#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Herşeyden önce dünya çapında bir ön libero lazım bize yoksa işimiz yaş...

Çünkü dünya üzerinde şu an Türk ön libero yok,Milli Takımda bile Brezilyalı oynatıyoruz siz düşünün durumun vehamitini...

İnşallah gider Elano.Hakkında yapılan yorumları gördükçe gitmesini daha çok istiyorum.Bu takıma bu taraftara Rijkaardlar Elanolar filan fazla.Zaten satmak istediğimiz zaman havada kaparlar adamı.Gittiği takımda rahat rahat izlerim.Hergün şu topiğe girip yorumları okuyarak işkence çekmem en azından.

Bizden giderse,onu böyle paralara kimse almaz.Hele ki bu performansıyla,Palmeiras bile almaz bu adamı

Ayrıca bu adamın Dungalak'ın akrabası olduğunu düşünüyorum.Bu elano'yu alıp,Ronaldinho'yu almayan bir adama ancak Dungalak denir

kardesim. bir takima uyan oyuncu vardir, uymayan oyuncu vardir. Galatasaray da basarili olmus oyuncularin özelliklerini bir hatirla: Hagi, Pope, Taffarel, Kewell, Perez, Mondi, Neill, Baros. Bir sey carpiyor mu gözüne?? hepsi süper profesyonel ve süper hirsli kaybetmeye tahammülü olmayan oyuncular. Elano da ben bu havaya hirsi hic göremedim. dünya yikilsa umrumda degil havasinda. böyle oyuncular bize ters. ha gider ispanya da almanya da oynar. ama Galatasaray = savasmak. buna göre oyuncu alinsin bundan sonra.

Ayıp be ayıp. Bu adam sırf mücadelesi, hırsı için bile alkış alan adam. Bir aralar top istemekten, boşa kaçmaktan helak olmuştu hatırlarsanız. 2 maç kötüydü diye nedir bu geçmişteki yaptıklarını unutma olayı anlamadım gitti ya.

Elano'yu yönetim kolay kolay bırakmaz. Mutlaka 1 şans daha verirler. O zamanda birşey değişmezse bunlar konuşulabilir ama Elano ne olursa olsun gitmeeezz !!

Elano'yu yönetim kolay kolay bırakmaz. Mutlaka 1 şans daha verirler. O zamanda birşey değişmezse bunlar konuşulabilir ama Elano ne olursa olsun gitmeeezz !!

Diyorum ya Lincoln'e bile bir şans verdiler (hatta ikinci bir şans daha verdik ama kendi gelmedi bu sefer) ise Elano'ya hayli hayli veririz ki ilk senesi daha bu belirttiğimiz unsurlar var aynı tip oyuncular değil Elano takımla, Lincoln kendi oynar felan bunları geçiyorum zaten.

Lincoln'ün kurtardığı maçlar oldu, skora ve oyuna etkisi oldu. Elano'yla Lincoln'ü aynı kefeye koyarak Lincoln'e terbiyesizlik yapmayın.

Diyorum ya Lincoln'e bile bir şans verdiler (hatta ikinci bir şans daha verdik ama kendi gelmedi bu sefer) ise Elano'ya hayli hayli veririz ki ilk senesi daha bu belirttiğimiz unsurlar var aynı tip oyuncular değil Elano takımla, Lincoln kendi oynar felan bunları geçiyorum zaten.

Lincoln dediğin adam ilk sene çoğunlukla sakatlıklardan oynayamadı.Feldkampla problem yaşadı.Yoksa oynadığı maçlar ç.rize ankaragücü felan kalitesini hep gösterdi.

İkisi farklı bir durum kaldıki lincoln elanodan 10 kat daha üstün bir oyuncudur.Nedir bu lincolnü küçümseme huyu hayret birşey geçen sene barosun attığı 20 golün 14 ünde asisti var.Daha geçen sene beşiktaşla nasıl dalga geçti asistlerini felan unuttunuz sanırım.Lincoln bize köy takımından gelmedi shalke gibi almanyanın iyi takımlarından birinden geldi üstelik almanyada yılın futbolcusu seçilmişken.

Popescu, Hagi diye diye bu takım seneler boyunca birçok şey kaybetti. Aynı yanlışa düşmemek lazım. Bugünü bugünün şartları ile değerlendirmek daha doğru sonuçlar verecektir.

Lincoln dediğin adam ilk sene çoğunlukla sakatlıklardan oynayamadı.Feldkampla problem yaşadı.Yoksa oynadığı maçlar ç.rize ankaragücü felan kalitesini hep gösterdi.

İkisi farklı bir durum kaldıki lincoln elanodan 10 kat daha üstün bir oyuncudur.Nedir bu lincolnü küçümseme huyu hayret birşey geçen sene barosun attığı 20 golün 14 ünde asisti var.Daha geçen sene beşiktaşla nasıl dalga geçti asistlerini felan unuttunuz sanırım.Lincoln bize köy takımından gelmedi shalke gibi almanyanın iyi takımlarından birinden geldi üstelik almanyada yılın futbolcusu seçilmişken.

Sadece bir dergi seçti almanya da yılın futbolcusu diye. Trabzona gelen marcelinho da o sezon bundesliga da yılın oyuncusu seçilmişti. Elano'nun oynadığı oyunu Lincoln oynayamaz. Ama lincoln'ün oyununu Elano biraz oynar.

Sadece bir dergi seçti almanya da yılın futbolcusu diye. Trabzona gelen marcelinho da o sezon bundesliga da yılın oyuncusu seçilmişti. Elano'nun oynadığı oyunu Lincoln oynayamaz. Ama lincoln'ün oyununu Elano biraz oynar.

Elano ne oynuyor yahu kafa mı buluyonuz? :D

Kakada elanonun oyununu oynayamaz çokta tın.. :D

Ben kalite olarak konuşuyorum.

Hem marcelinho zaten kaliteli adam ziya doğan harcadı onu trabzondan gittikten sonra yine iyi oynadı.

Lincoln'ü ararız, takıma tekrar kazandırılmalı diye düşünüyordum ve öyle oldu.

schalkeden başka bi yerde başarılı olamyan o da 1 sene lincoln kral oluyor allah akıl fikir hidayet versin

schalkeden başka bi yerde başarılı olamyan o da 1 sene lincoln kral oluyor allah akıl fikir hidayet versin

doğru manu barca real madrid arsenal gibi takımlardakı oyuncuları transfer etmeliyiz orada oynadıklarına göre bize uygundurlar

Lincoln'ü ararız, takıma tekrar kazandırılmalı diye düşünüyordum ve öyle oldu.

O değil takımda oynayan adamlar müthiş profesyonel ya zaten biri gider maç sonu eğlenir diğeri trübüne bişeyini gösterir..Zaten takım profesyonel olsa şuan kesinlikle liderdik.Bursadanda kötü takım değiliz ya.

Geçen sene top sektirdi diye medya adamı astı volkan topu kıçıyla kontrol eder çıt yok.Bülent korkmaz gelir adamı formdayken yedek oturtur.

Medyanın gazıyla bitirdik lincolnü daha çok ararız.

Elano ne oynuyor yahu kafa mı buluyonuz? :D

Kakada elanonun oyununu oynayamaz çokta tın.. :D

Ben kalite olarak konuşuyorum.

Hem marcelinho zaten kaliteli adam ziya doğan harcadı onu trabzondan gittikten sonra yine iyi oynadı.

Marcelinho iyi oynamış olabilir ama çok kaliteli bir adam değildi. Öncesini biliyorum. Kaka dediğin adam o oyunun kralı. Lincoln değil. O tarz oyuncuların 3. 4. seviyesinde. O kadar kötü bir takım değiliz.

Geçen seneki beşiktaş maçını örnek vermişsin; bu sene inönüdeki maçta elano'nun oynadığı oyun en az lincoln'ünkü kadar etkindi. Umarım asist falan demezsin. Ne demek istediğimi anlamışsındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt