#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Forumun %99 unun futbol bilgisi skorbortdan ibaretmiş bunuda bugun öğrenmiş olduk. :)

Umarım bu yıl takımımızda izleriz yine Elano'yu...

ya bakın,bugün brezilya nın en iyisi kim desek maicon dersiniz çoğunuz,elano nun 1 gol 1 asistini geçtim,maicon a bugün ne kadar boş alanlar yarattığını görmediyseniz artık bişey demiyorum.

Paslarına birşeyler demiyorum harkuladeydi ama yürüye yürüye top oynuyor. Bizde böyle oynamaz umarım. Ben Elano'nun daha hareketli ve mücadele etmesini bekliyorum.

1 gol 1 asist ile iyi bir maç çıkardı diyebiliriz Elano için. Onun dışında temposunu hiç beğenmedim. Yürüye yürüye top oynadı bugün ayrıca fazlada mücadele etmedi.

Peki 8 km'yi ne ara koştu? Adam fena değildi bugün işte. Neden kötülemek için çabalıyorsunuz? Elano kimin futbolcusu?

iyi oynadı ve seneye yıldızımız olacak diyenleri anlayamıyorum

ilk 11 başlaması bile şuan talipler oluşturur bir de üzerine böyle gollü asisti oynarsa zaten satılacak bu adam

bunu ben söylemiyorum yönetim söylüyo...

yani hem iyi oynayıp hem de bizde devam etmesi zor gözüküyo...

Elano kondisyonu yetmediği için bizde geride oynuyor diyenler hala aynı fikirdeler mi?

Elano futbolu olumluydu.

Dünya kupasını izleyenler Elanoya bu macta olumlu not vermiştir.

Peki 8 km'yi ne ara koştu? Adam fena değildi bugün işte. Neden kötülemek için çabalıyorsunuz? Elano kimin futbolcusu?

Alex nasıl her maç 8-11 km koştuysa.Elanonun gol olan pozisyonları çıkar bugun rezil top oynadı.Şansı yaver giti gollerde katkısı var.

Ayrıca biri yukarda heat mapi verip elanonun yeri burası demiş.Lincolnde sisteme uyuyordu o zaman bal gibi.Lincoln hem yanındakilere felan bakmaz koyar çocuğu.

Alex nasıl her maç 8-11 km koştuysa.Elanonun gol olan pozisyonları çıkar bugun rezil top oynadı.Şansı yaver giti gollerde katkısı var.

Ayrıca biri yukarda heat mapi verip elanonun yeri burası demiş.Lincolnde sisteme uyuyordu o zaman bal gibi.Lincoln hem yanındakilere felan bakmaz koyar çocuğu.

Bunu diyen adam;

Lincoln'ün kötü oynadığı maçlarda takım kötü diye yorum yapan adam.

İlginç.

serhat niye ceza aldı:D,I know this game yapcaktım ona:D

Distance covered esit degildir su kadar kilometre kostu.

Elano iyiydi. Kaka'dan, Robinho'dan daha iyiydi. Yeri gelince calim da atti ama genel olarak kapali defansi acmaya yarayacak paslar atti. Takim topu kaptirinca da basti. Faydaliydi yani. Bizde daha da serbest ve ileride oynamali.

Başkan 2 tane dmf alınacak diye açıklama yapıyor ama boşboş hayal kuruyor bazıları hala.:asd:Debelenmeyin boşuna gençler,Elano kalacak.

iyi oynadı ve seneye yıldızımız olacak diyenleri anlayamıyorum

ilk 11 başlaması bile şuan talipler oluşturur bir de üzerine böyle gollü asisti oynarsa zaten satılacak bu adam

bunu ben söylemiyorum yönetim söylüyo...

yani hem iyi oynayıp hem de bizde devam etmesi zor gözüküyo...

Hee eminim söylüyordur yönetim öyle. Daha geçen gün Başkan dedi '' Elano ' nun yanına 2 adam alacağız '' diye. Sen bundan Elano ' yu göndereceğiz dediklerini çıkarıyorsan daha bir şey diyemem sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt