Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 1.148
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Edit...
Edit...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzelteyim, "asist yapan oyuncuya pas veren adam" diye bir kategori var mı?
Bir ara şöyle saçma sapan bir yorum yapılıyordu: Elano asist yapan oyuncuya pas veren oyuncudur!!!!!! Hayatımda gördüğüm en gerzekçe düşünce. 1)Asist yapan oyuncuya pass vermek ne demek, futbol literatüründe görülmemiş birşey, 2)Asist yapan oyuncuya pas vermesi için mi milyonlarca Euro verdik?
O dediğini Taffarel de iyi yapıyordu, Popescu'da. Öyle bir kategori yok. Öyle bir pozisyon yok. Asist yapan adama pası herkes verebilir. Pozisyonu herkes hazırlayabilir. O bir meziyet değil. Elano bildiğiniz vasatın altında, Ivan Ergiç'ten 2-3 gömlek altta bir oyuncu.
Dostum kusura bakma ama o videolardan sonra biraz yorumun abes kaçmış![]()
Bunu herkes yapar doğrudur ama Xavi, Elano ve diğer oyuncular orta sahanın ortasında veya defansif bölgede oynatıldığı zaman bunu hep yapıyorsa bu bir meziyettir. Zaten o bölgede onun yapacağı iş ve ondan beklenen de budur, en fazla bu olmalıdır.
Xavi ve Elano'yu yanyana yazman zaten olayı bitirmiş. Ben Ivan Ergiç diyorum, elano'dan 2-3 gömlek üstün diyorum, sen Xavi ve Elano gibi adamlar diyorsun.![]()
Sizden iyi anlamam bana yeter . Elano Blumer bu takıma gelmeden önce hiç Galatasaraya gelmesi bile tartışılmazdı çünkü gelmesi " neredeyse " imkansız olan kalitede bir futbolcuydu ve İngiltere'nin en iyi Ortasaha oyuncuları arasında listeye girmişti. Böyle bir futbolcuya dil uzatmak anlamsız ki Diego , Ronaldinho gibi insanüstü futbolcuları Milli takımdan kesiyorken.
Xavi ve Elano'yu yanyana yazman zaten olayı bitirmiş. Ben Ivan Ergiç diyorum, elano'dan 2-3 gömlek üstün diyorum, sen Xavi ve Elano gibi adamlar diyorsun.![]()
İvan Ergiç'miVolkan Şen , Ozan İpek desen vallaha bişey demem ama İvan Ergiç mi
o santrafor değilmiydi yahu İvan Ergiç = Elano Blumer :S
Bence sizin de bunu kabul etmeniz lazım.
Bence sizin de bunu kabul etmeniz lazım.
Bursaspor'u Galatasaray ve Fenerbahçe maçları dışında hiç izlemedim.
@ Cem Kılıç
Arkadaş, yanıldın işte Elano konusunda. Yanıldığını itiraf etmek bu kadar zor olmamalı. İnsanlar hata yaptıklarını kabul etmeden, kendilerini geliştiremezler.