#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yahu Barış'a Sabri'ye edilen laflardan sonra da bu kadar hassas olsak hiç problem değil de. Neyse...

Gürcan Bilgiç Zihnıyetlı arkadaşlar lutfen Bu konuya yazmasın.....:)Şampiyonluğa gidiyoruzzzzz:D

.....................M.SARP...................

..................................NURİ(X).........

.....................Elano......................

Elano partner eksikliği yaşadığı bariz ortada vakit tanınmasından yanındayım eğer seneye yanına Nuri tarzi ayağı yumusak top yapabilen rahat 2 li paslaşabileceği bir oyuncu alınırsa şuanki performansını ve takımın hücum performansının 2 ye katlanacağından eminim.

Konu Trabzonspor maçına kadar kilitli kalacaktır.

Günün en iyi adamı resmen çıkarıldı. görünmüyodu ama resmen en iyisidi.

Elano olmuyor

lincoln şımarıktı,disiplinsizdi ama elano onun yaptıklarının daha yarısını bile yapamadı..Felipeyi bile tercih ederim..

Ilk yari 2 tane 100% golluk pas verdi ve takimin en cok kosan 2.adamiydi.

Elano'dan sonra bu takımın pozisyona girememesi ne ile açıklanacak bakalım? Bir de şu koşu hesaplamalarını bekliyorum buraya.

Dar alanda paslaşarak çıkmak istiyor ama yapamıyor. Bu yüzden sırıtıyor. Yoksa top kontorlündeyken sürekli tehlike yaratıyor.

İlk yarı en çok koşan 2. futbolcu.Çıkana kadar girdiğimiz her gol pozisyonunun hazırlayıcısı ama hala eleştirilmeye devam ediliyor.:o

1246104610410 kere söyledik Elano'dan Lincoln'lük şeyler beklemeyin diye. Yahu anlamak mı istemiyorsunuz yoksa harbiden mi anlamıyorsunuz?

Lincoln takımdayken Hagi olamadı diye bitirdiniz, Lincoln gitti Elano geldi onu da bir Lincoln olamadı diye eleştiriyorsunuz.

Karşılaştırmayın yahu şu adamları birbirleriyle. Ne istediğinizi, kimi kimle karşılaştırdığınızı bile bilmiyorsunuz ki.

Ve unutmadan, şu konuya Lincoln böyleydi diye bir mesaj atmayın. Cidden atmayın yani. Forumda milyar tane Lincoln konusu var, gidin orda tartışın Lincoln'ü.

Lincoln hakkındaki bu konuda son mesajdı bu beyler, lütfen.

İlk yarı verdiği güzel bir pası var giovanniye 2.si öyle herkesin atamayacağı pas değildi onun dışında oyunda hiç yoktu görmedim etmedim kötü oynadı diyemem o yüzden günahını almıyım.. :o

Ayrıca çok top kaybı var yarın istatistikleri bulurum umarım.

60 dakika hiçleri oynadı verdiği bir iki ara pası dışında hiç bir şey yoktu.Trabzonlu Selçuğu tercih ederim Elanonun bu PERFORMANSINA.

Acil partner aranıyor...

İlk yarı verdiği güzel bir pası var giovanniye 2.si öyle herkesin atamayacağı pas değildi onun dışında oyunda hiç yoktu görmedim etmedim kötü oynadı diyemem o yüzden günahını almıyım.. :o

Ayrıca çok top kaybı var yarın istatistikleri bulurum umarım.

Bul tabi, peçeteye yazıp sahneye gönderebilirsin. En çok koşan sıralamasında kaçıncıymış ona da bak.

Serhat'tan da pas yüzdesini bekliyorum, plz.

1246104610410 kere söyledik Elano'dan Lincoln'lük şeyler beklemeyin diye. Yahu anlamak mı istemiyorsunuz yoksa harbiden mi anlamıyorsunuz?

Lincoln takımdayken Hagi olamadı diye bitirdiniz, Lincoln gitti Elano geldi onu da bir Lincoln olamadı diye eleştiriyorsunuz.

Karşılaştırmayın yahu şu adamları birbirleriyle. Ne istediğinizi, kimi kimle karşılaştırdığınızı bile bilmiyorsunuz ki.

Ve unutmadan, şu konuya Lincoln böyleydi diye bir mesaj atmayın. Cidden atmayın yani. Forumda milyar tane Lincoln konusu var, gidin orda tartışın Lincoln'ü.

Lincoln hakkındaki bu konuda son mesajdı bu beyler, lütfen.

pardon barış özbekle karşılaştıracaktım hata ettim..

Bul tabi, peçeteye yazıp sahneye gönderebilirsin. En çok koşan sıralamasında kaçıncıymış ona da bak.

Serhat'tan da pas yüzdesini bekliyorum, plz.

Ben top kaptığını rakibi bozduğunu görmedim koştuysada boşa koşmuş..Barış özbeke diyorsunuz ya..

Önemli değil Can, bir dahakine dikkat edersin yeter.

Mevkilerini biliyorsun dimi bu isimlerin? Aldıkları paralara, geldikleri takımlara bakma? Veya teknik direktörlerin bu 2 adamdan ne istediğini biliyorsun dimi?

Bilmiyorsan 14091740196416410610 senedir yazıyoruz buraya, okursun anlarsın. Bilip karşılaştırıyorsan ayıp etmiş olursun.

Neyse, nerde kalmıştık? Lincooolllnn, lincooollnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt