#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Atv yi sildiğim için tv den görmemiş olabilirim.;)

Adamın komşularıyla röportaj yapmışlar.Her gece adam parti veriyormuş evde.50 yaşındaki adamın yalan söylicek hali de yok.

Bir tane bayan komşusuna sordular,kız fenerli.GS'nin neden yenildiğini burdan belli oluyor zaten diyor.

Gösteriyor mu gerçekten parti yaptığı doğru mu

Adamın komşularıyla röportaj yapmışlar.Her gece adam parti veriyormuş evde.50 yaşındaki adamın yalan söylicek hali de yok.

Bir tane bayan komşusuna sordular,kız fenerli.GS'nin neden yenildiğini burdan belli oluyor zaten diyor.

:D Her söylenene inanma sen en iyisi.

Brezilya'ya kiralık gitme olayı ne alaka ? İnter, Milan istiyordu bu bariz belli birşey. Taraftarların bile ne kadar sevindiğini yorumlardan okursun ama Elano banko 11 oynayacağı takıma gitmek istediği için ve Frank Rijkaard gibi faktörler olduğu için burayı seçti ;) .

Brezilya'ya kiralık gidiyordu adam. Inter veya Milan istemişse, 8. tercihleri falandır. Douglas Costa'yı da sözde Barcelona, ManU falan istiyordu ancak 6 milyon €'ya Shaktar'a gidebildi adam. O hesap bir şey olabilir.

Edit: Yalan bir haber.

Benim anladığım tek şey Elano bu takıma göre değil.Adam böyle kazma ortasahalarla yapamıyor.Eğer Elano'nun faydalı olmasını istiyorsak yanına 2 tane adam gibi ortasaha almalıyız.Ama bana kalırsa direk yollanmalı sezon sonu

Benim anladığım tek şey Elano bu takıma göre değil.Adam böyle kazma ortasahalarla yapamıyor.Eğer Elano'nun faydalı olmasını istiyorsak yanına 2 tane adam gibi ortasaha almalıyız.Ama bana kalırsa direk yollanmalı sezon sonu

2 orta saha lazım diyorsun, Elano'yu yollayınca 3 orta sahaya çıkacak bu sayı. Dünya kupası döneminde de çok zordur 3 tane kaliteli orta saha almak ki takımın diğer ihtiyaçları da olduğuna göre Elano takımda kalması garanti olan kişilerin başında geliyor ;) .

Elano gönderilecek.

Gago gelecek.

CEM UZAN:D

Kendimizi kandırmayalım, bizim istediğimiz futbolcu değil, yıldız hiç değil.

Mükemmel oynadığı dediğimiz maçlarda hücuma yönelik hareketlerinden çok mücadelesini beğendik.

Hep umut ettik, orta sahayı toplayacak, tempoyu ayarlayacak, topu ileri taşıyacak bir futbolcu olmasını istedik ama olmadı.

Dünya Kupasını bekliyorum, Brezilya forması altındaki oyununu görmek istiyorum.

Sorun attamı yoksa sahibinde mi görelim. (at sahibine göre kişner)

Kendimizi kandırmayalım, bizim istediğimiz futbolcu değil, yıldız hiç değil.

Mükemmel oynadığı dediğimiz maçlarda hücuma yönelik hareketlerinden çok mücadelesini beğendik.

Hep umut ettik, orta sahayı toplayacak, tempoyu ayarlayacak, topu ileri taşıyacak bir futbolcu olmasını istedik ama olmadı.

Dünya Kupasını bekliyorum, Brezilya forması altındaki oyununu görmek istiyorum.

Sorun attamı yoksa sahibinde mi görelim. (at sahibine göre kişner)

Elano umarım iyi oynar Dünya Kupası'nda. Satmak için piyasası olur bu sayede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt