#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Dün Barca maçını izledim, izledik.

Bu iş sadece pas atmayla olmuyor. Pas almak da lazım.

Amacım Elano'yu korumak değil. Ama hem Arsenal maçında hem de Real maçında Messi'nin attığı gollere dikkat edin. Adam pas alıyor. Futbol için sadece tek iyi oyuncu yetmez. Pas atan iyi olsa da pas alan kötüyse bu iş yürümez.

Çok değil dünya kupasını bekleyin. O zaman görücez hep birlikte Elano'yu.

Her başarısızlıkta günah keçisi aranır. Bizdekide Elano işte. Onu eleştirmek ayrı bir keyif bazılarınca.

Dün Barca maçını izledim, izledik.

Bu iş sadece pas atmayla olmuyor. Pas almak da lazım.

Amacım Elano'yu korumak değil. Ama hem Arsenal maçında hem de Real maçında Messi'nin attığı gollere dikkat edin. Adam pas alıyor. Futbol için sadece tek iyi oyuncu yetmez. Pas atan iyi olsa da pas alan kötüyse bu iş yürümez.

Çok değil dünya kupasını bekleyin. O zaman görücez hep birlikte Elano'yu.

elano'ya brezilya milli takımınında da pas gelmiyo.Kanatta kendi kafasına göre takılıyo.

Son Arjantin - Brezilya dünya kupası eleme maçlarını seyrettim 3-1 kazandıkları..O maçta koca 45 dakika da 2 tane duran top kullandı,onlarda gool oldu zaten,başka top değmedi ayağına..Bizde onu da yapsa razıyız ama beyim kaleden çooook geride oynuyomuş ! :asd:

elano'ya brezilya milli takımınında da pas gelmiyo.Kanatta kendi kafasına göre takılıyo.

Son Arjantin - Brezilya dünya kupası eleme maçlarını seyrettim 3-1 kazandıkları..O maçta koca 45 dakika da 2 tane duran top kullandı,onlarda gool oldu zaten,başka top değmedi ayağına..Bizde onu da yapsa razıyız ama beyim kaleden çooook geride oynuyomuş ! :asd:

Eline ne geçti bunu söyleyince?

Gol atarsa uçan sabri gibi Allahhgghhh diyip havalara uçcam artık.O derece yani.

hiç bişey yapmıyorsa niye banko ilk 11 de brezilya da:rolleyes:

Emre Çolak oynasın Elano'nun yerine,en azından kendi evladımız

heeeh yakaladın bişey, brezilya milli takımında ilk 11de oynuyo yaa çok kaliteli adamdır..Ona bakarsan bu yerlerde sürünen fenerli santosta brezilya milli takımda oynuyo..

santosun fizik gücü iyi olduğu zaman müthiş oynuyor;)

Santos elemelerdeki rezalet performansından sonra milli takımda yok artık.

santosun fizik gücü iyi olduğu zaman müthiş oynuyor;)

halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu..

Ayrıca elano milli takımda en azından asist yapıyor,burda onu da göremedik, ne de frikiğini..Hani etrafındaki adamlar dandik senin duran topuna ne oldu ?

Barışta olmadığı için mecburen izleyecez kendisini. :o

8 mn euro+ lincolnden olmak eziyet bu. :o

barış olmadığı için elano yu izleyeceksin ve üzülüyosun:asd: ne diyim daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt