#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

elano kezinlikle kalmasi lazim butun eski mesajlarima bakin bu adam gelecek sezon bomba gibi oyniyacakk ahanda buraya yaziyom adam ikili mucadeleden kaciyodu cunki DK dusunuyodu ama DK icin uyuyamiyomus uyku haplariyla uyuyomus yani DK bittsin siz o zaman gorun elanoyuuuuuuuuuu

elano kezinlikle kalmasi lazim butun eski mesajlarima bakin bu adam gelecek sezon bomba gibi oyniyacakk ahanda buraya yaziyom adam ikili mucadeleden kaciyodu cunki DK dusunuyodu ama DK icin uyuyamiyomus uyku haplariyla uyuyomus yani DK bittsin siz o zaman gorun elanoyuuuuuuuuuu

Cok güzel hikaye anlatmissin kardes.

her milli takıma gittiğinde biz mi düşünüceğiz elano oynarmı diye.Bende uyku ilacı kullanıyordum fenere yenildiğimiz zaman,

Böyle boş konuşacağınıza hiç yazmayın bu konuya.

Elano DK için bizde sakatlanmaktan korkup oynamıyor ise bu büyük bir ayıptır tabiki ancak ben durumun böyle olduğunu düşünmüyorum.Elano'nun dünya kupasında iyi oynamasının sebebi tamamiyle birlikte oynadığı oyunculardan kaynaklanıyo.Buna karşıda '' E Brezilya takımında bende oynasam Elano kadar iş yaparım'' düşüncesi var.Birincisi zaten Brezilyada oynasan Elano kadar iş yapamazsın.İkincisi Mustafa Sarp ve Barış gibi ortasahayla oynasan ölür gidersin.Yani Barış ve M.Sarp'ın oynadığı ortasahada Elano'dan büyük işler bekleyemezsin.Olmaz yani yapamaz.Doğru dürüst pas alamıyordu adam.Ben Elano'nun yanına iki ortasaha alınarak Elano'dan 3 kat daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum.Başkanımızın açıklamalarıda bu yönde zaten.Kesinlikle Elano'nun kalması taraftarıyım.

Elano'nun dünya kupasinda iyi olmasinin iki sebebi var. Birincisi oynadigi mevkinin hücuma daha yakin olmasi ki elanonun defansa gelip neillden top alip adam eksilterek ceza sahasina girmesini kimse beklemiyor zaten. Brezilya'da oynadigi mevki güzel paslar cikarmasina, aralara kacmasina, ileride oyun kurmasina imkan veriyor. Bir digeri de üstteki arkadasin dedigi gibi arkasinda oynayan adamlar... Elano - Maicon paslasmalarini izleyin ve Maicon'un yerine Sabri'yi koyup tekrar düsünün ya da melo-topal...

Futboldan azcık anlayan herkes çok fazlasını verir.

Şu sezon sonundaki Arda'dan bahsediyorum ben.

Arda , Di Maria'nın 30 , Silva'nın 40 Milyon Euro ettiği zamanımızda en az bu isimler kadar bonservis ücreti verilmesi gereken kalitede bir isimdir.

Ama diyorum ya ,Arda'yı ara sıra gözlemleyen bir isim ; Onun şu halini gördükten sonra verir mi bu parayı ?

Arda'nin ederi en fazla 15milyon eurodur. Daha fazlasi olmaz.

Arkadaslar nezaman bizim milli futbolcular avrupa'nin en buyuk kuluplerinde oynarsa iste ozaman bizim genç yetenekler 30M € ya gider Di Maria'yi kesin Higuan onermistir ve olumlu referans kulanmistir tabii ki Maradonna dahil

Elano, Brezilya'nın son antrenmanını yarıda bırakmış. Sanırım Dünya Kupası'nda bilerek oynamıyor. Kendisini Turkcell Süper Lig'e saklıyor.

Cok guzel yorumlar yaplıyor takdir etmek gerek..

Elano, Brezilya'nın son antrenmanını yarıda bırakmış. Sanırım Dünya Kupası'nda bilerek oynamıyor. Kendisini Turkcell Süper Lig'e saklıyor.

güzel tespit:asd:

yalnız tam adam piyasa yaptı iyi paraya satalım dedik şimdide sakatlandı :( ne şansızız yaf...

Düzenlediği basın toplantısı sırasında gözleri dolan Brezilyalı oyuncu, Hollanda maçında oynayamayacağını açıklarken neredeyse ağlayacaktı. Teknik direktör Dunga’nın yanı sıra Kaka ve Robinho’nun Elano’yu teselli etmek için ellerinden geleni yaptıkları öğrenildi. Takım doktoru Luiz Runco, başarılı oyucunun bir hafta içinde iyileşmesini beklediğini belirtti.

ciddi ciddi ağlamış basın toplantısında...

yarı finale yetişirsin umarım :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt