#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elano nun maliyeti cok yüksek

sezon sonu piyasasi varken satalim

Elano bizde tutmadı.Dünya Kupası sonrası aynı fiyata olmasada 5-6 Milyon Euroya satabiliriz.Zaten aldığı yıllık ücrette çok fazla,gerçekten maliyetli futbolcu ve 5 kuruş faydası yok.İnşallah sezon sonu güzel paraya satarız,dün şahsen kendisi rezilleri oynadı.

Bu adamı eleştirenleri anlamıyorum. Adam kendi mevkiisinde değildi ki. Bu adamın yeri yedek kulübesi

"Elano'dan daha iyisini mi bulacağız" demiş yine fanatikler. Rahat rahat buluruz, hiç kafanızı yormayın.

Elano kötü topçu zaten.

Brezilya milli takımına da torpille giriyor.

Torpille asist yapıyor orda.

modlardan bu tartismalara bir nokta koymalarini istiyoruz herkes 100 defa girip elano kotu topcu yaziyor tamam bir kere soylersin olur biter

Elenanun tek sorunu geride oynaması.Rijkaard neden bu kadar geride oynatıyor bilmiyorum.İleride oynadığı zaman ne kadar etkili olduğunu görüyoruz

Elano'yu dün maçta takip ettim.Adam resmen libero gibi oynuyor.Rijkaard eli mahkum orada oynatıyor.Seneye İyi biri libero alırsak,elano da gerçek mevkiisine döner.

Elenanun tek sorunu geride oynaması.Rijkaard neden bu kadar geride oynatıyor bilmiyorum.İleride oynadığı zaman ne kadar etkili olduğunu görüyoruz

arkadaşım bu sene ve 5-6 senedir geride Allaha emanet adamlar olunca napsın rijkaard. topal ve sarpa güvene güvene 31 gol yemedik mi? bari elano biraz aklıyla onları yönetiyor da bişiler oluyor. aynı konu defansta da neill için geçerli neill olmasa 31 değil 41 gol dü şuan yediğimiz gol tahminimce servet mehmet topal biraz dışardan bi futbol sever gibi bakarsanız görürsünüz. sonra barça manu maçlarını izleyip neden biz böle değiliz demeyelim. topal servet sarp ayhan barış bu adamlar artık bitti Galatasaray yeniden gelişimde oluşumda...

arkadaşım bu sene ve 5-6 senedir geride Allaha emanet adamlar olunca napsın rijkaard. topal ve sarpa güvene güvene 31 gol yemedik mi? bari elano biraz aklıyla onları yönetiyor da bişiler oluyor. aynı konu defansta da neill için geçerli neill olmasa 31 değil 41 gol dü şuan yediğimiz gol tahminimce servet mehmet topal biraz dışardan bi futbol sever gibi bakarsanız görürsünüz. sonra barça manu maçlarını izleyip neden biz böle değiliz demeyelim. topal servet sarp ayhan barış bu adamlar artık bitti Galatasaray yeniden gelişimde oluşumda...

Katılıyorum ama elano niye asist yapmıyor diyenlere cevaptı.Geride oynadığında geriyi topluyor ama bu sefer ileriye çıkamıyor herkesin söylediği bir şey var "iki yönlü adam" böyle bir oyuncu alsak bie oyun sistemimiz ona uygun olmalı tek adam ileri geri gitmesiyle olucak bir iş değil.Ayhan,mehmet,barış bana göre artık fayda getirmyecek oyuncular bunların yerıne linderoth,essiyen,ballack gibi sağlam ayağında top tutan sağdan alıp sola vermeyen oyuncular lazım

Umarım satılır ve yerine Emana Schaars Kacar gibi adamlardan biri alınır.

Kral adamdı ama oynayamadı bizde.

Tobias_Linderoth_9.jpg
elano2.jpg

İyi ikili olurlardı.

Olmadı Guti'yi alırız Elano'nun yerine. Elano'dan daha pasör ve oyunun içinde daha etkili.

Takımda sadece frikik kullanmak üzere bir adam alalım.

Elano da beceremedi bu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt