#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

İnamato bizde Elanodan daha iyiydi şüphesiz.Hem yanında daha kalitesiz adamlar vardı :asd:

Vurun şuraya kilit millete laf sokmak için kendini burda kanıtlamak için fenerli yandaşı oldu galat 2288 üyeler bile

49 maç Alex oynamış, 46 maç Elano ama, arada 4 yaş fark var ve Elano bu takımda nerdeyse banko.

2 gündür ironi manyağı yaptınız siteyi. Alex'in ne milli kariyeri var? Fenerbahçe gibi sadece parasal başarısı olan bir kulüp olmasa, Alex'i Avrupa'da hangi takım oynatır? İyice saçmaladınız artık yeter.

Şl ligi asist kralı oldu milli takımda kaptanlıkta yaptı 10 numarada giydi.Teknik direktörüde kendi köylüsü değildi hem.

doğru adnan polata soyliyelim kesinlikle kakayı almasın...

elanoyu gönderip yerine inamotoyu getirsin...ardayı satıpta grella geldimi tamamız...

Ne diyorsun sen Mehmet hiç birşey anlamadım. Ben Kaka'nın kalitesine laf mı ettim şimdi sadece kötü oynadığını söyledim.

Provakasyondan başka bir şey yazılmıyor artık bu konuya sanırım.

Vurun şuraya kilit millete laf sokmak için kendini burda kanıtlamak için fenerli yandaşı oldu galat 2288 üyeler bile

Kilit konulmasın kardeşim. Biz futbolcumuzu tartışamayacak mıyız ? Saçma saçma yorumlar yapanlara yaptırım uygulansın. 1-2 kişi yüzünden konuya kilit konulması saçma.

Alex nerede oynamış hazırlık maçları felandır 6-7 senedir burada ben hiç görmedim.Gençliğinde olabilir belki

Messi'ninde arkasına Barış ve Mustafa Sarp koy, Messi'de %50 mal olur.

49 maç Alex oynamış, 46 maç Elano ama, arada 4 yaş fark var ve Elano bu takımda nerdeyse banko.

yok renktaş onlara göre alexin kariyeri çok parlakmış...tam komedi yaw.

ne kadar alexcisiniz adam gereçkten yıldız olsa gelip tr liginde yaptıklarını avrupadada yapardı. gördüm uefaya katılırlar tıss şampiyonlar liginde tıss...

Ne barış sarpmış anasını satayım barış varken şampiyon oldu bu takım 30 maç oynadı hem.Barış varken Herthayı,bordeuxu yendi bu takım.

Alex 5 yıldır Brezilya'da forma giymiyor. Yani 28 yaşından beri forma giymemiş.

11 yılda ,49 maç oynamış 12 gol atmış

Copa America alan 2 kadroda yer almış biri 2004de biri 2000'den önce.

Elano ise 23 yaşından itibaren düzenli forma giymiş ve hala giyiyor. 6 senede 45 kere o formayı giydi

Ne Parlaklığından bahsediyorsun ?

Adam yürüye yürüye maçı bitirdi, vasatın üstünde futbol oynadı ama 1 gol 1 asist yapınca herkes iyi oynadığını iddaa ediyor.

Bizde iyi oynarken skora etki etmiyor diye eleştiren onlarca yorum vardı.Ne ilginç milletiz biz.

Alex 5 yıldır Brezilya'da forma giymiyor. Yani 28 yaşından beri forma giymemiş.

11 yılda ,49 maç oynamış 12 gol atmış

Copa America alan 2 kadroda yer almış biri 2004de biri 2000'den önce.

Elano ise 23 yaşından itibaren düzenli forma giymiş ve hala giyiyor. 6 senede 45 kere o formayı giydi

Ne Parlaklığından bahsediyorsun ?

Köylüsü Dunga gelmeden önce Elanoyu takan yoktu pek milli takımda.

Elano başlığı sıkıcı olmaya başladı benim açımdan,daha zevkli konular olsa da tartışsak :)

Sen kimin köylüsüsün Onur ?

Neyse enerjimi yeni sezona saklıyorum bu adam yanına kim gelirse gelsin iş yapamayacak bizde.Sonra Servete sabriye suç bulunur kaleci oyunu başaltamıyor felanda denilir ya neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt