#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu konuyu "GSCimbom Forumları Hakkında" bölümüne taşısaydık ve konu "Forumu aktif tutma" işlevini görseydi emin olun müthiş bir gelir elde ederdik.

Alışıksın sen. Lincoln'e de zamanında laflar ediyorsun. Elano'yu da seversin merak etme :)

Lincolne formsuz olduğu zaman kızmış olabilirim ama çoğu zaman iiyi futbolcu dedim zaten.

Ayrıca elanoya karşı futbolu dışında bir nefretim yokk iyi futbolcu olsa sevrdim oynasa(imkansız o yetenekleri yok) yine severim.

Bu topiği hergün aktif tuttum Tagımı verin. ! :o

Lincolne formsuz olduğu zaman kızmış olabilirim ama çoğu zaman iiyi futbolcu dedim zaten.

Ayrıca elanoya karşı futbolu dışında bir nefretim yokk iyi futbolcu olsa sevrdim oynasa(imkansız o yetenekleri yok) yine severim.

Sorun da burada ya zaten. Sen oyunculara destek olmuyorsun hiç. Oyunlarına göre ya iyi ya kötü diyorsun.

İyiyse çok yetenekli futbolcu, kötüyse rezil ve yeteneksiz futbolcu... :o

Sorun da burada ya zaten. Sen oyunculara destek olmuyorsun hiç. Oyunlarına göre ya iyi ya kötü diyorsun.

İyiyse çok yetenekli futbolcu, kötüyse rezil ve yeteneksiz futbolcu... :o

Lincolne yeteneksiz demedim hiç bir zaman.Veya beğendiğim bir futbolcu için.

Madem bu adamın en verimli olduğu yer forvet arkası o zaman Elano Lincoln´un yerine alındı diyenlerle dalga geçmeyeceksiniz .

Elano nun asıl oynadığı mevkii si defansif ortasahadır.Bide bu adamın şularına ne oldu City de bazuka gibi toplara vuruyodu bizde şutları yavaş ve etkisiz.

en verimli oldugu yer forvet arkasi degil rijkaardin sistemi icin konusuyorum 4-3-3de orta sahadaki sag ve sol icte en verimli oldugu yer

adam sanki kalecide forvette oynatiyoruz dokuluyor:)

yahu adam orta sahada 10 metre geride 20 metre ilerde oynamis ne farkeder

birinde dokuluyor digerinde harikalarmi yaratacak

birakalim bu isleri lutfen

formsuz diyin, sakatlanmak istemiyor diyin bilmemne diyin

ama gelipte surda oynuyor diye boyle rezil oynuyor demeyin lutfen

su oynadigi oyunu bu bahanelerle aciklayamaz kimse

Elano'nun en verimli olduğu yer Yedek kulübesi kanıtlarını vermiştim daha önce.Olmadığı maçlarda ligde puan kaybetmemişiz farklı kazanmışız.

adam sanki kalecide forvette oynatiyoruz dokuluyor:)

yahu adam orta sahada 10 metre geride 20 metre ilerde oynamis ne farkeder

birinde dokuluyor digerinde harikalarmi yaratacak

birakalim bu isleri lutfen

formsuz diyin, sakatlanmak istemiyor diyin bilmemne diyin

ama gelipte surda oynuyor diye boyle rezil oynuyor demeyin lutfen

su oynadigi oyunu bu bahanelerle aciklayamaz kimse

Sol içte serbest oynamasıyla, defansif orta saha oynaması arasında fark yok mu yani ?

Sol içte serbest oynamasıyla, defansif orta saha oynaması arasında fark yok mu yani ?

yahu verimlilk farki baska birsey

mac boyunca hic birsey yapmamak baska bir sey

henry nin forvetteyken ve sol acikken olmasi arasinda cokmu buyuk fark var

adam rezilmi oynuyor? (yaslanmasi disinda)

hayir

kabul edersin ki o daha drastic bir pozisyon degisimi

bu adam resmen 10 kisi oynatiyor bizim takimi su haliyle

neymis efendim orta sahanin surasinda degil burasinda oynamaliymis

Adam hatırlarsanız bi ara toparlamıştı ama şimdi düşmesinin sebebi hedef kalmadı .

İki ön liberodan birisi (daha çok top kullananı) gibi oynadı bir çok maçta. Asıl mevkisi veya değil bilemem ama o mevki için aman aman kötü de oynamadı bu adam. İstatistikler de o mevki için kötü olduğunu söylemiyor. Ayhan'la kıyaslayın direk aynı mevkide oynatıyoruz ve aynı şeyleri bekliyoruz sahada ikisinden. Şu ana kadar tüm sezonlarda izlediğimiz en iyi Ayhan kadar oynadı nerdeyse bu sene sonuçta, ofansif olarak az daha iyi, defansif olarak az daha kötü olabilir ama gayet de iyi bir Ayhan kadar oynadı. Ben de ondan daha fazlasını bekliyorum tabi yanlış anlaşılmasın ama "kötü oynuyor" savına katılamam çünkü iyi Ayhan'ı da çok beğenirim. (bu sene çok formsuzdu o ayrı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt