#9 Eren Derdiyok

Sinan
Eren

2 kişi dışında forvet yok takımda. İşin garibi biri muhtemelen ilk defa forvet olacak. Diğeri de son 3 sezon 40 üstü maçı sakatlıktan kaçırmış oyuncu.

bundan çok sinana bağlıyız maalsef eren sakatlık sorunu yasayan bi oyuncu eninde onunda ileri uçta sinan oynaycaktır

Leverkusenda ara ara gösterdiği performansını istikrarlı şekilde göstermesini bekleyeceğiz artık ....

Sakatlık yaşadığı an boku yemiş olacağız. Performans sorunu yaşadığı an boku yemiş olacağız.
İçimizde alternatif üretemezsek yine boku yemiş olacağız.

Okadar büyük riske girdik ki...affiyet şeker olsun cümlemize denemek için zorlanıyor insan :(

Beke yedek al ama as forvet alma.şaka gibi ya mantığınıza sokim yalancılar

Harbiden sezonların yarısı sakat olan adam tek forvetimiz Allahım sabır ya ceza alcam yoksa

Kariyerinin en iyi yarım sezonunu oynaman gerek bunu yazarken pek inanmıyorum ama umut işte...

Hadi bakam göster kendini. Biraz kürkçü dükkanı misali oldu ama sana kaldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buraya da yapıştırayım:"Bundan sonrası Eren, Muğdat ve Sinan'a sahip çıkmak beyler. Hata yaptıklarında ıslıklayarak, morallerini bozarak bir şey elde edemeyiz. Hem ben Eren'in hep iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum yapılmaz yani. 2 golü de var şu anda ligte"

Bize ilk geldigi yil 2 - 3 mac puan kazandirmisti. Ocak ayina kadar yine 2 -3 mac kazandirsin yeter

Sakatlanma, kariyerinin acik ara en iyi sezonunu oyna bu yil!

Nasil olsa bu capsizlar devre arasi da kimseyi alamayacaklar ! Iste sana firsat. Degerlendir kral ol!

Sakatlanmayayım diye ikili mücadelelere girmezse yandık
Umarım alternatifsizim diye götü göbeği salmaz

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt