#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

boşuna heyecan yapmayalım 29 yaşındaki elanoya kimse yıllık 3 milyon euro vede 7 milyon dolar bonservis vermez.. elimizde patladı bu bomba...

Ne 29'u adam daha 28 yaşında 29'a girmesine çok var... Ayrıca verseler bile satılmayacak Elano sen rahat ol kardeşim :) .

Ne 29'u adam daha 28 yaşında 29'a girmesine çok var... Ayrıca verseler bile satılmayacak Elano sen rahat ol kardeşim :) .

zaten gitmez ,bu parayı kimse vermez ona ne rusyada ne ingilterede.. korkmayın daha 2 yıl daha siz elanonun iyi oynayacağı günleri bekleyip duracaksınız ,sonrada ceketi ,şapkası, alıp cekip gidecek sizde peşinden bekledimde gelmedin şarkısını söyleyeceksiniz..

zaten gitmez ,bu parayı kimse vermez ona ne rusyada ne ingilterede.. korkmayın daha 2 yıl daha siz elanonun iyi oynayacağı günleri bekleyip duracaksınız ,sonrada ceketi ,şapkası, alıp cekip gidecek sizde peşinden bekledimde gelmedin şarkısını söyleyeceksiniz..

Ya bizim dediğimiz çıkarsa o zaman ne yapacaksın ?

Ya bizim dediğimiz çıkarsa o zaman ne yapacaksın ?

ben elanonun ne olduğunu gecen ağustosda yazdım...

sizin dediğinizin cıkması imkansız keza adam hiçbir zaman sizin dediğiniz gibi top oynamadı,oynayamadı bu tamamen yıldız isimlerine kanıp coşan heyacanlı taraftar profilinin kendi kafasında oluşturduğu bir ütopya..

ben elanonun ne olduğunu gecen ağustosda yazdım...

sizin dediğinizin cıkması imkansız keza adam hiçbir zaman sizin dediğiniz gibi top oynamadı,oynayamadı bu tamamen yıldız isimlerine kanıp coşan heyacanlı taraftar profilinin kendi kafasında oluşturduğu bir ütopya..

Tamamdır eyvallah.

Yukarda da yazdığım gibi kendimizi kandırdık, hep bir umut bekledik. Hucuma yönelik performansı göremeyince belki orta sahada mücadele eder top yapar anlamında bekledik.

Gerçeğe dönelim artık, standart bir futbolcu, ön plana çıkacak bir özelliği yok.

her adamın oynaması için en az futbolcu gerek bakıyorumda yorumlara yeter artık ya bıktım şu saçmalıklardan. bir de bizim kabul edememe sorunumuz var toz kondurmuyoruz hatalarımızı görmezden geliyoruz elanoyu önceden de değerlendirdim hala dediklerimin arkasındayım Galatasaray adına balon bir transfer oldu bekleneni veremedi işte niye hala bu inat ne adam gibi tam defans yaptı ne hücum ne yapacak bu adam.defans yok,mücadele yok, pres yok, uzktan şuttan gol yok,şut da yok aslında, frikik yok, duran top yok paslar desen normal ekstrası yok ne var ulan ne var ?? diye sorarlar adama

Görmemişin bir yıldızı olmuş,tutmuş koparmış hesabı bizimkisi.İsim olunca saki bütün maçları kazandırcaktı bize.Takımda arkasında duracağımız adamlar belli;Keita,Baros,Arda,Santos,Kewell.. Gerisi yalanları oynuyor

Arkadaslar bence istikrar onemli eger kusura kalmasi kewel her sezon 15 lig macinda yatacaksa ben neyleyim kewella iste o zaman yildiz pesinden kosmus olmuyomuyuz?

Dikkat edilmesi gereken bir nokta daha var. Kaka'da Madrid'de oynayamıyor mesela.

Sıyırma da son nokta:D Bugünlük perde kapandı.Yarın Messi ile elano kıyaslaması olacak.Bizi izlemeye devame din

Sıyırma da son nokta:D Bugünlük perde kapandı.Yarın Messi ile elano kıyaslaması olacak.Bizi izlemeye devame din

Kaka ile Elano'yumu kıyaslıyorum. İkiside aynı takımda oynuyorlar ve takımlarında kötüler ama Madrid taraftarları tutup Kaka'nın kalitesine laf etmiyorlar. Biz ise Elano'yu yerin dibine soktuk.

önümüzdeki maçta cok şey bekliyorum elano dan.olmazsa bir sonraki maç.en fazla 10 maç sonra.

Kaka ile Elano'yumu kıyaslıyorum. İkiside aynı takımda oynuyorlar ve takımlarında kötüler ama Madrid taraftarları tutup Kaka'nın kalitesine laf etmiyorlar. Biz ise Elano'yu yerin dibine soktuk.

Lafım sana değil hocam.Genel olarak konuştum:D Burası türkiye diye boşunamı diyolar:D Zamanında Hiddink kaçtı buradan:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt