Nihat Kahya
Sarı Üye
- 30 Mart 2010
- 143
- 0
- 1.126
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Edit.
Edit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamadığı bir sağ kanat kaldı bu takımda.Ama hala bişey oynadığı yok.
Mesela ön libero oynuyor dediğiniz pozisyon Cm'ydi.Ordaki adamın görevi orta sahadan oyun kurmak.
Alakasız mesajları sildim. Düzgün eleştiri varsa alalım, aksi taktirde ceza yaptırımı uygulayacağız.
Uygulayın , bi forumda adminiz diye kendinizi bisey mi saniyorsunuz.
Ben de size ceza uyguluyorum 10 ceza puani. Gozunuzde cok buyutmeyin boyle sanal aktiviteleri.
Sen futbolcu aşağılarken kendini ne sanıyorsan yönetici arkadaşlarda kendini o sanıyor. 35 yaşın mantığına sığmayan yorumlar içerisindesin son 1 aydır. Takip edildin ve bu konuya varıldı. Bu saatten sonra düzelmeni şahsım adına ümit edemiyorum ben.
Uygulayın , bi forumda adminiz diye kendinizi bisey mi saniyorsunuz.
Ben de size ceza uyguluyorum 10 ceza puani. Gozunuzde cok buyutmeyin boyle sanal aktiviteleri.
Barış özbek konusundada aynı hassasiyeti gösterin bi zahmet ne hakaretler edildi adama hiçbi mesaj editleme yok.
Tabi sen barışı elano kadar sevmediğin için umrunda olmuyor.
Barış özbek konusundada aynı hassasiyeti gösterin bi zahmet ne hakaretler edildi adama hiçbi mesaj editleme yok.
Tabi sen barışı elano kadar sevmediğin için umrunda olmuyor.
Sen futbolcu aşağılarken kendini ne sanıyorsan yönetici arkadaşlarda kendini o sanıyor. 35 yaşın mantığına sığmayan yorumlar içerisindesin son 1 aydır. Takip edildin ve bu konuya varıldı. Bu saatten sonra düzelmeni şahsım adına ümit edemiyorum ben.
Bence Elano AMC mevkisinde oynatılmalı. Onun sayesinde 5 dakika içerisinde 3 gol pozisyonuna girdik.
Son 15 dakikada oynadigi mevkide oynasin artik lutfen. Kaleye 50 metre uzak oynayinca ya geri ve yan pas ya da uzun pas zorluyor. Ceza sahasi ve cevresinde cok iyi adam.