#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Şu konuyu kirleten arkadaşlara bu başlığa sınırlı mesaj yazma cezası verilmeli. Yoksa tartışmalar çıkıyor. :o

başlık rekora doğru emin adımlarla ilerliyor

7,666 cevap

141,894 görüntülenme

:o

Cem Kılıç,İnan Yılmaz,Onur Albakar,Semih Yüksel ve Serhat türkel den başka kimse yazmıyor bu konuya:D

ilk başlarda tek serhat yazıyodu elano ya,varya harbi serhat a helal olsun adam tek başına işi elano-anti elano ya kadar getirdi:asd:

anti arda anti uA anti lincoln gruplarımızda mevcuttur:D

Ben bu konuya genel bakalım diyorum..Anti kelimesini nefret eden kişiler gibi anlıyorum .

BENCE HİÇBİR GALATASARAYLI, HİÇBİR FUTBOLCUSUNDAN NEFRET ETMEMELİ VEYA HAKARET BOYUTLARINDA YORUMLAR YAPMAMALI.

Beğenmeyebiliriz ,eleştirebiliriz..Hepsi bu.

Bunu "Elano zaten milli takımda da böyle oynuyordu" diyip geçmişinden akıl vererek örnekler sunan insan mı söylüyor? Ben senin kadar kendisiyle çelişen başka birini görmedim.

Milli takımda bize geldikten sonraki maçlarını izledim mesela arjantin brezilya maçını.Milli takımda bize geldikten sonra maç oynamadı mı Semih efendi?

İşin var mı yok mu orasını bilemem ama işinize gelen haberleri kullanmayı çok iyi biliyorsunuz.Yalan olduğu bariz açık ama işinize geliyor tabi.Elano'yu kötülemek için bir fırsat daha çıktı işte.Benim tuttuğum takımının da kımıl zararlısı taraftarları var.Tam bir ortasaha oyuncusu nedir bilmezler,her Brezilyalıyı ofansif ortasaha oyuncusu sanarlar,iyi futboldan anladıkları no look passtır,futbolcusundan ne istediğini bilmeyen taraftarlardır bunlar.Futbolcu rakibine basar top çalar her maç en çok koşan futbolculardandır ama mücadele etmiyor derler.Kaleden 50 metre uzakta Linderoth'un görevini yapmaya çalışır yokluktan neden ofansa katkı vermiyor derler.Diagonal pas atar niye şişiriyor derler oysaki aynı adamlar Xavi diagonal pas attığı zaman öve öve bitiremezler.Hocası ben memnunum der takımına ihanet ediyor derler.Hain ve zavallı kim oluyor acaba bu durumda?Hep söylüyorum seneye göreceğim hepinizi burada,bu kımıl zararlısı dediğin adam kapakları takıyor mu takmıyor mu göreceğiz.Ben o zamana kadar bekleyeceğim ve bu topiğe yazmayacağım.Siz istediğiniz kadar at koşturun burada.Hadi hayırlı traşlar.:asd:

Bütün sezon boyunca Elano'yu beklediniz, yazık. Bir sonraki maç görüşürüz, bir dahaki hafta konuşuruz, hadi ondan sonraki maç patlayacak göreceksiniz, diye diye sezon bitti, ortada bir halt yok. Şimdi de seneye göreceksiniz diyorsun utanmadan. Elano ne katmış takıma, onu söyle bana, caz yapma. Diagonal pasmış, hangisi pas attığı adama gidiyor ki. Ne kadar seviyorsun boş konuşmayı. Elano ne icraat yapmış, ne kazandırmış onu söyle. Bütün bir sene yatmış adam, parasını da takır takır almış, hala kapak takacakmış da görecekmişiz. Geç bu ayakları.

Bütün sezon boyunca Elano'yu beklediniz, yazık. Bir sonraki maç görüşürüz, bir dahaki hafta konuşuruz, hadi ondan sonraki maç patlayacak göreceksiniz, diye diye sezon bitti, ortada bir halt yok. Şimdi de seneye göreceksiniz diyorsun utanmadan. Elano ne katmış takıma, onu söyle bana, caz yapma. Diagonal pasmış, hangisi pas attığı adama gidiyor ki. Ne kadar seviyorsun boş konuşmayı. Elano ne icraat yapmış, ne kazandırmış onu söyle. Bütün bir sene yatmış adam, parasını da takır takır almış, hala kapak takacakmış da görecekmişiz. Geç bu ayakları.

son 5 maçta takımı kim sırtlayacak çok iyi göreceksin

Lincoln fanları sayesinde baya mesaj atıldı buraya

Eminim 1. Onur Albakar'dır :asd:

Lincoln Elano'dan 2-3 gömlek üstün bir futbolcu yetenek açısından. Öteki de karakter olarak üstün. Lincoln-Elano karışımı adam da Kaka gibi birşey olur herhalde.

Lincoln Elano'dan 2-3 gömlek üstün bir futbolcu yetenek açısından. Öteki de karakter olarak üstün. Lincoln-Elano karışımı adam da Kaka gibi birşey olur herhalde.

Arkadaşım amacın ne senin? Lincoln - Elano nedir yani? ne? ne? ne? Yılda 3 milyon € alıyor diye bu konudan çıkmayarak ve mesaj yardırarak kendinizi tatmin etmeye mi çalışıyorsunuz? Sakatım diyerek deplasmanlarda oynamayan, kamplara gelmeyen, Hamburg maçında takımını satan adamla mı kıyaslayacağım Elano'yu? Hadi ordan. Çıkın artık şu başlıktan arkadaş, babanızı tüfekle mi vurdu bu adam yahu? 2-3 gömlek üstünmüş, huahaha. Kusura bakmayın, Elano sağa bakıp sola pas atmıyor. Tek yaptığı hata takımıyla birlikte oynayabilmek. Uzun top atınca oyun sistemini bozuyor. Tamam anladık siz haklısınız, ama zamanla nasıl tepe taklak olacağınızı göreceğiz. O zaman bu postları gün yüzüne çıkarmasınıda bilirim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt