#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Nerdeyse 1 ay olucak Elano'nun geride oynayıp oynamadığı tartışılıyor yani çok yavaş bir ilerleme var :D

Deveye sormuslar "Heey, horgucun niye oyle sekilsiz ha?" diye, deve de demis ki "Baksana her tarafim bir acayip."

Umarim bu atasozunden ders cikarilmistir....

Susacaksın tabi ki. Herkes senin gibi olabilse keşke. Bu arada Arda'nın sezon başında orta alandayken yaptığı inanılmaz istatistikler ve mükemmel oyunu da hatırlatma gereği duydum şu anda.

Neden sustuğumu anlamayıp bana "susacaksın tabiki" deme gafletine düştüğün için konuşuyorum.. Arda elanonun bizim bahsettiğimiz pozisyonunda değil daha önde oynadı yani 10 numara diye bilinen yerde.. Daha bu ayrımı bile yapamıyosun şuanda

Siz zaten baştan "at gözlüklerini" takmışsınız.Kimse bi'şeye ikna edemez sizi.. Elano'nun futbolculuğundan yada yeteneklerinden bahsederek konuya girmeyeceğim.Bu adamın bence bizimle saha çıkması bile yeterlidir.Maç içinde oyuncuları yönlendirmesi,nerelerde durulmasını söylemesi,oyunu dâima kurallarına göre oynaması..vs yeterli sebeptir."Yok kardeşim sen başkasını izlemişsin,Elano'nun öyle bi'şey yaptığını görmedik/göremiyoruz" diyenler ASY yada deplasmandaki maça gitsin ve Elano'yu birebir izlesinler ondan sonra konuşsunlar.

Bazı arkadaşları cidden anlamıyorum.Citydeyken gelse bize sınıf atlatır diye arkadaşlarının arasına konuşanlar şimdi adama sallamaya başlamış.Bu adamın kafasında Dünya kupası var bitsin siz önümüzdeki sene gerçek Elano'yu göreceksiniz.İrfan zamanında demişti dersiniz.

senin şu lafı söylemen bile Galatasarayı küçümsediğini gösterir.Bir futbolcu hiçbir zaman dünya kupası var diye oynamamazlık yapamaz.

@İrfan Akça

Köy takımımı zannediyorsun sen Galatasaray'ı? Elano oyuncuları yönlendiriyormuş, sahada olması yeterliymiş. Bu kadar küçük görmeyin diğer oyuncuları. Hepsi Elano'dan iyi biliyorlar bu oyunu. Bir de ASY'de bu sezon çok maç izledim ben. Elano'nun iyi oynadığı maça denk gelmedim hiç. En son Ankaragücü'ne karşı izledim. Resmen döküldü sahada.

Bende şunu söylüyorum o zaman.

Takımda Mehmet Topal ve Mustafa Sarp gibi top kullanma becerileri çok yüksek olmayan oyuncuları yan yana oynatacağımıza,

Mehmet Topal - Elano veya Ayhan

-------Giovanni Dos Santos------

Şeklinde 3'lü orta saha çıkalım. Ligin geri kalan takımlarına karşı Elano'nun defansif yönü yeterli olur o mevki için. Ayrıca Kasımpaşa vs. maçında gördük. Giovanni orta sahada ofansa yakın oynadığı zaman ne Arda'nın nede Keita'nın gösteremediği bir performans gösterebiliyor. Bu potansiyeli var.

@İrfan Akça

Köy takımımı zannediyorsun sen Galatasaray'ı? Elano oyuncuları yönlendiriyormuş, sahada olması yeterliymiş. Bu kadar küçük görmeyin diğer oyuncuları. Hepsi Elano'dan iyi biliyorlar bu oyunu. Bir de ASY'de bu sezon çok maç izledim ben. Elano'nun iyi oynadığı maça denk gelmedim hiç. En son Ankaragücü'ne karşı izledim. Resmen döküldü sahada.

Elano'nun oyun mentalitesi ile yetişmiş 11 futbolcunun koskoca Arsenal ile nasıl kedi fare oyunu oynadığını da unutma. Biz bunun uğraşını veriyoruz.

Elano yetistirdi Barcali oyunculari onu kast etti sanirim.

Ya da Tottenhamli oyuncular da olabilir, Arsenal haftalardir kim vurduya gidiyor zira..

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Şimdi madem sözel anlamıyorsunuz işi matematiğe dökelim. :D

Size göre elano; ayhan m.topal ,mustafa sarp, barıştan üstün bir adam..Bunlara 1 elanoya 2 puan diyelim öyleyse.

Elanosuz 3 puanlık orta sahamız var elanolu 4 nasıl oluyorda elanonun olmadığı maçlarda elanonun olmadığını hissetmiyoruz?Hatta daha iyi oynuyoruz (sezon başındaki maçlar ve kasımpaşa maçı)

Seneye yapılacak transferler elanonun kalitesini artırmayacak orta sahanın kalitesini artıracak.

Puan hesabini begendim renkdas.

Şimdi madem sözel anlamıyorsunuz işi matematiğe dökelim. :D

Size göre elano; ayhan m.topal ,mustafa sarp, barıştan üstün bir adam..Bunlara 1 elanoya 2 puan diyelim öyleyse.

Elanosuz 3 puanlık orta sahamız var elanolu 4 nasıl oluyorda elanonun olmadığı maçlarda elanonun olmadığını hissetmiyoruz?Hatta daha iyi oynuyoruz (sezon başındaki maçlar ve kasımpaşa maçı)

Seneye yapılacak transferler elanonun kalitesini artırmayacak orta sahanın kalitesini artıracak.

Boş laflar "2"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt