#9 Eren Derdiyok

Hiç, hemde hiç gocunmam. Ben kendi yazdıklarımı tek doğru iddiasında değilim, kendi fikirlerim ve bu fikrimin hala arkasındayım, en kolay skor kanatlar üzerinden alınır.
Yok hoşuma gitti gocunup gocunmama değil konu
Zaten daha değişik şekilde yazardım başka türlü olsaydı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Eren'e güveniyorum zaten ama biraz bedavacı bir arkadaş profili çiziyordu bugüne kadar o kimliği ile de iş yapar ama böyle bir takımda değil bugün onun dışına çıktı ve fark yarattı.

Bugün mac esnasinda aklima geldi. Bu eren senolun elinde olsa, belki de zimba gibi forvet olurdu. Örnek: cenk tosun.

Futbolda cogu sey özgüvenle alakali, özgüveni saglayacak td cok önemlidir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Berbattı kazma. İkinci yarı helva gibi dağılmış takıma karşı iki topa dokundu diye övenler var. Tudor bunu haftaya ilk 11 oynatır şimdi.

Berbattı kazma. İkinci yarı helva gibi dağılmış takıma karşı iki topa dokundu diye övenler var. Tudor bunu haftaya ilk 11 oynatır şimdi.

Ne alakasi var bizler farkli maci mi seyrettik

Top indirdi,takim savunmasina destek verdi,atilan gollerde etkisi oldu daha ne olsun

Gomis Eren ikilisi baya iyi oldu. Gomis yokken Eren baya etkisiz kalıyor. Eren'in pas dağıtımı güzel, sadece ilk dokunuş ve top kontrolü zayıf.

Gomis Eren ikilisi baya iyi oldu. Gomis yokken Eren baya etkisiz kalıyor. Eren'in pas dağıtımı güzel, sadece ilk dokunuş ve top kontrolü zayıf.

Bunları da iyi yapana 'Adebayor' deniyor!...Birkaç yıldır transferi hep konuşuldu da 'Futbol hevesi bitmiş yıldız fosili'' ezberiyle cümleten karşı çıktık. Şu takımda direkt oynardı. Her hattıyla tamamlanmış bir takımda Adebayor-Gomis forvet hattını izlemeyi çok isterdim; kaç yaşında olduklarının önemi yok böyle istisnai adamların.

Eren'in geçen sene yaşadığı sıkıntıyla bu sene Gomis'in yaşadığı sıkıntılar birbirine çok benziyor. Mesela Gomis etkisiz olduğu maçlarda rakip 2-3 oyuncuyla sıkıştırıyordu geçen sene de Eren de bu sıkıntı vardı eğer ki bu ikisini bir arada oynatırsak ciddi anlamda ikisi de hünerlerini sergiler. Başakşehir maçında çift forvetle başlamak yerine skora göre çift forvete dönülebilir eren bizim için joker oyuncu hele ki devre arası 1 tane daha forvet alır rekabeti arttırırsak herkesin performansı 2 kat artar :D

2 forvet iyidir, en azinda gomis yanliz kalmiyor.
gomis tek forvet oynamasi icin kanatlar islemeli.

2 forvet iyidir, en azinda gomis yanliz kalmiyor.
gomis tek forvet oynamasi icin kanatlar islemeli.

Sadece Tudor' a mahsus değil bu ''Tek forvetli, kanatsız futbol fantezisi''...Deneyen pek çok TD den henüz ciddi başarı kazananı hatırlamıyorum. Bunu ilk başarana büyük ödül mü vaad edildi ki hala peşinden gidenler var, anlaşılır şey değil?!......

Birde gol atsa süper olacaktı. Özgüven geldimi eski günlerine dönebilir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Eren Derdiyok Cenk Tosun´dan daha komple bir oyuncu, ama birini besiktasta parlatirken, biz ereni süründürüyoruz. Zaman zaman ilk 11, zaman zaman da sonradan oyuna girip, Gomis ile birlikte oynamali. Ve ikili oynarken ileride, arkada bir stoper daha oynatacagimiza, bir orta saha fazla oynamaliyiz.

Bunları da iyi yapana 'Adebayor' deniyor!...Birkaç yıldır transferi hep konuşuldu da 'Futbol hevesi bitmiş yıldız fosili'' ezberiyle cümleten karşı çıktık. Şu takımda direkt oynardı. Her hattıyla tamamlanmış bir takımda Adebayor-Gomis forvet hattını izlemeyi çok isterdim; kaç yaşında olduklarının önemi yok böyle istisnai adamların.

Adebayor - Gomis ikilisi tutmazdı

Ben haric,lutfen ama,Adebayor gelsin diye dilimde tuy bitri burda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eren Derdiyok Cenk Tosun´dan daha komple bir oyuncu, ama birini besiktasta parlatirken, biz ereni süründürüyoruz. Zaman zaman ilk 11, zaman zaman da sonradan oyuna girip, Gomis ile birlikte oynamali. Ve ikili oynarken ileride, arkada bir stoper daha oynatacagimiza, bir orta saha fazla oynamaliyiz.

eren kasımpasada resmen patlama yapmıstı nasıl hırslı oynuyordu ben cok sövüyorum fakat bu adam isvicre milli takımının oynattıgı forvetlerden o da var

fakat eren ve gomis cift forvete uygun degiller bence erenin yanında necati tarzı bir adam olmalı yada tinercilerde sahte 9 oynayan talisca cingenesi gibi biri cünkü eren statik adam

Eren tek forvet oynuyamaz yanında ona yakın oynuyacak Gomis gibi bir forvetle etkili olabilir.İç saha maclarında çift forvet cıkmamız daha mantıklı.

Net katılıyorum. Yeter ki futbol oynamaya istekli karakterli adam olsunlar. Aksi taktirde sonuç RVP-Soldado gibi oluyor.

Geri
Üst Alt