#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

maçtan sonra da formasını rakiple değiştiriyo.Formayı alan oyuncu hiç yıkamasın o formayı nitekim ter bile yoktur o formada.Sandıktan çıkmış gibi cilloptur..

Ulan kafayı yiyeceğim ya sizin bu yazdıklarınıza gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum hakkaten inanılmazsınız anlatılmaz birşey bu.

10 dakika oynamış ter bile yoktur Allah bilir diye adamı eleştiriyorsun. Ya harbiden komiksin ya.

Takılın siz devam edin böyle. İnanılmaz vallahi inanılmaz. Oynamayan, sakat olan adam eleştiriliyor. Utanmasanız Elano'dan sorumlu tutacaksınız mağlubiyeti. Yazıklar olsun. Hiç birşey demiyorum. Başka da cevap yazmıyorum buraya.

Forum yönetimine de ricam prim vermeyin artık oyuncumuzun hakkını yiyen arkadaşlara. Oynamayan adam mağlubiyetten sorumlu tutulur hale geliyor var mı ötesi ya ?

Ulan kafayı yiyeceğim ya sizin bu yazdıklarınıza gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum hakkaten inanılmazsınız anlatılmaz birşey bu.

10 dakika oynamış ter bile yoktur Allah bilir diye adamı eleştiriyorsun. Ya harbiden komiksin ya.

sen elanoyu bana 3 hafta önce savunduktan sonra ben halaa gülüyorum sana sen bana şimdi gülmüşsün çok mu ?

Ayrıca elanoya sadece bu haftalık tepki değildir,bu zamana kadar gelmiş olduğu performansa göreki tepkidir, önce bunu bir kavrayıver..

Biz elanonun sağlam halindeki performasını da biliyoruz,90 dakika oynadığı zamanki performansını da biliyoruz.zorlama kendini..

90 dakika oynasaydı 4 gol 7 asist yapacaktı. Son 10 dakka kala girdi ( harbi girdi mi la hakkaten maçı tekrar izlemek lazım) bişey yapamadı

Cem son 10 dakika oyuna girmiş birisinin terlememesi anormal değil mi?

Yırtınırdı TÜRK bir oyuncuyu soksan, nasıl olsa 10 dakika deyip neyi var ne yoksa kosardı. Elano gibi yürüyüş yapmazdı.

Sen elanoyu neye dayanarak savunuyorsun? Ne bu inat? Ne yaptı elano da savunuyorsun? Bugunkü ayhan'ın asistini yapsa İŞTE ELANOOOO , NE PAS ATTI BEE demeyecek miydin? Bak ayhan da atıyor o pası hem cok daha iyi defansı var elanodan , ne bu elano hayranlıgı?

Cem son 10 dakika oyuna girmiş birisinin terlememesi anormal değil mi?

Yırtınırdı TÜRK bir oyuncuyu soksan, nasıl olsa 10 dakika deyip neyi var ne yoksa kosardı. Elano gibi yürüyüş yapmazdı.

Sen elanoyu neye dayanarak savunuyorsun? Ne bu inat? Ne yaptı elano da savunuyorsun? Bugunkü ayhan'ın asistini yapsa İŞTE ELANOOOO , NE PAS ATTI BEE demeyecek miydin? Bak ayhan da atıyor o pası hem cok daha iyi defansı var elanodan , ne bu elano hayranlıgı?

Onlar Gs efendisi abi kimin iyi adam olduğuna wikipediadan bakar biri brezilya milli takımında diğeri ayhan.

Bunları der mi hiç cahil olur sonra.

90 DAKİKAYA GEREK YOK, 2 SEZONDA YAPSA YETER :) Ona da umut yok :)

Daha 0 asisti var arkadasın :)

bak yine yanlış düşünüyosunuz :) elano asist yapılsın diye alınmamış.Ayhanın sarpın topalın barışın yaptıklarını yapsın diye takıma katılmış.O yüzden yıllık 3,5 milyon euro alıyo .. Bazıları bunu iddaa ediyo :)

Elano'nun 6 gol 7 asisti var toplamda bunu hatırlatmak ile beraber size iyi eğlenceler diyorum bu konu altında.

İyi eğlenceler efendim, eğlenmenize bakınız. Bir isteğiniz varsa iletiniz lütfen.

Onlar Gs efendisi abi kimin iyi adam olduğuna wikipediadan bakar biri brezilya milli takımında diğeri ayhan.

Bunları der mi hiç cahil olur sonra.

Halbuki bilmezler, Ayhan brezilyalı olsaydı simdiye KAKA muamelesi görürdü...

Kleberson bile oynadı o milli takımda...

Gençliğini geçtim 33lük ayhan bile daha iyi 28lik elanodan...

Bu başlığa yorum yapabilecek bir durum yok ortada. Elano kurtarıcı olmadığına göre 10 dakikada maçı çeviremezdi herhalde.

Elano'nun 6 gol 7 asisti var toplamda bunu hatırlatmak ile beraber size iyi eğlenceler diyorum bu konu altında.

İyi eğlenceler efendim, eğlenmenize bakınız. Bir isteğiniz varsa iletiniz lütfen.

Süper lig istatistiklerine bakıver bir...

3 gol 1 i penaltıdan, 0 asist.

Ama asist yapmayacak, koşmayacak, yanına 2 adam alınacak... 8 milyon + 3 milyon maas alacak, yan gelip yatacak, cunku körü körüne baglanmıs gözü kör savunanlar var.

Şampiyonluk gitmiş Elano sivaslılarla forma değiştiriyo. Lan adam yalandan da olsa üzlümüş gibi davranır.

Kapatın konuyu yahu 1 ay filanda açmayın . Şu konuyu okuyan sinir krizi geçirir .

Bu başlığa yorum yapabilecek bir durum yok ortada. Elano kurtarıcı olmadığına göre 10 dakikada maçı çeviremezdi herhalde.

Çevirmesine gerek yoktu 1-0 öndeydik, adam gibi koşsa yetebilirdi..

**

Ayhan'ın asisti Elano yapsa "ne pas attı be" derdiniz, hele yatarak mudahelesini yapsa " ne mucadele ediyor be" derdiniz... AMa yok onları AYHAN'dan izleyip öğrenmesi lazım...

Beyler tartışma kavga veya herhangi bir üyeye hakaret boyutuna gelicek olursa ceza uygulamak zorunda kalabiliriz.

Lütfen sakin.

Süper lig istatistiklerine bakıver bir...

3 gol 1 i penaltıdan, 0 asist.

Ama asist yapmayacak, koşmayacak, yanına 2 adam alınacak... 8 milyon + 3 milyon maas alacak, yan gelip yatacak, cunku körü körüne baglanmıs gözü kör savunanlar var.

hiç kendini yorma abi ben 3 haftadır aynı anlatmaya çalışıyorum,nafile..

Bak bi yukardaki mesajda ne beklentiler varmış,onu oku ve o cevapla tatmin ol..

Şu konuyu kapamaktan biz bıktık. Yahu adamın forma değişmesine bile laf etmişsiniz. Ne diyim size ben daha.

Adam bu takımdan transfer olana kadar kapalı konu.:mad:

KİLİT!

Çevirmesine gerek yoktu 1-0 öndeydik, adam gibi koşsa yetebilirdi..

**

Ayhan'ın asisti Elano yapsa "ne pas attı be" derdiniz, hele yatarak mudahelesini yapsa " ne mucadele ediyor be" derdiniz... AMa yok onları AYHAN'dan izleyip öğrenmesi lazım...

Git Ayhan'ın topicine arkadaşım o zaman ahaha :D

Ne boş tartışmalar bunlar Allah'ım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt