#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elano büyük sıkıntı...ya biz onun oyun anlayışına tersiz ya da elano sahada sadece geziyo ama o kadar para verdik boşa gitmesin diye oynatılıyo...sezon sonu gönderileceği kesin gibi bişi...

işte adam diyor sahada geziyor diye, bazıları hala MUCADELECI sanıyor.

Bunu normal biri gorebiliyor. ELano diye kafayı yiyenler haric.

Hatırlarsanız Elano, Pana ile Antep'le içerde oynadığımız maçlarda nasıl oynamıştı. Hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda çok iyi işler yaptı. İşte bu performansının üstüne koyarak oynaması gerekirken daha kötüye gidiyor.

Emre'nin yaninda kimler oynuyor yaninda bitane pas özürlüsü varmi???

Selcuk bile gecen macta bize karsi nasil oynadi gördük, bizim orta saha nasil fenere karsi ezildi gördük.

Yanlarında elano olsa onlar da pas özürlü olurdu.

Elano yokken sezon basında takım 4-5 atarken bunlar da özürlü değildi.

Hatırlarsanız Elano, Pana ile Antep'le içerde oynadığımız maçlarda nasıl oynamıştı. Hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda çok iyi işler yaptı. İşte bu performansının üstüne koyarak oynaması gerekirken daha kötüye gidiyor.

O maclarda yaninda oynayan adamlarda süper oynadiydi.

Istatistik diyorsunuz önünüze istatistik koyuyorum, kosmuyor diyorsunuz kosu istatiklerini koyuyurum ama sonrada gol atmiyor asist yapmiyor diyip sacmaliyorsunuz.

defansif yönünü kıyasla bu adamlarla o zaman,madem defansif oynuyor...hücumunu defansif adamlarla,defansını hücum oyuncuları kıyaslamanın adı saçmalamak değilse çaresizliktir,savunduğun konuda!...sen menajeri misin adamın da bu kadar yırtınıyorsun iyi göstermek için?

O maclarda yaninda oynayan adamlarda süper oynadiydi.

Necati yanındaki adam kötü diye kötü oynuyor lafını Elano'ya kadar hiç duydun mu? Ben ilk defa bu adamda duyuyorum. Çünkü başka bahane kalmadı. Bölgesi değil dendi, hiç bir bölgede oynayamadı. Bahane bulacaksınız illaki.

Bu takım sampiyon olurken orta sahada cok mu teknik pasörler vardı?

Yanlarında elano olsa onlar da pas özürlü olurdu.

Elano yokken sezon basında takım 4-5 atarken bunlar da özürlü değildi.

Sezon öncesi bütün takim formdaydi Arda bile 2-3 adama calim atip asistini yapiyordu ama suanda Arda'da kötü.

Türk oyuncularimiz formda olsa Elano olmasa bile gelen gecene yine 3-4 tane atariz ama formsuzlar iste, hepsi formsuz.

defansif yönünü kıyasla bu adamlarla o zaman,madem defansif oynuyor...hücumunu defansif adamlarla,defansını hücum oyuncuları kıyaslamanın adı saçmalamak değilse çaresizliktir,savunduğun konuda!...sen menajeri misin adamın da bu kadar yırtınıyorsun iyi göstermek için?

Bizim savunma o basit hatalari yapmasa biz bu kadar cok gol yermiydik????

Daha da tartışmaya devam etmiyorum. Karşımdaki beni anlamadığı, beni takmadığı, ben ısrarla söylediğim halde cevap vermediği bir tartışma ortamında tartışmanın manası yoktur. Beni takıpta söylediklerime cevap veren arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım.

İyi geceler sizlere ;) .

Sezon öncesi bütün takim formdaydi Arda bile 2-3 adama calim atip asistini yapiyordu ama suanda Arda'da kötü.

Türk oyuncularimiz formda olsa Elano olmasa bile gelen gecene yine 3-4 tane atariz ama formsuzlar iste, hepsi formsuz.

Arda sezon başında nefis oynuyordu orta alanda. Pozisyona sokuyordu, pozisyona giriyordu,skora katkısı vardı, mücadeleye katkısı vardı. Elano bozdu bütün olayı. Elano yokken hep daha iyiydik. Bunu neye bağlıyorsun?

Emre'nin yaninda kimler oynuyor yaninda bitane pas özürlüsü varmi???

Selcuk bile gecen macta bize karsi nasil oynadi gördük, bizim orta saha nasil fenere karsi ezildi gördük.

hah işte!...bizde onu diyoruz...da ezilmiş orta saha derken elano da oranın oyuncusu,ayrı tutulmayı hakedecek hiç bir şey yapamadı.

Arda sezon başında nefis oynuyordu orta alanda. Pozisyona sokuyordu, pozisyona giriyordu,skora katkısı vardı, mücadeleye katkısı vardı. Elano bozdu bütün olayı. Elano yokken hep daha iyiydik. Bunu neye bağlıyorsun?

Hakikaten Ayhan bile Elano geldikten sonra bozuldu :D

hah işte!...bizde onu diyoruz...da ezilmiş orta saha derken elano da oranın oyuncusu,ayrı tutulmayı hakedecek hiç bir şey yapamadı.

Arkadaşlara göre, M SARP M TOPAL yüzünden hep.

ELano nun sucu yok.

SELCUK SUTU ATARKEN ÖNÜNDE ARKASINI DÖNEN elano BE.

Topa dogru gitse top ona carpacak ve gol olmayacak.

Taraftar, yonetim , takım arkadasları suclu ama elano SUPER. Bu mantıkla ancak 4. lüğe oynarız işte.

Arda yokken Elano'lu bir kadroyla Pana'yi sahadan sildik bunu neye bagliyorsunuz???? :o

Bizim savunma o basit hatalari yapmasa biz bu kadar cok gol yermiydik????

şimdi de savunma suçlu oldu.elano müthiş defansif katkı yaptı da defans yüzünden yedik golleri yani...neill geldi defans sorunu bitti kardeşim,bu lige bu defans çok bile...elano da orta sahaya birazcık katkı yapsa bu durumlara düşmezdi takım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt