#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Galatasaray'ın orta sahasında Elano'dan başka kimse yok, o bölgeye 2-3 transfer yapalım diyeceğinize Elano'yu da yollayalım diyorsunuz. Adam Brezilya milli takımının orta sahasında banko oynuyor. Üstelik iyi de oynuyor.

Adama gülerler beyler.

Futbolu bilen adamlarla oynadığında etkisi ortaya çıkıyor Elano'nun.. Ben bunu bilir bunu söylerim.

aynen

------------------valdes-----------------

dani alves-------puyol--------pique-------abidal

------------------topal-----------------

-----------barış-----------sarp---------

messi-----------------------------------pedro

-----------------ibrahimovic-------------

barca bu kadroyla ilk 5 e girsin serhat a you know this game derim o kadar diyorum:o

Dünyanin en iyi takimi (!) olan Kuzey Kore'ye gol atmasi hiçbir sekilde bütün sezon yatip paralari götürmesini afettiremez. Ayrica Brezilya'nin bu kötü görüntüsünde Elano'nun da büyük payi oldugunu düsünüyorum.

Bu orta saha, Bank Asya'da bile yok.

Dünyanin en iyi takimi (!) olan Kuzey Kore'ye gol atmasi hiçbir sekilde bütün sezon yatip paralari götürmesini afettiremez. Ayrica Brezilya'nin bu kötü görüntüsünde Elano'nun da büyük payi oldugunu düsünüyorum.

10 kişi defans yapan takıma gol attı da denilebilir

Bu orta saha, Bank Asya'da bile yok.

Oradan herhangi birini çikarip Elano'yu koyarsan Bank Asya'dan da daha asagi inersin.

Biraz mantikli düsünün arkadaslar, tüm sezon hiçbir katkisi olmayan adami 10-15 milyon € arasi satip üstelik kâr yapma sansi elimize geçmis ve hala karsi çikanlar var. Olur da kalirsa yine baslariz yönetime küfür etmeye, "neden satmadik" diye kara kara düsünmeye.

Forum üyelerimiz Topal'ı Bank Asya'ya yakıştıramaya devam etsinler ama unutmayın ki Mehmet Valencia'ya gitti. Ya biz anlamıyoruz futboldan ya da Valencia.

Bu yatma olayı nedir lan açıklasın birisi bana.Adamı dmf oynat Mehmet'in yanında ,oynayamayınca da yatmış olsun.:oİkinci yorum da bomba olmuş zaten.Serhat bile yazmazdı bunu,helal olsun.Kendinle gurur duymalısın.:asd:

Zamanında Elano'yu en fazla eleştirenlerdendim.Saç baş yoldurturdu bana ama bu yıl da takımda kalmasından yanayım ben.İyi işler yapacağına inanıyorum gerçekten.Şimdi yanlış bir takımdan örnek vermek gibi olacak ama olsun emsal olsun diye söylüyorum... Bence Elano bir yıl daha kalırsa Deivid gibi olur.Onu hatırlayın ilk geldiğinde dökülüyordu Zico döneminde neler yaptı...

Forumda futboldan anlamayanlar var.. Maradona'nın futboldan anladığını iddaa edenler gibi.. Yazık..

Oradan herhangi birini çikarip Elano'yu koyarsan Bank Asya'dan da daha asagi inersin.

Biraz mantikli düsünün arkadaslar, tüm sezon hiçbir katkisi olmayan adami 10-15 milyon € arasi satip üstelik kâr yapma sansi elimize geçmis ve hala karsi çikanlar var. Olur da kalirsa yine baslariz yönetime küfür etmeye, "neden satmadik" diye kara kara düsünmeye.

Bank Asya'da bile oynayamayacak adamı nasıl satacağız hocam? :sad007:

Bucaspor alır mı dersin? :(

15 milyon € nasıl eder bu adam?

Ayrıca Elano takımda oyun sistemi içerisinde yalnız bırakıldı.Tek transfere bakar Elano'nun performansındaki muhteşem yükseliş.Koysun yönetim Elano'nun yanına Robinho'yu ve sadece oturup izleyelim.Eleştirenler de "otursun" ve sade izlesin...Olur olmaz bilmem ama Robinho gelirse bu takıma ben düşünemiyorum o ikiliyi...

O değilde brezilyada ilk 11 oynıyan bi adamımız ve gol ve asist yaptı.

Büyük yol kat ettik

O değilde brezilyada ilk 11 oynıyan bi adamımız ve gol ve asist yaptı.

Büyük yol kat ettik

Dünya takımıyız diyorsak sadece bu bizim için bir övünç kaynağı olmamalı.Bu takım Hagi'ler,Popescu'lar,Taffarel'ler,Altın ayakkabı sahibi Jardel'ler ve daha nicelerini gördü...

Gayet basit ve güzel oynadı. Takımdaki çoğu oyuncu çok fazla bireysel oynadı. Oradan oraya koşup durdular ve son bölgede hep başarısız oldular. Maicon ve Elano dışında hücumda etkili olamadılar. Elano sonuca yönelik ve çok başarılı bir maç çıkardı. (Baros ve Kewell olduğunda da aynı tarz oynuyordu.)

Konu mankenini Elano'yu Kore gibi üst düzey futbol oynayan bir takıma karşı nihayet izledik. Maicon bek mi? Elano hücümcu mu ? Yoksa tam tersi mi? Elano'yu atgözlüklerimi çıkartıp tüm iyi niyetlerimle izledim sonuç nafile. İyi niyetli ama yetmiyor. 1 asit 1 gol atmasına rağmen hiç ama hiç beğenmedim. Zekası olabilir ama çok pasif adam. İşleri Maicon yapıyor, sağ kanadı otoban yaptı resmen hem kendi asli görevi savunmayı hem de Elano'nun yapması gereken görevi yaptı. Robinho ise buldu Kore'de ki 1.60'lık adamları güç gösterisi yapıyor, artislik hareketler çalım vs. Yapsın bunları Fildişi karşısında da ayakta alkışlayalım. Ciddi anlamda Brezilya eski Brezilya değil. Maicon ve Juan'a mest oldum özellikle Maicon insan değil insan :)

Elano takımın en iyi oyuncularından biridir kaliteli adamlarla kaliteli oynayabilir bence yönetim Robinho'yu alabilir

Birseyler yapti dogru ama cok silik ve etkisizdi bence degerini bu sekilde arttirmaya devam ederse elden cikarilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt