#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Oynamadığı bir sağ kanat kaldı bu takımda.Ama hala bişey oynadığı yok.

Mesela ön libero oynuyor dediğiniz pozisyon Cm'ydi.Ordaki adamın görevi orta sahadan oyun kurmak.

İlk Manisa maçında sağ kanatta oynadı ve yine oldukça etkisizdi. Stattaydım hatta o maçta.

Elano=Dünya Stari

Galatasaray=Dünyanin 1 numarasi

Sonuc: Türkcell Amatör Lig de, 3.lük mücadelesi,birakin bu hayalciligi millet sampiyon oluyor siz hala elano hakkinda yorum yapiyorsunuz

Alakasız mesajları sildim. Düzgün eleştiri varsa alalım, aksi taktirde ceza yaptırımı uygulayacağız.

Alakasız mesajları sildim. Düzgün eleştiri varsa alalım, aksi taktirde ceza yaptırımı uygulayacağız.

Uygulayın , bi forumda adminiz diye kendinizi bisey mi saniyorsunuz.

Ben de size ceza uyguluyorum 10 ceza puani. Gozunuzde cok buyutmeyin boyle sanal aktiviteleri.

Ben de size ceza uyguluyorum 10 ceza puani. Gozunuzde cok buyutmeyin boyle sanal aktiviteleri.

Sen futbolcu aşağılarken kendini ne sanıyorsan yönetici arkadaşlarda kendini o sanıyor. 35 yaşın mantığına sığmayan yorumlar içerisindesin son 1 aydır. Takip edildin ve bu konuya varıldı. Bu saatten sonra düzelmeni şahsım adına ümit edemiyorum ben.

Ulan ne Elanoymuş. Sıkıldım artık.. Tartışmaların sonu hiç bir yere varmıyor. Ayrıca görünen köyde klavuz istemez. Yeter artık, çıkartın at gözlüklerinizi. Elano Türk olsaydı Merinosspor'da oynatmazlardı şu haliyle.

Kabul etmek gerekirse Elano bize bu sene için hiç bir şey katmadı,ve Antalya maçı hariç puan dahi kazandırmadı.Ama seneye dünya kupasından döndükten sonra daha risk alan bir oyun oynayabilir.Tabi yanına sorumluluk almayı seven ,oyunun 2 yönünü de uygulayabilen bir oyuncu bulunursa,ama yine söylüyorum silik bir oyuncu olsada çok faydalı olabilir bize hemen harcamamalıyız.

Sen futbolcu aşağılarken kendini ne sanıyorsan yönetici arkadaşlarda kendini o sanıyor. 35 yaşın mantığına sığmayan yorumlar içerisindesin son 1 aydır. Takip edildin ve bu konuya varıldı. Bu saatten sonra düzelmeni şahsım adına ümit edemiyorum ben.

Barış özbek konusundada aynı hassasiyeti gösterin bi zahmet ne hakaretler edildi adama hiçbi mesaj editleme yok.

Tabi sen barışı elano kadar sevmediğin için umrunda olmuyor.

Önce üslup sorunlarını hallet. Bu yaşa gelmişsin bir lafı bir kerede algılayamıyor musun? İnsana bir kere söylenir. Evet kendimi birşey sanıyorum. İnsan falan. Alakasız mesaj atma diyoruz. Şiir yazıyorsun anasını satayım. Psikopat mısın yahu? Gece gece seninle mi uğraşacağım?

Sorunun varsa gel buraya yaz cevabını vereyim.

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...aki-tebrikler_-oneriler-ve-sikayetler-74.html

Barış özbek konusundada aynı hassasiyeti gösterin bi zahmet ne hakaretler edildi adama hiçbi mesaj editleme yok.

Araştır bakalım ne çıkıcak. Dikkat et Sabri gibi olmasın.

Aynen.

Üstelik yası daha genc ve Türk.

Nerde kime destek verecegini bilmiyor daha.

Elano kadar takıma zarar veren biri olmadı, olamaz.

Ben oynamayan oyuncuyu eleştiririm.

Forumda kimseyi eleştiremeyiz o zaman ne haddimize mi diyeecgiz?

Neden sadece elanoda bu hassasiyet?

Benim en zararlı gordugum oyuncu oldugu icin tek elstirdigim oyuncu ELANO.

O yokken takır takır oynuyordu butun oyuncular.

Son 15 dakikada oynadigi mevkide oynasin artik lutfen. Kaleye 50 metre uzak oynayinca ya geri ve yan pas ya da uzun pas zorluyor. Ceza sahasi ve cevresinde cok iyi adam.

Bence Elano AMC mevkisinde oynatılmalı. Onun sayesinde 5 dakika içerisinde 3 gol pozisyonuna girdik.

En kötü maçlarından birini çıkardı.Rijkaard ya önde oynat ya hiç oynatma.Nasıl dayandı sahada anlayamadım.Ben bile çıldırdım izlerken.

Ya bu adam 30 metreden gol atan adamdı ligin ilk yarısı şimdi 3 metreden gol kaçırıyor,bugünkü maçta kötüydü

Çok gereksiz pas hataları yapıyor

Son 15 dakikada oynadigi mevkide oynasin artik lutfen. Kaleye 50 metre uzak oynayinca ya geri ve yan pas ya da uzun pas zorluyor. Ceza sahasi ve cevresinde cok iyi adam.

ama ordada geriye gelmiyor daha o kondisyonu yok elanonun normalde karsilastirmiyorum kesinlikle emre euroglu kondisyonu cok iyi ileri geri gelebiliyor kendiside elano ile ayni pozisyonda oynuyor ama elano gelecek sezon daha iyi bir kondisyonla o pozisyonda daha iyi oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt