#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Önümüzdeki sezonda takımda kalır mı yoksa satılır mı ne dersiniz bu konuda arkadaşlar.

Önümüzdeki sezonda takımda kalır mı yoksa satılır mı ne dersiniz bu konuda arkadaşlar.

Dünya Kupasından sonra akıbeti belli olur. Ama bnim inancım büyük ihtimalle kalır diye düşünüyorum. Ayhan ve Barış ıda gönderirlerse zaten o mevki için ihtiyaç doğacağı kesin.

Teknik direktörümüz Rijkaard olduğu sürece bu adamdan verim almamız çok zor Rijkaardın sistemine uygun değil. Rijkaard sistemde ısrar etmeyecekse kesinlikle kalmalı ama ısrar edecekse gönderilsin.

Teknik direktörümüz Rijkaard olduğu sürece bu adamdan verim almamız çok zor Rijkaardın sistemine uygun değil. Rijkaard sistemde ısrar etmeyecekse kesinlikle kalmalı ama ısrar edecekse gönderilsin.

Rijkaard'ın sistemine en uygun oyunculardan biridir Elano takımda.Adam yarım sezon dmf oynadı zaten Tobias gibi bir oyuncumuz olmadığı için.Bu enteresan izlenimleri nasıl ediniyorsunuz anlamıyorum.

Hala Elano'yu savunanlar varmış...

Savunanlar niye olmasın ki ? Sen kendince haklısındır sadece. Ergiç Elano'dan 2 gömlek üstün diyorsun sen, o sence doğrudur. Git sor tüm Elano'yu tanıyanlara neler diyorlar bakayım, git City taraftarına sor, git Shaktar taraftarına sor, git Dunga'ya sor, Rijkaard'a sor, Lucescu'ya sor neler diyorlar.

Seneye göreceksiniz harika olucak.

Bi hazırlık kampı geçirsin takımla.

Orta sahaya da doğru düzgün adamlar alınsın.

Hala elano dmf oynuyor diyenler var asil ben ona şaşırıyorum

Neye dayanarak oynamıyor diyebiliyorsun ?

Mesela Bursaspor macında ileri çıktı bir şut galiba çekti sonra hemen dönerek rakibin atağını kesti ondan sonra pas hataları başladı hoca aldı oyundan son maclarda Mehmet topalla oynuyordu ibb macında elano atağa çıktı geri dönüşünde sakatlandı ayhan girdi peki neden Ayhan Akman hem geride defans yaptı hem ileride hücum çünkü Ayhan'ın koşacak gücü vardı ayni elano konfederasyon kupasında dondü sonra Afrika'ya gitti kalacakmiyim gidecekmiyim sorularında iyi bir kondisyon yemedi ve bize geldi iki uç gün çalışınca takımla antreman yaptı haliyle sorunlar çıktı zaten en iyi oynadığı maclarda oyunda fazla gözükmüyor sorumluluk almıyor Bunlarin hepsini nasıl görmezden geliyosunuz

Rijkaard'ın sistemine en uygun oyunculardan biridir Elano takımda.Adam yarım sezon dmf oynadı zaten Tobias gibi bir oyuncumuz olmadığı için.Bu enteresan izlenimleri nasıl ediniyorsunuz anlamıyorum.

Rijkaardın Elanodan nasıl faydalandığı ortada tartışmaya gerek yok. Ben Elanonun kaliteli bir futbolcu olduğuna inananlardanım fakat seninde söylediğin gibi Rijkaard sezon boyunca genelde defansif orta saha olarak oynatmaya çalıştı. Rijkaard seneye orta sahaya sağlam 2 transfer ve sistemde de bazı değişiklikler yapar ve Elanoyu da ofansif anlamda kullanmak isterse Elanonun nasıl bir oyuncu olduğunu herkes görür. Ama Rijakardın zorunda olmadıkça sisteminden de vazgeçmediğini hep beraber gördük. Saplantılı bir adam. Ardayı forvet oynatmakta ısrar ettiği gibi sistemdende vazgeçmez ve dolayısıyla Elanodan seneye bir şey beklemek benim açımdan zor gözüküyor.

Gelecek dünya kupasindaki performansini cok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt