#9 Eren Derdiyok

Gomis'in oyuna katkısı tabi ki kıyaslanamaz ama şu geçen 6 haftada Eren oynasa 4-5 gol atardı o da. Bu kadar gömülmesi doğru değil bu adamın. Ben bizim taraftarı anlayamıyorum. Ulan başka forvetimiz yok işte. Gomis'e bir şey olsa bu adam oynayacak, gol atamadığın zaman forveti bu adam ikileyecek. Ne diye yerin dibine sokarsın ki ?

DK3i3A-XcAAIToJ.jpg

Kesimlik kütük gibi. Hareket edemiyorsun. 300 kilosun arkadaş bi git ya.

HTC 10

5 dakika oyuna giriyorsun zaten net golü yiyorsun ne güzel is

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pas 2cm gerisine düştü diye kızarak ileri depar attı ya la :asd22: Sonra da 2'ye 3 pozisyonu harcadı kazma herif yedek forvet şart..

Yahu adama top oynatmıyoruz girip sıçması çok anormal değil. Maç temposu olmayan adam bu, daha çok şans almalı.

Agir falan ama kötü futbolcu degil. Dogru kullanmayi bilirsen faydasi dokunur elbette.

Eren ve ne kadar sevmesem de Yasin'i cekirdek kadroda degerlendirmek lazim zaman zaman. Böyle bir kac dakikaligina degil tabi.

Bugün mesela maci erken koparsaydik, ki bu tamamen kendi elimizdeydi 60'a dogru rahat 4-1 falan olabilirdi. Gomis'e cok yük biniyor, iyi degil bu. Adam resmen 2-3 kisilik bogusuyor ön tarafta bu da haliyle cok yoruyor kendisini.

65. dakikada girmeliydi oyuna... Gomis´de az cok belli, beyin iflas ediyor bazi maclarda, bu da öyle bir macti. Su tarz bir macta Eren ile daha fazla oynatip, Gomis´i orayi karistirmak icin kullanmak, akilli bir hamle olurdu.

Tudor bu konuda dikkat etmeli. Eren, Yasin felan bu ligde is yapacak adamlar. Bunlar hazir olmali, ve takima integre olabilmeli. Yoksa sakatlik, yada kart cezasi oldugu vakit, büyük sorun yasariz.

Ve her daim sonradan girip, oyunu degistirecek adam lazim olacak.

Ben hala daha eldeki en iyi yerli olduğunu düşünüyorum Serdar ve Tolga'dan sonra. Daha fazla şans verilmeli kopan maçlarda. Oynamadıkça geriye gidiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli ki Eren ile olmayacak bu sezon artık menajer vs. vasıtası ile bir klüp bulup hala para edebilecekken yollarımızı ayırmamız en doğru olanı

Gomis 'in arkasına biraz daha top yapabilecek yeri geldiğinde 2. forvet olarak oynayabilecek seri bir adam lazım böyle M. Kruse tarzı bir adam ...

O Pozisyona kadar fena işler yapmadı, ileride bir iki pozisyonda topu iyi dağıttı.

Futbolcuğunu falan geçiyorum da, 2 küsür milyon alıyor bu adam. Yedek için fazla lüks. Bu tarz isimleri göndermemiz gerek. Yedekte oturtacağın adam Latovlevici, Linnes, Garry tarzı uçuk maaşlı olmayan, sonradan girdiğinde veya rotasyonda katkı sağlama ihtimali olan isimlerden oluşmalı.

Bence gereksiz eleştiri yapmayalım. 5 dakikalık oyunuyla yargılanacak tek pozisyon ayağından açtığı top. Gomis kapris yapmaza sonradan girecekte. Gomis çıkmıyor :D :D

Geri
Üst Alt