#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hocam güzel yorum yapmışsın. ama elano hakkaten ne kesici ne hücumcu. Ne bu şimdi homojen mi. yok ben kesin çizgiyi daha mantıklı buluyorum o zaman.

akara kokara bulaşmayan bir orta saha oyuncusu işte... ahhh ulan brezilya kadrosu gibi olacakki bizim kadro ,görün o zaman elanoyu :)

şaka maka bu adam m.city den gram temposu olmadığı vede mücadelesinin cok zayf olduğu için gönderildi ama bizdeki bazı aklı evveller box to box oyuncu aldık diye sevinmişlerdi :)

Nezaman elano oyundan ciksa hep saglam yerden frikik kazaniyoruz.Tam Elanoluk pozisyonken adami yok oluyor :D

Nezaman elano oyundan ciksa hep saglam yerden frikik kazaniyoruz.Tam Elanoluk pozisyonken adami yok oluyor :D

Yaptığı ortaları da görüyoruz öndirekspor :)

Ben Elano'ya kızamıyorum açıkçası Barış ve Mustafa Sarp gibi adamlarla birarada değil Elano, Messi bile oynayamaz.

akara kokara bulaşmayan bir orta saha oyuncusu işte... ahhh ulan brezilya kadrosu gibi olacakki bizim kadro ,görün o zaman elanoyu :)

şaka maka bu adam m.city den gram temposu olmadığı vede mücadelesinin cok zayf olduğu için gönderildi ama bizdeki bazı aklı evveller box to box oyuncu aldık diye sevinmişlerdi :)

Box to box sanması çift yönlü demesi sorun değilde..Asıl sorun olan hala böyle denilmesi.

Adamlar forumlarında her deplasman 10 kişi oynuyoz elanoyla yazmışlar.Hatırladığım kadarıylada neredeyse hiç 90 dakika kalmamış sahada.

Hocam güzel yorum yapmışsın. ama elano hakkaten ne kesici ne hücumcu. Ne bu şimdi homojen mi. yok ben kesin çizgiyi daha mantıklı buluyorum o zaman.

pas yapmayı bilen adam işte, şimdi aynı şeylere dönüyoruz sıkıyor ama xavi sneijder kadar hücumcu mu yoksa süper bir kesici mi, veya iniesta. ama ortasahada rakip takıma ortada sıçan oynatıyorlar

neyse baydı beni bu konular, zaten Elano nun bir yere gittiği yok şuan. yada yanına şuan adam da almıyoruz, bekleyip görücez. benim şu an beklentim arada çıkıp frikik, şut falan atması yönünde en azından. karşı kaleye en azından bu şekilde yaklaşmalı

Box to box sanması çift yönlü demesi sorun değilde..Asıl sorun olan hala böyle denilmesi.

Adamlar forumlarında her deplasman 10 kişi oynuyoz elanoyla yazmışlar.Hatırladığım kadarıylada neredeyse hiç 90 dakika kalmamış sahada.

Aynı adamların %80'i de neden gönderildi diye hocalarına çatıyordu ? Onu artık Youtube'den izleriz felan diye üzülüyorlardı. Hem de kanıtlarla belli olan birşey bu. Seninkini 100 kişiden sadece 10 kişi diyor. Nedir bu çelişki ?

Yanında bücür emre olacadı.tehoo.10 puan fark atmıstık karabük gibi.

hücum oyuncusu elano değil mi? Ya arkadaş bu ligte yanındaki adamlar kim olursa olsun gene de bişeyler üretmeliydi şimdiye kadar. Ya oynadığımız takımlara bak be Denizlispor sivasspor manisaspor ankaragücü diyarbakırspor. Kim abi bu takımlar.Fındık fıstık. yani bu takımlara karşı brezilya milli takımından ve hatta yedeklerinden kimi koysan Galatasarayımıza iş yapması lazım. Ama şimdiye kadar bir tane asistinin bile olmamasını ben kabul edemmiyorum. İstanbulda olmamama rağmen hemen GS bonus kartımı almışım. Her sene bi tane forma kesin alıyorum. Ligtv ye üye olmuşum. Ben bir katkı vermişim bu takımın bütçesine iyi yada kötü. O neden vermiyor diye kızmakta haksızmıyım allah aşkına be kardeşler

Aynı adamların %80'i de neden gönderildi diye hocalarına çatıyordu ? Onu artık Youtube'den izleriz felan diye üzülüyorlardı. Hem de kanıtlarla belli olan birşey bu. Seninkini 100 kişiden sadece 10 kişi diyor. Nedir bu çelişki ?

Hiçbirinin şuan bizdeki elanoyu isteyeceğini sanmam..Ayrıca deplasmanlarda kötü oynaması ve oyundan sık kopması çok yazıldığını duydum..

Bunları geçtim bizdede öyle değil mi zaten?Kaç kere duydun bugün elanonun ismini?

Hiçbirinin şuan bizdeki elanoyu isteyeceğini sanmam..Ayrıca deplasmanlarda kötü oynaması ve oyundan sık kopması çok yazıldığını duydum..

Bunları geçtim bizdede öyle değil mi zaten?Kaç kere duydun bugün elanonun ismini?

İsmini duymadım ama ne kadar yararlı şeyler yaptığını gözlerimle gördüm. Elano adamları gollük pozisyona sokuyor spiker heyecandan Elano'yu söylemiyor mesela şimdi Elano yararsız mı oluyor ?

blumer fos cıktı işde.. yapacak bir şey yok.. dünya kupasında brezilya götürsün kupayı bizde blumeri satalım hemde hiç tereddüt etmeden...

Siz tartışmaktan, anlamsız ve boş konuşmalardan daha bıkmadınız mı?

blumer fos cıktı işde.. yapacak bir şey yok.. dünya kupasında brezilya götürsün kupayı bizde blumeri satalım hemde hiç tereddüt etmeden...

Sen mi satacan Elano'yu kulüp istemedikten sonra hocam ?

Hiç tereddüt etme, Elano bu takımda 4 sene boyunca kalacaktır ;).

Hiç tartışmak istemiyorum. O yüzden bana cevap verme. Ama sen kimsin ya? Transferlerin fos çıkıp çıkmamasından sorumlu genel müdür sekreteri falan mısın?

Şu takımda Elano'dan önce gönderilcek 5-6 oyuncu sayarım sana.

birinin şimdi brezilyalılar bize yaramaz demesini bekliyorum :). arkadaşlar çok komik duruma düşüyoruz. angutlar bu halimizi görse onlardan bi farkımız olmadığını anlar.

İsmini duymadım ama ne kadar yararlı şeyler yaptığını gözlerimle gördüm. Elano adamları gollük pozisyona sokuyor spiker heyecandan Elano'yu söylemiyor mesela şimdi Elano yararsız mı oluyor ?

bak kardeşim ,üstadım elano iyi oyuncudur ama yanındaki orta saha ,hucum oyuncularının alayı delici yırtıcı olmalı , shaktarı iyi idare ediyordu keza etrafındaki oyuncular alayı koşan adamlardı ,city gitti tempo sorunu başladı ,igözden düşdü ama yinede ince işler yapdı amma tembel,koşmuyor eleştrileri aldı başını yürüdü, haa evet bazı taraftarları üzüldü ama bu elanonun koşmasına falan değilki ,elano iyi paslar atardı keşke kalsa ,bazen ince işler yapıyor dendi ama genel itiraz sadece tek bir uefa macında ağırlığını koydu genelde dolandı durdu üzerine idi..

yani city taraftarının elanoyu sevenleri bile sizin kadar elanoya sorumluluk yüklemez keza adamların öyle iddiası yok.. uzun lafın kısası yanlış transfer...

birinin şimdi brezilyalılar bize yaramaz demesini bekliyorum :). arkadaşlar çok komik duruma düşüyoruz. angutlar bu halimizi görse onlardan bi farkımız olmadığını anlar.

Varya öyle bir mesajda 3-4 sayfa geriye git bulursun sanırsam :D

bu adam tempoyu hızlandıran ve pas yapan bir oyuncu... dos santos u kaleciyle karşı karşıya bıraktırdı gol atamadı santos. E daha ne yapsın Ayhan barıs mustafa gibi adamlarla yanyana oynayınca boyle Kötü futbolcu:eek: oluyor.

bak kardeşim ,üstadım elano iyi oyuncudur ama yanındaki orta saha ,hucum oyuncularının alayı delici yırtıcı olmalı , shaktarı iyi idare ediyordu keza etrafındaki oyuncular alayı koşan adamlardı ,city gitti tempo sorunu başladı ,igözden düşdü ama yinede ince işler yapdı amma tembel,koşmuyor eleştrileri aldı başını yürüdü, haa evet bazı taraftarları üzüldü ama bu elanonun koşmasına falan değilki ,elano iyi paslar atardı keşke kalsa ,bazen ince işler yapıyor dendi ama genel itiraz sadece tek bir uefa macında ağırlığını koydu genelde dolandı durdu üzerine idi..

yani city taraftarının elanoyu sevenleri bile sizin kadar elanoya sorumluluk yüklemez keza adamların öyle iddiası yok.. uzun lafın kısası yanlış transfer...

Elano oyunu çift yönlü oynamaya çalışıyor mu ? Pas tekniği süper mi ? Topu ayağından hızlı çıkarıyor mu ? Orta sahanın ortasında yani sistem için uygun bir isim mi ?

Sonuna kadar evet.

O zaman sorun yok, bu adam tam bizim sistem için biçilmiş kaftan birisi ;).

Şu aşağıdaki videoyu izleyin bir kere.He hemen öyle savunmaya geçmeyin bişi dicem size.

Düşününki bu videoda Elano Arda'ya pası verdi.Ardından Arda Elano'ya geri dönmedi aldı gitti topu.Bu olay gerçekleşir miydi?Gerçekleşmezdi.

Demeye çalıştığım şey bu, bu adam böyle oynamak istiyor ama verdiği pasıda aynı kalite ile geri almak istiyor.Eğer kaliteli pas veren bulursa ne yapıcağınıda gösterdi zaten.

YouTube - Arda Turan & Elano Blumer paslasmasi (REKLAMSIZ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt