#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Beni inanilmaz hayal kirikligina ugratti hani medyanin gazina falan geldigim icin degil tanidigim bir oyuncuydu. Ama bizde dikis tutmadi daha fazla zarar vermeden yollanmasi lazim asiri ruhsuz silik bir oyuncu

ya benim anlamadigim bu adamin tam pozisyonu neresi mesela kewel sol kanat arda kanat forvet arkasi keita kanat elano tam ne orta saha mi forvet arkasi mi yoksa libero mu hangisi

ya arkadaş ben artık anladım ki,bizim taraftara barış-sarp ayhanlar falan müstahakmış cidden hakediyoruz böyle bi cezayı

ya benim anlamadigim bu adamin tam pozisyonu neresi mesela kewel sol kanat arda kanat forvet arkasi keita kanat elano tam ne orta saha mi forvet arkasi mi yoksa libero mu hangisi

AMC

MC

DMC

Elano'nun pozisyonları budur. Fakat bizde bazı maçlar hariç ne doğru dürüst MC oynadı, ne de AMC. Çoğu maç DMC gibi oynadı. Ön libero stoperlerin hemen önünde, onun hemen önünde ve ona yakın olan Elano. Fakat Elano için burası ancak alternatiftir. Şuan da da böyle oynuyor. Eğer geçen sene ki gibi Ayhan düzenli oynasaydı, sakatlık yaşamasaydı ve süper form tutsaydı Ayhan Elano'nun şuan ki görevini alacaktı, Elano serbest oynayacaktı ileride (hep diyorum ama Elano'nun serbest oynadığı maçlarda Mustafa'nın formunu, zaman zaman Barış'ın veya Ayhan'ın formunu unutmamak gerek, o yüzden o şekilde oynamıştı zaten) ve daha etkili olacaktı ama şuan öyle bir durum olmayınca bu görevi Elano yapıyor. Haliyle oyun içinde çok aktif değil, çünkü oranın sadece alternatif adamıdır Elano.

Central Midfielders

Right Winger

Ofansive Midfielders

T;

Merkez orta saha

Sağ kanat

Ofansif orta saha

Elano'yu eleştirenlerin çoğunun hala Lincoln'ün etkisi altında olduğunu düşünüyorum.

Central Midfielders

Right Winger

Ofansive Midfielders

T;

Merkez orta saha

Sağ kanat

Ofansif orta saha

Oynamadığı bir sağ kanat kaldı bu takımda.Ama hala bişey oynadığı yok.

Mesela ön libero oynuyor dediğiniz pozisyon Cm'ydi.Ordaki adamın görevi orta sahadan oyun kurmak.

Vallahi bugün Pes oynadım.Elano çok güzel oynadı.2 gol bir asist:D

Oynamadığı bir sağ kanat kaldı bu takımda.Ama hala bişey oynadığı yok.

Mesela ön libero oynuyor dediğiniz pozisyon Cm'ydi.Ordaki adamın görevi orta sahadan oyun kurmak.

Şu başlıktan çıkarmısın artık. Ben Elano'yu tanıyan adamlarla tartışmak istiyorum şu başlıkla. Sıkıldım senin yapmacık eleştirilerinden. Kaç kere uyardım hala dinlemeyip abuk subuk yorumlar yapıyorsun. Çeki düzen ver kendine.

Aa, ne çıkması? Onur Albakar'ın bugün Elano topicine bıraktığı 16.mesajı. 17. yakındır.

Dipnot: Dün 20 mesaj bırakmış. Bugün gece yarısına kadar bakalım geçebilecek mi? Bu konunun neden bu kadar içine sıçıldığının göstergesidir bu değerli arkadaşımız.

Aa, ne çıkması? Onur Albakar'ın bugün Elano topicine bıraktığı 16.mesajı. 17. yakındır.

Dipnot: Dün 20 mesaj bırakmış. Bugün gece yarısına kadar bakalım geçebilecek mi? Bu konunun neden bu kadar içine sıçıldığının göstergesidir bu değerli arkadaşımız.

Bu kısmı, "edildiğinin" şeklinde düzeltebilirsek forum seviyesini korumuş oluruz. Geçen günde bu şekilde bir mesajına rastlamıştım, pek hoş gözükmüyor.

:o

Bir sen eksiktin tam oldu şimdi işte.

Bu kısmı, "edildiğinin" şeklinde düzeltebilirsek forum seviyesini korumuş oluruz. Geçen günde bu şekilde bir mesajına rastlamıştım, pek hoş gözükmüyor.

:o

Ben defalarca nazik bir şekilde uyardım, gerçekten artık içine ediliyor bu konunun. Ne ediliyorsa ona da siz karar verin artık. İnsanın bir sabrı vardır. Bir kaç üye dışında bu konuda yapıcı eleştiri yapan kimse yok. Ne istediğini bilmiyor kimse. Sivri herifler gelip buraya defalarca aynı şeyi yazıyor ve benim beyin hücrelerim atıyor. Bir gün yine gelip aynı şeyi yazarlar ve ben kendime hakim olamam. Emin ol bu yazdığım aralarında ki en hafifi kalır.

Ben defalarca nazik bir şekilde uyardım, gerçekten artık içine ediliyor bu konunun. Ne ediliyorsa ona da siz karar verin artık. İnsanın bir sabrı vardır. Bir kaç üye dışında bu konuda yapıcı eleştiri yapan kimse yok. Ne istediğini bilmiyor kimse. Sivri herifler gelip buraya defalarca aynı şeyi yazıyor ve benim beyin hücrelerim atıyor. Bir gün yine gelip aynı şeyi yazarlar ve ben kendime hakim olamam. Emin ol bu yazdığım aralarında ki en hafifi kalır.

Sen de haklısın da yinede söyleyim dedim. Pek hoş gözükmüyor çünkü okurken. "edildiği" daha hoş. :p

D87DC47A-CE99-3B96-299A6F4BEC30DF6C.jpg

Ben Elano'ya inaniyorum dostlar. Boyle bir adami bulmusuz, opup basimiza koymak gerekli.

adszyh7.png

İlginçtir bu adama benzetiyorum hep.

Elano gormesin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt