#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Galatasarayın avukatı olun elano nun değil.Şurda oynamış burada oynamış şu istemiş bu istemiş.Bırakın bu boş lafları.Galatasaraya ne veriyor onu söyleyin.Koskocaman bir hiç.Sağlıklı yaşam koşusu temposunda hafif ter atarak maçı bitirdi.Selçuk şaşkolozu vururken sırtını dönüyor top vücuduna çarparsa incileri dökülür beyzadenin.Sabır diyorsunuz neyine sabır çil çil euro saymışız adama.Senmi verdin diyorsunuz.Biz verdik tabi.Kendi gücünüzü bu kadar küçümsemeyin ben sen o biz hepimiz olmasak kim verir galatasaraya 70 milyon kredi.Kim yapar o stadı.

Arkadaş anlamıyorum ya. Bu adam değil mi ilk yarının son 4 maçı dahil 2.yarının başından beri (Denizli maçı hariç ki o maçtada hasta olduğu nedeniyle etkisizdi bunu herkes biliyor) göklere çıkarılan ? Nedir bu yani ? Sakatlık geçirdi Kasımpaşa maçında oynamadı, sakatlık sonrası Eskişehir'de takımın iyilerinden denildi, Eskişehir maçından sonra Ankaragücü maçında beklediğimiz Elano değildi, Trabzonspor maçında fena değildi, bu maçta da fena değildi. Şimdi 2-3 maç düz olarak konuşuyorum iyi oynamadı diye asalım mı bu adamı yani bu mudur ?

Şimdi kim bana çıkıp diyebilir bu adam 2.yarıda maç oynamadı hep kötü oynadı diye ?

Neyse uğraşmaya değmez.

:ciftetelli::ciftetelli: Hahahaha Elano'nun pas tekniğine de bir b.k atmadığın kalmıştı onu da yaptın sonunda Cem Yılmaz'a söylemek lazım senin bu lafları toparlasın karışık birşey yapsın ortaya millet gülme krizine girer :D .

:ciftetelli::ciftetelli: Hahahaha Elano'nun pas tekniğine de bir b.k atmadığın kalmıştı onu da yaptın sonunda Cem Yılmaz'a söylemek lazım senin bu lafları toparlasın karışık birşey yapsın ortaya millet gülme krizine girer :D .

Yeteneği felan bilmem ortaya koyduğu şey 0 asist ve %48 lerde pas yüzdesi.

Yanındaki oyuncular kötüde karşıdada gerarrd yok hani selçuk oynuyo.Dahada bişey yapamıyorsa güle güle demek lazım.Xavi iniestayı geçtim artık gidin kalströmü sneideri xabi alansoyu izleyin orta saha nasıl olurmuş görün.

Yanındaki oyuncular kötüde karşıdada gerarrd yok hani selçuk oynuyo.Dahada bişey yapamıyorsa güle güle demek lazım.Xavi iniestayı geçtim artık gidin kalströmü sneideri xabi alansoyu izleyin orta saha nasıl olurmuş görün.

Öyle bi yazmışsın ki Xabi Alonso sıradan biri falan gibi olmuş. :D

Bana Kallström'ü anlatsana öğrenmek istiyorum. Nedir mevkisi nerelerde oynar?

Onur.. dün Elanoya sIkI markaj yapildi.. Bir pozisyonda Elano bir iki saniye fazla bos kaldi super pas atti sol kanada. Lugano o pozisyonda cildirarak 'Elano Elano Elano' diye bagirdi takim arkadaslarina.. Neden acaba.. :rolleyes:

Ama yok yok.. sen onuda görmemissindir.. Hadi söyle bakam. Elanonun yerine kimi isterdim? Sana ancak Mehmet Güvenler yakisir bana göre. Tabi bu benim fikrim.

Bilmem? İzlemediğin adam gibi olsun diyorsun Elano. Hmm.:allaalla6vr: Peki :)

Yahu ne saçmalıyorsun sen?

kallström izlemesem neden beğendim diyeyim?

Pollyannacılık yaparak kendini futbol bilgini felan sanıyosun sana göre herkes elano felan çok iyi ama biz ne hikmetse 4.yüz ve türkiye kupasından ve uefadan elendik nasıl oluyosa.

Saçma sapan konuşuyorsun muhatap olma benle sana cevap vermiyeceğim artık.

Elano bu sene bir çok maçta iyi oynamıştır, kendisine verilen görevi yerine getirmiştir bu konulara girmeyeceğim seninle. Ayrıca al sana detaylı bir bilgi asist konusunda sevgili kardeşim. Elano, Xavi, Gerrard vs... adamların asist yaptıran adamlar olduğunun kanıtı işte;

Xavi

45 maç, 6 gol 11 asist.

Iniesta

42 maç, 1 gol 11 asist.

Gerrard

40 maç, 9 gol 9 asist.

Elano

35 maç, 6 gol 7 asist.

Buyur burdan yak şimdi benim dediğime gelmiyor mu olay ?

YouTube - FC Barcelona vs Vfb Stuttgart Pedro.R 2nd Goal [1080p HD]

YouTube - Fc Barcelona 2-1 Malaga MESSI GOAL

YouTube - Galatasaray 1 - 0 Gençlerbirliği | Dk. 77 Harry KEWELL

Youtube - Galatasaray - Antalyaspor Emre Çolak

... örneklerinde gördüğümüz gibi gol değil, asist yaptırıyorlar bu adamlar sevgili kardeşim. O süper kalite Xavi niye o zaman Elano'dan sadece 4 asist fazla yapmış, üstelik gol sayısı da aynı ve üstelik 10 maç fazla yapmış ? O Gerrard peki 9 asist yapmış niye Elano'dan 2 asist fazla yapmış ? Iniesta'ya ne demeli utanmaz 11 asist yapmış yani Elano'dan 4 asist fazla yapmış Elano'dan çok maç oynamasına rağmen ve Elano 6 gol atmış, kendisi 1 gol atmış.

İlginç.

Ha dur pardon onların ligi zordu değil mi ya ondan kötü oynuyorlar. Ama bir tezatlık var onlar şuan dünyanın en iyi orta sahaları ve en iyi oynayan orta sahaları. Demek ki onlar iyi oynadıkları halde bu istatistikleri yapıyorlar, demek ki bunların oyun yapısı gol değil, asist yaptıran yapıda. Video ÖRNEKLERİNDE görüldüğü gibi...

;)

Elano bu sene bir çok maçta iyi oynamıştır, kendisine verilen görevi yerine getirmiştir bu konulara girmeyeceğim seninle. Ayrıca al sana detaylı bir bilgi asist konusunda sevgili kardeşim. Elano, Xavi, Gerrard vs... adamların asist yaptıran adamlar olduğunun kanıtı işte;

Xavi

45 maç, 6 gol 11 asist.

Iniesta

42 maç, 1 gol 11 asist.

Gerrard

40 maç, 9 gol 9 asist.

Elano

35 maç, 6 gol 7 asist.

Buyur burdan yak şimdi benim dediğime gelmiyor mu olay ?

YouTube - FC Barcelona vs Vfb Stuttgart Pedro.R 2nd Goal [1080p HD]

YouTube - Fc Barcelona 2-1 Malaga MESSI GOAL

YouTube - Galatasaray 1 - 0 Gençlerbirliği | Dk. 77 Harry KEWELL

Youtube - Galatasaray - Antalyaspor Emre Çolak

... örneklerinde gördüğümüz gibi gol değil, asist yaptırıyorlar bu adamlar sevgili kardeşim. O süper kalite Xavi niye o zaman Elano'dan sadece 4 asist fazla yapmış, üstelik gol sayısı da aynı ve üstelik 10 maç fazla yapmış ? O Gerrard peki 9 asist yapmış niye Elano'dan 2 asist fazla yapmış ? Iniesta'ya ne demeli utanmaz 11 asist yapmış yani Elano'dan 4 asist fazla yapmış Elano'dan çok maç oynamasına rağmen ve Elano 6 gol atmış, kendisi 1 gol atmış.

İlginç.

Ha dur pardon onların ligi zordu değil mi ya ondan kötü oynuyorlar. Ama bir tezatlık var onlar şuan dünyanın en iyi orta sahaları ve en iyi oynayan orta sahaları. Demek ki onlar iyi oynadıkları halde bu istatistikleri yapıyorlar, demek ki bunların oyun yapısı gol değil, asist yaptıran yapıda. Video ÖRNEKLERİNDE görüldüğü gibi...

;)

Asist sayısı çok sorun değil önemli olan paslarıyla takımı ne kadar organize ettiği sen bul bakalım xavinin %48 pasla oynadığı bir maçı.Hem bunları toplamda kaç kere yapmış elano 3-4 kere barış özbekin sivas maçında asisti var topukla onu elano ypsa şimdi ooo

Yahu ne saçmalıyorsun sen?

elano felan çok iyi ama biz ne hikmetse 4.yüz ve türkiye kupasından ve uefadan elendik nasıl oluyosa.

Arda Türkiye'nin en rezil futbolcusu o zaman değilmi? Geçen seneyi 5. bitirdik ama :(

:2aloh1:

Hay Allahım :)

Asist sayısı çok sorun değil önemli olan paslarıyla takımı ne kadar organize ettiği sen bul bakalım xavinin %48 pasla oynadığı bir maçı.Hem bunları toplamda kaç kere yapmış elano 3-4 kere barış özbekin sivas maçında asisti var topukla onu elano ypsa şimdi ooo

Sen simdi Baris = Elano diyorsun öylemi? :D Aman yarabii.. Beyinsiz diyecem ceza alacam. En iyisi demim, zaten saka yapiyorsundur cunku buna hakketten inanarak söyleyemezsin... Sen kendi dünyaginda takil Onur. Gerçekten bak. Ha bide az once arkadasimin sana taktigi kapak için al soguk bir su

su.png

Xavi dediğin adam Iniesta, Toure ile partner, sağında Messi, solunda Pedro,Herny, ilerisinde İbrahimovic, gerisinde Alves, Abidal gibi dünyada alanlarında mevkiilerinde 1.olan adamlarla oynuyor, Elano ise yanında ön libero tarzı adamlarla oynuyor ve bu sene Baros'la oynadığı maç sayısı çok az, çoğunlukla forvette Arda varken oynadı ;) .

Xavi buraya gelse zaten %100 pas yüzdesiyle oynar değil mi ? Eminim Xavi %40'ı geçemez çünkü Xavi şuanki takımına %100 adapte olmuş, partnerini bulmuş ve takım olarak sistem %!00 oturmuş bir halde oynuyor futbolunu. Elano ise partnerini bulmamış, takıma Xavi kadar adapte olmamış, takım olarak sistem ise oturmamış bir halde oynuyor futbolunu.

:)

Sen simdi Baris = Elano diyorsun öylemi? :D Aman yarabii.. Beyinsiz diyecem ceza alacam. En iyisi demim, zaten saka yapiyorsundur cunku buna hakketten inanarak söyleyemezsin... Sen kendi dünyaginda takil Onur. Gerçekten bak. Ha bide az once arkadasimin sana taktigi kapak için al soguk bir su

su.png

Bak melih samson musun sakson musun her neysen düzgün konuş benle..

Ben öyle bişey demedim ama sizin yorumlarınız gibi konuşursak barışta elanodan daha iyi pasör çıkar sabahtan beri gençlerbirliği maçındaki pası ve antalya maçındaki pasını koyuyonuz foruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt