Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Ya arkadaş anlamıyor musun ? Neyini abartacağım maçtaydım diyorum özellikle Elano'ya baktım. Adam stopere geçti bazı zamanlar, sol bekte oynadı ilk yarının bazı dakikaları, maçın tamamında da 5 dk. haricinde defansif orta sahaydı. Nasıl etkili olmasını bekliyorsunuz bu adamın hücumda nasıl etkinlik göstermesini istiyorsunuz ? Biraz insaflı davranın yahu !
____________XXXXXXX____________
_____XXXXX_____________________
________________________Elano___
şeklinde oynanması yarar getirecekken ve böyle oynamasını beklerken adam (hücum gücü yüksek olan Elano) ;
__________Elano_____Mehmet________
________________Arda______________
şeklinde oynadı. Bir aralar stopere ve sol beke bile geçti.
Kalkıp bu adamı niye eleştireyim ben ? Bu adamın yeri ofansa yakın olan yerdir. 50 metre uzaklığı da geçtim 60-70 metre uzakta oynatılıyorsa bırakta böyle oynasın ! Yeri orası değil ki bu adamın ! Sadece 1-2 kere oynamışlığı var o kadar.
cem bey ,elano yada herhangi bir futbolcu tabiki eleştirilir bunun hiç mahzxuru yok artı solbek ,önlibero falan abartı olmuş keza bu gün karşısındaki takım takımı idi allah aşkına son bir kac ayda en az 10 oyuncusu gitmiş,her türlü olumsuzluğu yaşamış diyarbakır karşısında bu kadarda oynasın yahu ,yani bu adam öyle yada böyle shaktarda iyi oynamış brezilya milli takım oyuncusu ..
yani ben öyle ahım şahım elano görmedim sahada ,evet vasat civarı oynadı o kadar ,sene sonu talibi varsa bir dakika düşünülmemeli keza artık bu tip durağan oyuncular son derece zararlı oluyor keza ligin azıcık vasatı aşan takımları ortada baskıyı kurunca ne elano ne do santos kalıyor ortada...
Ya arkadaş anlamıyor musun ? Neyini abartacağım maçtaydım diyorum özellikle Elano'ya baktım. Adam stopere geçti bazı zamanlar, sol bekte oynadı ilk yarının bazı dakikaları, maçın tamamında da 5 dk. haricinde defansif orta sahaydı. Nasıl etkili olmasını bekliyorsunuz bu adamın hücumda nasıl etkinlik göstermesini istiyorsunuz ? Biraz insaflı davranın yahu !
____________XXXXXXX____________
_____XXXXX_____________________
________________________Elano___
şeklinde oynanması yarar getirecekken ve böyle oynamasını beklerken adam (hücum gücü yüksek olan Elano) ;
__________Elano_____Mehmet________
________________Arda______________
şeklinde oynadı. Bir aralar stopere ve sol beke bile geçti.
Kalkıp bu adamı niye eleştireyim ben ? Bu adamın yeri ofansa yakın olan yerdir. 50 metre uzaklığı da geçtim 60-70 metre uzakta oynatılıyorsa bırakta böyle oynasın ! Yeri orası değil ki bu adamın ! Sadece 1-2 kere oynamışlığı var o kadar.