#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Barışla elano kıyaslamıyor elanonun kötü olmasının sebebi barışmış.. :D:D

Bende diyorum ki elano ne yapıyorda barışa suç atılıyor elanodan daha faydalı bence barıs 48 pas isabetiyle oynamış elano

valla ona bakarsan maldonado dan büyük topçu yoktu o zaman adam sıfır pas hatası ile oynuyordu 5 metre sağa 2 metre geriye süper pas atıyordu

Barış-Sarp yetersiz, elanonun klasında değiller. Ayhan üste çıkmaya çalışıyor. Attığı toplara koşu yapacak oyuncu yok.

Kusura bakmayın da biz kıçımızdan uydurmuyoruz bunları.Bunları herkes görürken söylerken bunlar açık açık konuşulurken forumda 2-3 kişi tarafından inkar edilmesi garip kaçıyor.Yalan mı bu yazdıkların?

allahım ya:D o zaman sarp ın 5 emre nin 2 golü var sarp emre den iyi,istatistiklerle konuşcaksak buyur öve öve bitiremediğin emre nin kaç gol-asisti var

Hayır yani iyi oynamıyor bari istastiki katkısı yüksek olsa (Alex gibi)

Oda yok hiç bi bakımdan katkısı yok onu diyorum.

Kusura bakmayın da biz kıçımızdan uydurmuyoruz bunları.Bunları herkes görürken söylerken bunlar açık açık konuşulurken forumda 2-3 kişi tarafından inkar edilmesi garip kaçıyor.Yalan mı bu yazdıkların?

Tüm takımı değiştirelim o zaman? Elano kötü futbolcu demiyorum. Emre'den daha kötü futbolcu da demiyorum. Ama iyi oynamıyor arkadaş... Hem de takımdan bağımsız olarak kötü oynuyor. Ayağındaki topları veriyor. Sizin de bunu görmemeniz komik kaçıyor. Xavi "tarzı" dediğin adam böyle oynamaz, ben onu biliyorum. Elano böyle oynamamalı...

Ayrıca söylediğim şeylerin doğruluk payı olabilir de bu işte Elano'nun hiç mi suçu yok yahu?

Elano´dan bir Lincoln´lük beklemiyoruz ama diğer çift yönlü oyuncular gibi takımın en kilit ismi olmasını takımın ,maestrosu olmasını istiyoruz Her dev takımda vardır böyle çift yönlü oyuncular Real Madrid/Kaka ,Guti Barcelona/Xavi , İniesta , İnter/Sneijder , Liverpool\Gerrard , Chelsea\Lampard vs Bakın bakalım bu adamlar oyun içinde nasıl etkili, nasıl kendilerini belli ediyorlar Ben Elano var mı yok mu anlıyamıyorum Ciddi anlamda hissetmiyorum varlığını

Elano´dan bir Lincoln´lük beklemiyoruz ama diğer çift yönlü oyuncular gibi takımın en kilit ismi olmasını takımın ,maestrosu olmasını istiyoruz Her dev takımda vardır böyle çift yönlü oyuncular Real Madrid/Kaka ,Guti Barcelona/Xavi , İniesta , İnter/Sneijder , Liverpool\Gerrard , Chelsea\Lampard vs Bakın bakalım bu adamlar oyun içinde nasıl etkili, nasıl kendilerini belli ediyorlar Ben Elano var mı yok mu anlıyamıyorum Ciddi anlamda hissetmiyorum varlığını

he bak koruyorum elano yu ama sorumluluk almıyo dersin o doğru ona bişey diyemem

Elano'nun son zamanlarda performansı düşük kabul edelim

Umarım düzelir Fener maçında

Tüm takımı değiştirelim o zaman? Elano kötü futbolcu demiyorum. Emre'den daha kötü futbolcu da demiyorum. Ama iyi oynamıyor arkadaş... Hem de takımdan bağımsız olarak kötü oynuyor. Ayağındaki topları veriyor. Sizin de bunu görmemeniz komik kaçıyor. Xavi "tarzı" dediğin adam böyle oynamaz, ben onu biliyorum. Elano böyle oynamamalı...

Ayrıca söylediğim şeylerin doğruluk payı olabilir de bu işte Elano'nun hiç mi suçu yok yahu?

Yahu Ahmet tüm takım değişsin demiyoruz ki biz.Bizin eksik yönümüz basbas bağırıyor zaten izlediğin zaman.Bir defansif ortasaha ve bir çift yönlü ortasaha oyuncusuyla bütün sorunlar hallolacak.:oXavi dediğimiz adam kısa paslarla hücuma çıkarıyor takımını.Iniesta ile Toure ile rahat rahat paslaşıyor,Pique'ye dönüyor,Alves ile Abidal ile çok rahat paslaşabiliyor sıkıştığı zaman da.Elano'nun böyle bir şansı var mı?Elano yanındakilerle kısa ve seri bir şekilde paslaşabiliyor mu?O videoda Arda ile yaptığını diğer oyuncularla yapabiliyor mu?Sıkıştığında Servet'e Caner'e dönebiliyor mu hiç endişe etmeden?Bunun cevabını sen ver ve birdaha düşün bence.Elano'nun hala tam randımanla oynadığını ben de biliyorum ama bu kadar eleştirilmesine anlam veremiyorum.Elini kaldıra kaldıra top isterken görünce acıyorum adamın haline.Topu ayağına alıp 10 dakika kendi ekseni etrafında döndükten sonra pas vermeyi anca akıl edebilen oyuncularla oynuyor yapmayın etmeyin yahu.

Gençler fazla avrupa futbolu izlemeyin ters etki yapıyor sizde Süper Ligi la liga,premier lig felan sanıyorsunuz.

Yahu Ahmet tüm takım değişsin demiyoruz ki biz.Bizin eksik yönümüz basbas bağırıyor zaten izlediğin zaman.Bir defansif ortasaha ve bir çift yönlü ortasaha oyuncusuyla bütün sorunlar hallolacak.:oXavi dediğimiz adam kısa paslarla hücuma çıkarıyor takımını.Iniesta ile Toure ile rahat rahat paslaşıyor,Pique'ye dönüyor,Alves ile Abidal ile çok rahat paslaşabiliyor sıkıştığı zaman da.Elano'nun böyle bir şansı var mı?Elano yanındakilerle kısa ve seri bir şekilde paslaşabiliyor mu?O videoda Arda ile yaptığını diğer oyuncularla yapabiliyor mu?Sıkıştığında Servet'e Caner'e dönebiliyor mu hiç endişe etmeden?Bunun cevabını sen ver ve birdaha düşün bence.Elano'nun hala tam randımanla oynadığını ben de biliyorum ama bu kadar eleştirilmesine anlam veremiyorum.Elini kaldıra kaldıra top isterken görünce acıyorum adamın haline.Topu ayağına alıp 10 dakika kendi ekseni etrafında döndükten sonra pas vermeyi anca akıl edebilen oyuncularla oynuyor yapmayın etmeyin yahu.

Caner-Neill-Emre ve Sabri dörtlüsü Türkiye standartlarının çok çok çok üstünde top kullanma becerisi olan bir defans dörtlüsü. Yani bunlarla da atağa çıkamazsan kusura bakmayacaksın. Yok işte pique -abidal-dani alves. Sabri-Caner var. Ayrıca rakibin de david silvalar cristiano ronaldolar değil sonuçta. Xavi avrupa şampiyonasında çıktığı maçlarda en çok topla oynayan ve en çok pas yapan adamdı ve aynı zamanda en az top kaybı yapan adamdı. Bu bir yetenektir. Adamı izliyorum 3 kişinin arasına giriyor ne yapıyor ediyor çıkarıyor topu. Türkiye-İspanya maçında canlı izledim gözerime inanamadım. Aurelio çekiyor emre vuruyor hakan balta engelliyorken adam topa bastı, döndü birşeyler yaptı araya bir bıraktı golü yiyorduk. Yani bu bir yetenek. Elano da da o düzeyde olmasa da var. Ben de bu işleri yapmasını bekliyorum. Beklentimin yüksekliği onun iyi oyunculuğuna olan inancımdan.

Gençler fazla avrupa futbolu izlemeyin ters etki yapıyor sizde Süper Ligi la liga,premier lig felan sanıyorsunuz.

Olur mu kardeş yanılıyorsun. Elanonun oynadığı takımlar süper. O yüzden kendisini gösteremiyor.

FC Denizli

Manisa United

Diyarbakırkusen

Ankaragücü City

Real Kasımpaşa

Trabzon barca gibi oynuyor ama? Bizim takım öyle top dolaştırabilseydi gayet mutlu olurdum. Premier ligle falan alakası yok. İbb'yi, kasımpaşayı izlediysen ne demek istediğimi anlarsın.

Demek istediğimi anlamadınız neyse boşverin gitsin.

Demek istediğimi anlamadınız neyse boşverin gitsin.

Anlatıver:) Ben şahsen şu İbb'nin oynadığı futbola bayılıyorum. Futbolcu kalitesi biraz daha yüksek olsa inanılmaz işler yaparlar. Basit oynuyorlar, alanları daraltıyorlar:) İbb gibi oynasak mutlu olurum la ligaya falan hacet yok.

Devam hocam siz Xavi felan seyretmeye bişey demiyorum ama kendinizi de fazla kaptırmayın.

Takım pas atma özürlülerle dolu pas atmayı bilen aklı başında tek adama laf söyleyin siz kralsınız.

Şu Xavi felan da olmasa ne konuşacaktık bilmiyorum.Sene başından beri bu forumda bi Barcelona muhabbetidir gidiyor.Herşeyimiz Barça mubarek.Arda'ya bile "Sen Messi'nin kramponu olamazsın" felan deniyor hakkatten şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt