#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

url=https://www.youtube.com/watch?v=tFgJqrBV7f8&feature=related]YouTube - Istanbul Buyuksehir 0-1 Galatasaray Geniş Özet[/url]

1.27 dk dikkat bu adam nasil geride oynuyor elano istese her mac boyle ileriye cikar cikmasida lazim asist yapar gol atar ama elano ileriye ciktimi geriye gelmiyor bunun nedeni kondisyonunu az olmasi veya stumr graz macinda elano yine liberoya yakin oynuyor arda onun biraz onunde elano ileri cikiyor geri geliyor ligin basinda ve asist yapiyor milan barosa pozisyonu kendisi yaratiyor topu caliyor bu adam gercekten kaliteli biri ama eger gelecek sezonda bu kondisyon ile bu fizikle oynayacaksa bence satilmali

Evet Tabata G.Antep'te önliberoya yakın oynuyordu demi :asd: aynı Elano gibi

Elano'ya çok sıradan diyen, Tabata'yı ondan üstün gören, geride oynadığını kanıtladığımız halde buraya AMC diye yazan birisiyle daha tartışma bence Elano konusu hakkında. Önyargıları yıkmak zordur diye bir laf var ama bu önyargıdan da öte, adını ben koyamadım.

Elano'ya çok sıradan diyen, Tabata'yı ondan üstün gören, geride oynadığını kanıtladığımız halde buraya AMC diye yazan birisiyle daha tartışma bence Elano konusu hakkında. Önyargıları yıkmak zordur diye bir laf var ama bu önyargıdan da öte, adını ben koyamadım.

Önyargı felan da yok aslında direkt saplantı olmuş ,sapıklık gibi birşey:kupa:

Elano her pozisyonda oynadı neredeyse Arda forvet arkası oynuyor diye şuan geride gözüküyor 3-4 maçtır onun dışında orta sahanın en ofansa dönük adamıydı aksini iddaa edenle tartışmam.

url=https://www.youtube.com/watch?v=tFgJqrBV7f8&feature=related]YouTube - Istanbul Buyuksehir 0-1 Galatasaray Geniş Özet[/url]

1.27 dk dikkat bu adam nasil geride oynuyor elano istese her mac boyle ileriye cikar cikmasida lazim asist yapar gol atar ama elano ileriye ciktimi geriye gelmiyor bunun nedeni kondisyonunu az olmasi veya stumr graz macinda elano yine liberoya yakin oynuyor arda onun biraz onunde elano ileri cikiyor geri geliyor ligin basinda ve asist yapiyor milan barosa pozisyonu kendisi yaratiyor topu caliyor bu adam gercekten kaliteli biri ama eger gelecek sezonda bu kondisyon ile bu fizikle oynayacaksa bence satilmali

asil sen 1.27 de baslayan atakta topal denen on liberonun ne kadar futbolu bilmedigini ve nasil atak yedigimizi gor

adami kontratak yememek icin geride tutuyoruz bacaklari uzun diye

rakibi 4 kisi sarmisken alan savunmasi yapiyor bi pas rakipten ve gol pozisyonu

girsene adama be golge gibi ne yaparsin orada

Elano forvet arkası normalde. En iyi orada oynar. Gelmeden önce "Çift yönlü değil" demiştim zaten bu adam için.

Ayrıca çoğu forvet arkasına göre "sıradan" bir adamdır. Pasları falan o kadar iyi değil. Pozisyon üretemez, sorumluluk alamaz, çalım atamaz, rakip geçemez. Şutları ve frikikleri vardı, onları da unutmuş. Şu haliyle "sıradan" demek bile iltifattır bu adam için.

asil sen 1.27 de baslayan atakta topal denen on liberonun ne kadar futbolu bilmedigini ve nasil atak yedigimizi gor

:o

Hayatında futbol oynadın mı hiç merak ediyorum. Orada rakibe girecek futbolcuya, "cahil" diye bağırırım.

Hayatında futbol oynadın mı hiç merak ediyorum. Orada rakibe girecek futbolcuya, "cahil" diye bağırırım.

hayatinda futbol oynadinmi sorusuna senin hayatin kadar futbol oynamisligim var diye cevap versem utanirmisin:)

oyle 4 kisi sarinca adami bir kisinin rakibe girmesi lazim

bunu bilmeyen adama asil sporcu denmezzzz

sen kendini ibb li yerine koy etrafinda 4 kis var:)

ne istersin girmeselerde su topu arkadasa versem 4 kisi orda sap gibi kalsa

yaptiklari alan savunmasiyla diye

abi inanamiyorum su yorumlara

hadi futbol oynadik falan diyosunuzda

bu is kolay degil o kadar

baska sporlarida ogrenin ki bu olaylarin mantigini anlayin

basketbolda alan savunmasi yaparken mesela

bos olan iyi sutore top gelince alan savunmmasi ne yapar biliyormusun

yada buna ne denir

yada iyi bir guarda gelirse top ve iceri girmyee calisiyorsa ne yapilir

bana anlattirma bunlari allahini seviyorsan

krav maga nedir bilirmisin

ac bir oku

yada art of war i oku

daha ne diim sana

otesi yok senin adamin golgelige devam ediyor 20 metre sonra basit bir pas sonra basit bir pas daha

zaten dikkat ettiysen topal adama basmadigi icin savunma ileri cikmak zorunda kaliyor topa dogru

harbiden zerre futboldan ve spordan anlamiyorsun

bari kendini ibb linin yerine koy etrafinda 4 kisi varken ve bariz bi sekilde 4 kisiyi calimlayip kalemize gelmen mumkun olmadigina gore ne istersin rakipten:)

alan savunmasi yapmasinimi yoksa gelip catir catir ustune basmasinimi

alan savunmasinin mantigi oyuunu savunulabilecek alanlara bolmektir

adamlar hizli hucum yapiyor sen alan darlltamktan falan bahsediyorsun

bu kadarmi spor bilgisinnden mahrumsunnnn

senin dedigin ne biliyormusun

amerikan futbolunda alan savunmasi yapmak demek: gulmezler bile adama

60 metrelik boslukta ilerleyen rakibe alan daraltma yada alan savunmasi yaparsan ve futboilun f sini bilmiyorsan boyle olur

artik elano tartismasindan biktik diye konuyu degistiriyorum yanlis anlamayin:)

Elano her pozisyonda oynadı neredeyse Arda forvet arkası oynuyor diye şuan geride gözüküyor 3-4 maçtır onun dışında orta sahanın en ofansa dönük adamıydı aksini iddaa edenle tartışmam.

he tartşmazsın biiyoruz:D

Elano forvet arkası normalde. En iyi orada oynar. Gelmeden önce "Çift yönlü değil" demiştim zaten bu adam için.

Ayrıca çoğu forvet arkasına göre "sıradan" bir adamdır. Pasları falan o kadar iyi değil. Pozisyon üretemez, sorumluluk alamaz, çalım atamaz, rakip geçemez. Şutları ve frikikleri vardı, onları da unutmuş. Şu haliyle "sıradan" demek bile iltifattır bu adam için.

You know this game :asd: !

Yahu bu Elano'ya görev biçme fantazisini bırakın artık. Adamın bir faydası yok takıma. Emre Çolaklar bu yüzden harcanıyor.

bende anlamiyorum bunu

niye neill keske defansin solunda oynasa yada ne bilim baros sag acik oynasa tarzi yorumlar yapmadiginizi dusunun

adam mac boyunca geziyor dolasiyor siz hala yok geride yok ileride diyorsunuzzzzz

kotu futbolcudur degildir bunu tartismanin manasi yok

ama bize yolladigimiz aydin kadar faydasi olmadi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt