapmış , takım oyunu oynayan bir Brezilyalı.

Daha neyi tartışıyorsunuz ki ? Burada Lincoln'ü savunanlar hala takip ediyorlar mı acaba? Hayır.

Almanyada yılın oyuncusu seçilmeside orta sınıf brezilyalı yapıyor zaten..

Keitada kim zaten fransa gibi önemli olmayan bir ligde bile takımında forma giiyememiş bir adam ...:o

Yahu banane sarptan felan..Ben elanonun paslarının sarptan fazla bi etkisi olmadığını söylüyorum istatistikler asist sayısı ilerdeki oyuncuya oynama sayısıda da bunu doğruluyor..Dikine oynadığını pastan sonra ileri kaçtığını gördünüz mü diyorum yok ses.

Sizin tek konuşabildiğiniz''hahaha sarp daha iyiymiş gibi zırvalamak''

Bu şu gibi bizim orda mehmet abi var elano ondan daha iyi pasörmüş hahahahaha..

Yani ben furbol kurallarıyla açıklamaya çalıştıkça siz diyecek bişey bulamayıp oraya götürüyorsunuz konuyu.Bana mehmet abinin elanodan üstün taraflarını söyleyin mesela örnekteki gibi ki tartışma devam etsin.

tamam istatistiklerle konuşuyorum

1-) öve öve bitiremediğin emre nin 2 sarp ın 5 golü var nasıl olcak

2-)dikine oynadığın ı gördünüz mü:coffee:,pastan sonra zaten ileri kaçamaz o pası ona geri verecek orta saha yok çünkü

Elano'ya bundan sonra daha dikkatli eleştirin derim. Muhammet Gülhan provakatör diye banlar sizi sonra Onur gibi. :p

Emir Satriani olma çabaları..

tamam istatistiklerle konuşuyorum

1-) öve öve bitiremediğin emre nin 2 sarp ın 5 golü var nasıl olcak

2-)dikine oynadığın ı gördünüz mü:coffee:,pastan sonra zaten ileri kaçamaz o pası ona geri verecek orta saha yok çünkü

Emre'nin mücadelesi , takımı yönetmesi önemli olan.

Provoke falan anlamam ben .

Ben olmuyorum Lincoln videolarından siz oluyorsanız o sizle onun arasındaki problemdir. Zaten yönetimde bir karar almış .

Burada yapılan şey öznetilik diyecektim ki Meriç reis tam 12den tespiti koymuş

Elano'ya bundan sonra daha dikkatli eleştirin derim. Muhammet Gülhan provakatör diye banlar sizi sonra Onur gibi. :p

Eleştirmek serbest dostum. Başka şeyler söylemek değil ama. Kalkıp adamın yaptığı yapmıyor dersen, kalitesine tonla laf atarsan, 10 mesajından 9 mesajın Elano'ya sallamak ise banı yersin.

Lütfen konuyu amacına uygun olarak kullanın arkadaşlar. Kimseye ceza vermek istemiyoruz. İkili atışmaları da kesin lütfen.

P.S; Alakasız mesajlar silinecektir.

Lincoln'le Elanoyu kıyaslamak neden proveke oluyor ? Ayrıca orda Elano'nun nasıl paslaşması gerektiğini göstermiş Onur. Xaviyi gösterse Xavi mi bu dersiniz.

Pazartesi Sakarya'ya gittim bugün dönüyorum hala aynı tartışma :asd:

Konuşulanlar da çok boş.Bari adam gibi eleştiri olsa.Abuk subuk karşılaştırmalar.

Nedir bu tartışmalar arkadaş ya vallahi nasıl anlatsam bilemiyorum yani GSCimbom tarihine geçti bu konu en çok tartışma içeren konu olması nedeniyle o derece.

Haftasonu gelse de bari maç havasında destek mesajları çoğalıyor en azından. Ve inşallah Allah'ın izniyle Elano'nun güzel oyunundan sonra da pozitif yorumlar daha da çoğalacak...

Gel haftasonu gel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt