#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Milletin aldığı parayı sorgulamak kimsenin haddi değil. Elano'dan çok daha fazla para alan adamlar var takımda. Gidin onları eleştirin o zaman. Bu başlığında suyunu çıkarmayın. Şu başlığa giren mantıklı ve yapıcı eleştiriler görmek istiyor.

Takımın en çok para alan adamı Elano. Bir de Rijkaard işte. Bu adam 2 yüzünden bu hallerdeyiz zaten.

Olabilir git eleştir o zaman. :o

Yalnız arada fark var elano bizim oyuncumuz jo değil.

Jo ya o kadar fiyatı versek şuan joyu eleştirirdim emin ol.

Ben Galatasarayın iyiliğini düşünüyorum elanoyu beğenmekle 4.cülüğü kabullenmek aynı şey seneyede kalırsa aynısı olur.Bu ihanettir Galatasaraya.Ama sene sonu gideciğine inanıyorum.

Sanane kardeşim Elano'nun aldığı paradan senmi ödüyorsun parayı sanene.

Şunu anlayın Oyuncu kalıteli diye tutacak diye birşey yok Kleberson Beşiktaş´a gelirken Manu´da oynuyordu , Brezilya milli takımında banko oynuyordu Sonuç ? Bekleneni verdi mi ? Hayır . Elano´nunda kalıtesi var elbet ama tutmadı işte olmadı

Onur´unda anlatmak istediği bu sanırım

Bu oyuncular sadece Türkiye'de başarılı olamıyorsa sorun bizdedir. Onlarda değil.

Şunu anlayın Oyuncu kalıteli diye tutacak diye birşey yok Kleberson Beşiktaş´a gelirken Manu´da oynuyordu , Brezilya milli takımında banko oynuyordu Sonuç ? Bekleneni verdi mi ? Hayır . Elano´nunda kalıtesi var elbet ama tutmadı işte olmadı

Onur´unda anlatmak istediği bu sanırım

Lincoln, Emre, Ronaldinho(Milan'da) ve Henry(Barca'da) bu adamlar ilk senesinde ne yaptilar???

Biraz sabredin orta saha bi düzelsin o zamanda bisey olmazsa göndeririz, zaten Avrupa'da cok iyi bir piyasasi var.

Serhat şimdi emin oldum şu yorumundan sonrada pes dedirttin ya bana helal.....:oSenin elanoyu mavi forma ile gordugune ınanmıyorum.....

Ciddiye alma, eğlenmene bak :D Alınan her kötü skordan sonra, Elano ve Rijkaard başlıkları altında saçmalayıp, canı sıkılan forum üyelerini eğlendirmek gibi kutsal bi misyonu üstlenmiş bi arkadaş kendisi.

Sene sonu özellikle orta sahada acil revizyon yapılması şart. Gidenler arasında olmak istemiyorsa performansını arttırması lazım.

Dünya Kupası'nda başarılı olurda Avrupa'dan teklif gelirse satılabilir diyorum artık Elano için.

orta sahanin en iyisi elano kim ne derse desin

topaldan sarpdan ayhandan barisdan bin kat iyi

elanodan önce kovulmasi gereken cok futbolcu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt