#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

elano'nun kalıp kalmayacağını bilmiyorum ama eğer kalacaksa yanında ayhan,barış,mustafa sarp mümkünse olmasın. onun yanında savaşçı aynı zamanda teknik bir oyuncu olmalı. aurelio elano çok süper olur mesela. appiah elano, muntari elano. inler elano gibi gibi. elano müthiş katkı sağlar böyle olursa.:b5:

Elano'nun etrafına onun futbol dilinden ve dilinden anlayacak Brezilyalıları koymadıktan sonra bize pek fayda getireceğini sanmıyorum.Elano'nun bizde Brezilya'daki kadar iyi oynayamaması için o kadar çok sebep var ki...

Adam dünyanın en büyük takımında oynarkenki şevkini bizde oynarken taşıyamıyor en başta bu etkiliyor oyununu.Etrafındaki oyuncular sağlam olsalar bile önce o formayı benimsemesi lazım.Bizde oynadığı süreçte 1-2 maç haricinde ben buna dair adamda hiçbir istek görmedim.O yüzden 10 milyon ve üzerinde bir teklif gelirse kesinlikle satılması gerek.Bir daha böyle piyasa yapması için 4 yıl sonraki dünya kupasını bekleyecek halimiz yok

Etrafında ki oyuncular asıl onun tipinde olursa takım tam anlamıyla yerle bir olur, bu adama kim Xavi tarzı felan dedi bilmiyorum ama bu adam bildiğin forvet arkasıdır. İki yönlü oynar mı ? Defalarca gördük, oynayabildiği maçlarda oldu diyebiliriz. Ama bu adamın arkasında yükünü taşıyacak kişiler olması lazım. Eminim o zaman çok daha fazla skora katkı ve oyun içinde buluncaktır.

Yoksa tek başına hem pas organizyasyonunu yap, hem top kapmak için cabala hemde gol yollarında etkili ol kolay işler değildir.

Kalırsa sabredilir, kalmayacaksada alınan fiyattan üstte olmalı ki geçtiğimiz seneyi çıkarsın. Alınan fiyattan büyük olasılıklada üste satılabilir. Olası Brezilya'nın her üst tura geçmesiyle bu adamın da fiyatı artacaktır.

Bu adamın oynayamamasının sebebi etrafındaki oyuncular değil, takımın oynayamama sebebi bu adam.İstastikleride vermiştim 12 maç mı ne oynamışız Elano olmadan 1 mağlubiyet 11 galibiyet.

Bu adamın oynayamamasının sebebi etrafındaki oyuncular değil, takımın oynayamama sebebi bu adam.İstastikleride vermiştim 12 maç mı ne oynamışız Elano olmadan 1 mağlubiyet 11 galibiyet.

Senin baktığın düz mantık. Hiç bir zaman olayların derinine indiğini görmedim. Gerçi derini neymiş ? gibi bir soru sorarsan gelen cevap karşısında gene aynı kafada gideceğin için boş konuşmuş oluyorsun.

elano patlama yapsada kalamayacak bana oyle geliyor patlama yapsada yapmasada göndermek istiyorlar bana öyle geliyor umarım patlama yaparda iyi fiyata satılır

renktaşlar hemen yemeyelim elano'yu ya :P bu adam yumuşak bir futbolcu. yanında savaşçı,tecrübeli ve teknik bir futbolcu olursa çok verim alınır elano'dan.çok mu şey istedim ne. gönderelim gitsin :asd:

‘Elano’nun yanına iki oyuncu alacağız’

Yabancı transferinde orta sahada, Elano’nun yanına iki oyuncu alacaklarını söyleyen Adnan Polat
, “Milli Takım savunmasının 4 ismi Galatasaray’dan. Bu nedenle defansa takviye yapmayabiliriz. Acelemiz yok, önümüzde 2.5 aylık bir zaman dilimi var” dedi. Fenerbahçe’yle aralarında savaş olmadığını da vurgulayan Başkan Polat, “Aramızda ezeli rekabet var ancak 100 yılı aşan bir dostluğumuz olduğu da unutulmamalı. Bizim prensibimiz belli, Türkiye’den bir kulüp, yabancı bir futbolcuyla ilgileniyorsa biz devreye girmeyiz” ifadelerini kullandı.

Futbolu bilen kişiler tarafından yönetilmek çok güzel.Bazılarıda susar artık. :hıh:

Bu açıklamaya rağmen Elano'nun kalacağını sanmam. Kaldı ki tam tersi açıklamalar da basına yansımıştı. Elano'yu kupadan sonra satarsak sattık, daha da satamayız. Kalırsa teklif gelmediğinden kalır. İyi oynayıp da teklif alırsa yönetim hiç düşünmeyecektir.

Aldığım duyumlara göre, Elano kesin yolcu. Piyasası yükselsin diye demeçler veriliyor olabilir.

Arenada olmaz inşallah.

elano bizim takımda barışlamı mehmet topallamı ayhanlamı yada ne bileyim servetin şişirdiği toplamı kendini gösterecekti. ayrıca bizim takımda asıl mevkisinde oynamadı. ona yuk yuklendi oda en iyi şekilde altından kalkmaya çalıştı. ayrıca bu adam lincoln gibi ikide bir sakatlanıp para indirmedi. elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı... adamın hermaç sahadaki heycanı ortada sanki nefes almayı unutuyor.boylesine kendini göstermek isteyen ve farklı platformlarda gösteren birkişinin yanına kaliteli pas yapabileceği adamlar alınacaksa kalmalıdır. grella v.s gelecekse direk satılsın daha iyi...

Futbolu bilen kişiler tarafından yönetilmek çok güzel.Bazılarıda susar artık. :hıh:

Zaten şu koşullar altında Elano'nun satılması büyük hata olurdu. Hadi güzel bir bütçemiz olsa şöyle en az 20 Milyon € felan satılabilir diyeceğim ama şu koşullar altında satılmaması en iyisi. Ayrıca bu demeçle piyasasının artmasının ne ilgisi var Serhat ?

Elano'nun yanına 2 oyuncu alacağız ifadesi çok mutlu etti beni. İnşallah koşan ve pasör oyuncular olurlarda bu isimler , Elano maçın 75 dakikasını kendi yarı sahasının ortasında geçirmek zorunda kalmaz

Yalnız Elano yanındaki oyuncular yüzünden kötü oyuncu dedirtmiyorsanız, olası iyi oyundada Elano iyi futbolcu değil yanındakiler iyi demek lazım.

Yalnız Elano yanındaki oyuncular yüzünden kötü oyuncu dedirtmiyorsanız, olası iyi oyundada Elano iyi futbolcu değil yanındakiler iyi demek lazım.

Tamam bir cocuk gibi kelime oyunlari pesinde kosar dedigini yapariz.

Elano kesinlikle Galatasaray'da bir yil daha kalmali. Hele su orta saha halinde elimizdeki en degerli isim Elano. Onun kadar teknik ve istenilenleri verebilecek baska bir oyuncumuz yok. Zaten yonetiminde Elano'yu yollamayi istemesinin baslica sebebi kotu performansi degil - ki bana gore abartildigi kadar kotu degildi - yuksek maliyetidir.

Gelecek yil gerekli ortami saglariz kendisine, yaninda sisteme uygun Elano'nun futbol zekasiyla ayni seviyede oyuncularla izleriz. Eger olurda istenilen performansi veremezse o zaman Galatasaray taraftari istedigi gibi elestirebilir kendisini. Zaten takimla yollari da ayrilir en sonunda. Ama Elano takimdan ayrildiginda ben kafamda " yahu yaninda bu adamlar olsaydi iyi top oynarmiydi acaba? " sorusuyla yasamak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt