#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Allah için bu adam zaten 28 yaşına kadar hiç bu mevkiide bu durumda oynamadı. Boşu boşuna yıldızı parladı. Hatta şu ana kadar ki tüm takımlarda oynadığı oyun felan hepsi şans.

Tamam kötü oynadı dersin, beğenmeyebilirsin de bu nedir ya ? İlerisine bir şey bulun, gerisine bulun, sağda şöyle olmaz deyin, solda böyle olmaz deyin. Adamı futbolcu yapmadınız be bu adam ne yani buralara kadar şansıyla mı gelmiş hayatı boyunca hep geniş alanda mı oynamış, hiç markaj altında oynamamış mı ne zannediyorsunuz siz ?

Şans, insan hayatındaki en önemli faktörlerden birisi.

Bugün 1-2 hata dışında çok iyiydi. Biraz daha ofansif oynasaydı rahat alırdık maçı. Sanırım çıkana kadar da en çok koşan oyuncumuzdu. Bravo Elano keşke her oyuncumuz senin kadar zeki olsa.

Top kontrolü falan sıfır hakkaten şaşıyorum doğru düzgün pas falan da çıkaramıyor

Savunulacak bir tarafı kalmadı artık yapmayın yahu.Kırmayın boşuna birbirinizi.

2.yarı tempoluydu ama gene memnun edememiş sizi.

Ayrıca kaptırdığı 2.topta 2 adamın ortasına atıyor biri bile almıyor.Ama suçlu Elano oluyor.

Artık ben de savunmuyorum. İnşallah Dünya Kupası'nda bir şeyler yapar da iyi bir fiyata elimizden çıkartırız.

Kendisine Dünya Kupası'nda başarılar dilerim , zaten Elano'da ligi kafasında bitirmiş bence Dünya Kupası maçlarını düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt