#9 Eren Derdiyok

Tam 20 maç. 14 ü lig, 6 sı CL. Başkanın akrabası galiba. 20 maç tek forvet.

Ligde oynatıp sakatlamayalım. Sadece Şampiyonlar Ligi maçlarında oynatalım. Yoksa Sinan-Muğdatı Şampiyonlar liginde çiğ çiğ yerler.

Devre arasına kadar idare et takımı Eren gözünü seveyim

Hoş bizim yönetim devre arasında adam akıllı bir forvet alabilecek mi onu da bilmiyoruz ...

Eren Derdiyok temel özellikler anlamında aslında komple bir santrafor idi. Bu adamın temel sorunu doğal formu çok düşük olduğu için zor form tutuyor ve çok rahat yapabileceği ve yapması gereken şeyleri dahi yapamayacak derecede fizik ve zihnen yorgun oluyor. Fazlasıyla tembel ve çıtkırıldım bir oyuncu. Her ikili mücadele de kendini yerlere savurması ayağa 1 dakika da zor kalkması bu yüzden. Ayrıca gittiği her takımda mutlaka zamansız sakatlıklar yaşamış ardından dönüşlerde hep problemler yaşamış birisi. Hatta Hoffenheim'dan hocası fazlasıyla tembel olduğuna dair ağır bir benzetme yapmıştı.

Derdiyok'u Kasımpaşa'da oynarken bir çok maçta Ligtv'den takip ettim. Bize geldiği 16-17 sezonunda da bizzat stat dan canlı izledim. Eren güçlü olduğu vakit pas oyununa katkı yapar. İkiyi birde duvar olur. Akrobasi yönü vardır enteresan vole, rövaşata golleri atmışlığı vardır. Şutu kuvvetlidir. Sıçraması çok iyi değil, darbeli kafa vuruşlarını çok yapamaz ama kafasını çevirerek attığı bir çok kafa golü de var. Bitiriciliği mükemmel değil ama fena da değildir. Altı pas golcülüğü iyidir. Savunmasına, orta sahasına da yardımı asgari düzeyde vardır.

Ben en yukarıda bahsettiğim sıkıntılardan dolayı forvetsiz düzen istiyorum. Eren'e güvenmiyorum. Sahte 9 kullanılması taraftarıyım. Ama Fatih Terim illa merkez atak oyunculu düzen kullanırsa ve Eren de bu yarım dönemi çok iyi atlatabilirse de mutlu olurum. Hayatının en zor dönemi Eren'i bekliyor. Kendini çok diri tutmalı sağlam kalmalı.

Hea bu arada Eren, Donk'un yaptığı gibi çıkıp iyi top oynarsa bu arabesk bir masaldan öte senin milyon dolarlarını kurtaran bir durum olur. :ka:

Hadi be Eren. Altı üstü yarım yıl üst düzey performans göster. Sonra seni devre arasında Çin’e satalım. Hem 6 ay kala kasamız dolsun. Hem de sen emeklilik ikramiyeni al. Hem de biz Nagatomo gibi bir devre arası transferi yapalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yarim yili.
Devre arasida kimseyi alamaz bu mustafa denen başkan cakması.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarin arslan krala motivasyon amaciyla kendisini avatar yapayim aleyna tilki fanlarina inat

ub.msji

Bu da ne Karizmamis beeeeeee. Dünyanin en iyi Forveti, Rakipleri Patlat Aslanim

Son 3 yılda pek sakatlık yaşamamış açıkcası. Aynı şekilde devam eder umarım.

Hırs yap, herkesten hepsinden, benden, taraftarlardan intikamını al.

Rocky 1-4 izle. Gerekirse kokain çek. Yap işte birşey bizi deli et.

There is no easy way out! Haydi oğlum göreyim seni..

Cok calis, ayagina guzel bir firsat geldi, umarim iyi degerlendirirsin ve bu taraftari mutlu edersin

Kasimpasa da attigi gollerin videosunu izledim ve suanki durumundan cok daha kaliteli oldugu izlenimini verdi.. artik eren‘e destek olup güvenmeliyiz. hoca donk‘u kazandi, ereni de rahatlikla kazanabilir :)

Evet gol attıktan sonra bu müziği çaldıracağız

Aslinda kötü bir oyuncu degil bize gelmeden önce hep begendigim bir oyuncuydu. Ama bizde nolduysa eski halinden eser yok. Umarim yaniltir hepimizi.

Geri
Üst Alt