bu forumda ''modlar takımın isim sahibi oyuncularını,haklı da olsa olumsuz eleştirilerden korumakla mükelleftir'' diye bir kural mı var? bunu samimiyetle soruyorum,yeni sayılırım ne de olsa...elano nun bizde oynadığı oyunu sözgelimi kasımpaşa nın oyuncusu yekta -sezon başı transfer edilmiş olsa da- oynamış olsa ne denecekti? çoğunluğun göremediği(!) üstün meziyetlerinden bahsedecekmiydiniz yine?...ille gol ya da asist kralı olsun da demiyorum,kariyer sahibi ve çok da pahalı bir orta saha oyuncusundan beklenecek temel özellikler olan takımı yönlendirme,liderlik,pres-top çalma,tempoyu ayarlama,gol-asist vs den hiçbirini yapamamış,ilerleyen zamanda yapacağına dair bir ışık da -bana göre- verememiş bir oyuncuyu parti ya da kulüp tutma derecesinde körükörüne savunmak niye?...ofansif oynarken ''stili ofansif değil,defansa da katkı sağlıyor'',defansif oynarken ''mecburiyetten öyle oynatılıyor,aslında defansif oyuncu değil'' diye sözümona savunuluyor,o zaman ''oyunun hem savunma hem hücum yönünü oynayan bir oyuncuysa niye hissetiremiyor'' denince de yanında oynayan oyuncular suçlanıyor...diyelim ki elano çok kaliteli futbolcu ama tsl ve GS için uygun değil (benim kanaatim o yönde),ne yapalım yani,2 sene daha bekleyip,hem boşuna umut bağlayıp hayal kırıklığı yaşayalım,hem de bonservis+yıllık ücret olarak onca parayı boşa mı harcayalım,şu darlıkta?...velhasıl talibi varsa zararın neresinden dönülse kardır,benim düşüncem...