#9 Eren Derdiyok

Kupada gol kralı olacaktır at fava bekle

Eren Derdiyok:''Gomis hazırlık maçlarında şanssızdı. Ancak sezon başladıktan sonra gollerini pat pat pat atıyor. Kıskanacak değilim. Biz ona destek vermeliyiz. Her türlü övgüyü hak ediyor. Ben de pes edecek değilim. Takım olarak oynayarak goller buluyoruz. Hepimiz Galatasaray için mücadele ediyoruz. Sıra bana da gelecek.''

Bu adam çöp muamelesi görmeyi kesinlikle haketmiyor. Belli bir standardı olan bir golcü. Düzenli oynadığı takımda 15 golü rahat görür bu ligde. Başka yedek forvetimiz yokken hazır ve motive tutup yararlanmaya bakmalıyız. Bu sene Mariano ve Latovlevici ile kenarlardan daha çok gelebildiğimizi düşünürsek hava hakimiyetini daha çok gösterebilir. Skoru bulamadığımız maçlarda girip iş yapacaktır.

Seneye Avrupa'da oynayacagimizdan 3 forvete ihtiyacimiz olacak. Bafe ve Ereni kesinlikle elimizde tutmaliyiz. Yogun mac trafiginde Eren daha sik sans bulacak ve sans buldukca karsiligini da verecektir diye dusunuyorum.

Bu sene de kupa maclarinda ve Bafe'nin formunun dusuk oldugu donemlerde cok isimize yarayacak diye dusunuyorum. Ayrica taktik degistirip cift forvet oynamak istendiginde iyi bir hamle topcusu kendisi.

Tamam belki Galatasaray seviyesinde değil ama bence çöpe atılacak adam değil Eren biraz şans verilmesi lazım adama ...

Bu adam konusunda yanlış yapıyor Tudor. Adamı oyuna hiç sokmazsan ihtiyacın olduğunda verim alamazsın , garantilenen maçlarda oyuna girmeli.

DKpQGsVW0AE6hYC.jpg

İyi forvet uzun maratonda illaki görev düşecektir,benim pek çekincem yok kalitesinden

Gomis sağolsun şimdiye dek işimiz düşmedi Eren'e adam garantilenen maçta bile oyundan çıkmak istemiyor o kadar futbola aç :D

Devre arası alacaklarına karşılık bonservisini verip yerine daha atletik ve sahada ayakta kalabilen bir forvet almalıyız

Gerçek Kaptan NANDO!

Geri
Üst Alt