#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ne zaman kendi oyuncumuza sahip çıkacağız... Adam gayet basit ve faydalı bir oyun oynuyor. Kaka, Robinho defalarca top kaybetti ama artistik hareket yapıyorlar diye onlar çok büyük oyuncu oluyor. Brezilya'nın bugün attığı 2. golde el var; hem de iki kere. Ya o gol olmasaydı ve maç kiltlenseydi. Aynı Kore maçı gibi Elano çilingir görevi görüyor ve takımın en gizli kahramanı. Bunu kabullenmeyense kendi taraftarımız. Bu ne garip bir durumdur.

Galatasaray'da oynamamış. Bu sene kim doğru dürüst oynadı ki. Forvet hattı sakatlanınca takım olarak performansımız düştü hepsi bu. Biraz sabır gerekiyor bu takıma ve oyunculara.

''Elano won 7 tackles against Ivory Coast, the most for any Brazil player in a worldcup from the game since Dunga in '94 final''

Yani Elano bugün 7 kez top kaptı bu sayı herhangi bir BRE oyuncusundan fazla bütün DK'larda. En son bunu 94'te Dunga yapmıştı. Kapak yine birilerine...

Arkada kalmasın :tiphat:

Atletico maclarinda cok daha fazla mucadele etti ve tekmeye kafa soktu. Ligde ise formasinin terlemedigi maclar var. Bunlari gormemek tarafliliga kacar ayrica da bu durumun Elano'nun ne nasil bir oyuncu oldugu ne de hangi pozisyonla oynadigiyla alakalidir. Cunku isteyince nasil mucadele ettigini goruyoruz.

Ligte 20 maça çıkmışsa 2-3 maç senin dediğin gibi terletmemiştir en fazla o kadar, onun dışında ben Elano'nun sırf mücadelesi için bile Ali Sami Yen'de ki taraftarlardan alkış aldığını biliyorum.

her maç ya asist ya gol atıyor , inş.. böyle devam eder

Hayri ne alaka yatmasıyla ? Biraz değil baya saçmalamışsın gibi. Bizde çalım yediği halde yerde hala top kapmakla uğraştığı pozisyonları bile hatırlıyorum çoğu maçta. Sen kalkmış top kapmak için uğraştığı şüpheli felan diyorsun. Her maç görüyorum ben uğraş verdiğini, ama üretken olamadığı için yattı diyorsun buna da sinir oluyorum. Ayrıca Elano defansif özellikleri çok iyi olan bir oyuncu değil, sen böyle bir adamı defansif oynatırsan haliyle sırıtır orada. Top kapmaya çalışır, bazen kapar ama genelde kapamaz. Ama ofansif oynatırsan kendi bölgesinde defansı da yapar, ofansif meziyetleri fazla olduğu için üretken olur.

Son olarak Atletico maçında sertliğiyle ön plana çıkmıştı, ve o maçta çok defansif oynamıyordu kendisi ve Elano her maç öyle oynasa 90 dakikayı bitiremez.

Rijkaard'ın dizilişi;

GK

DR - DC - DC - DL

DMC

- - - - LCM

RCM - - - -

RF - CF - LF​

Brezilya Milli Takım dizilişi;

GK

DR - DC - DC - DL

------DMC- DML

RCM - AMC

--SS

CF​

;)

Bu sekilde oynuyor Brezilya, mactan önce görüntüye geldi dizilis

Bu sekilde oynuyor Brezilya, mactan önce görüntüye geldi dizilis

SS olan Robinho işte, ama maçlarda solda görüyoruz kendisini, top alıp içeri felan giriyor ve yer felan değiştiriyorlar maç içinde Elano-Kaka-Robinho üçlüsü. Yani benim dediğime geliyor gene. Zaten Brezilya Dunga geldiğinden beridir neredeyse hep o dizilişle oynuyor, veya 2 forvet oluyor 4-3-1-2 şeklinde oynuyorlar, ama oyuncular hiç değişmiyor.

Maçı izlemesek sizin yazdıklarınıza inanıp müthiş futbol oynamış diycem. Attığı gol harici beş kuruşluk top oynamadı. Elano'nun adı Hasan falan olsaydı o zaman neler denirdi neler.

elano yerinde alex olsaydı töbe haşa allah yapardınızda neyse

Ilk yarida sol kanatta kacan Robinho'ya attigi iyi bir pas vardi, bir de guzel golu. Baska da bir numarasi olmadi butun mac. Elano bos ve genis alanda etkili olabiliyo, fakat dar alanda oynayamiyor. Umarim gol ve asistlerine devam eder, biz de kendisinden manevi olarak yararlanamasak ta maddi yonden yararlaniriz.

Tüccar mantığıyla olaya bakan taraftara taraftar diyemiyorum ne yazık ki kimse alınmasın. Zaten endüstriyelleşen futbol yeterince para olgusunu yerleştirdi futbola bir de Galatasaray için ter döken futbolcu için Dünya Kupasında goller asistler yaptı diye sevinmek varken oh bilmem kaç liraya okuturuz demek, çok afedersiniz ama taraftarlıkla alakası yok.

Tüccar mantığıyla olaya bakan taraftara taraftar diyemiyorum ne yazık ki kimse alınmasın. Zaten endüstriyelleşen futbol yeterince para olgusunu yerleştirdi futbola bir de Galatasaray için ter döken futbolcu için Dünya Kupasında goller asistler yaptı diye sevinmek varken oh bilmem kaç liraya okuturuz demek, çok afedersiniz ama taraftarlıkla alakası yok.

Bence onla bi alakası yok çünkü Elano Galatasaray ın futbolcusu e bu futbolcunun da iyi işler yapmasını canı gönülden istiyoruz.Galatasaray da bi alışma döneminden geçti tabi bu da uzun sürmüş olabilir Elano takıma alışırsa Brezilya milli takımındaki performansını bizim takıma da yansıtır.Parayla pulla bi alakası yok Elano yu elden çıkarırsan her türlü 7 ve üzeri b paraya satarsın zaten ama ben onu satmak istemeyenlerdenim.sonuç itibariyle illa iyi oynasında piyasa yapsın diyerekden Elano nun iyiliğini istemiyoruz sadece başarısını bi nevi kutluyoruz.

Bi frikik atsa +5 mio :)

Bence onla bi alakası yok çünkü Elano Galatasaray ın futbolcusu e bu futbolcunun da iyi işler yapmasını canı gönülden istiyoruz.Galatasaray da bi alışma döneminden geçti tabi bu da uzun sürmüş olabilir Elano takıma alışırsa Brezilya milli takımındaki performansını bizim takıma da yansıtır.Parayla pulla bi alakası yok Elano yu elden çıkarırsan her türlü 7 ve üzeri b paraya satarsın zaten ama ben onu satmak istemeyenlerdenim.sonuç itibariyle illa iyi oynasında piyasa yapsın diyerekden Elano nun iyiliğini istemiyoruz sadece başarısını bi nevi kutluyoruz.

Öyle düşünüyorsan zaten sana yazmış değilim bunu. :)

Brezilya Dünya kupasını alır vede Elano Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirse satarız o zaman 15 milyona işte :)

Ama bir gerçek var ki Elano Türkiyede yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt