Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
gol bulamadigimiz maclarda top sisirilmesi icin oyuna girmeli (gomis cikmayacak)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonuna kadar Eren'den faydalanmamız lazım.Allah korusun Gomis'e bir şey olursa Eren oynayacak bu yüzden Eren'i kazanmak gerçekten de iyi olur.Eren sandığınız kadar kötü bir futbolcu değil.
Adebayor - Gomis ikilisi tutmazdı
nasil oynadi bu eleman izleyemedim dun maci
Adebayor vagner love mükemmel olurdu doğrusuBunları da iyi yapana 'Adebayor' deniyor!...Birkaç yıldır transferi hep konuşuldu da 'Futbol hevesi bitmiş yıldız fosili'' ezberiyle cümleten karşı çıktık. Şu takımda direkt oynardı. Her hattıyla tamamlanmış bir takımda Adebayor-Gomis forvet hattını izlemeyi çok isterdim; kaç yaşında olduklarının önemi yok böyle istisnai adamların.
İlk yarı kabul edilebilir, ikinci yarı kendisinden beklenmeyecek kadar iyi.nasil oynadi bu eleman izleyemedim dun maci
Garry Rodrigues?bize yardıran hızlı, defansın arkasina sarkan, adam eksilten kanat tarzında bir forvet lazım. Zenci olmasi şartıyla tabii.
garry kanat rdas ya + çok pozisyon harcıyor ayağı kötü. Forvet lazım bize skorer yönü kuvvelti olan sonradan girip oyuna etki edebilenGarry Rodrigues?
jovetic lazım joveticbize yardıran hızlı, defansın arkasina sarkan, adam eksilten kanat tarzında bir forvet lazım. Zenci olmasi şartıyla tabii.
Jovetic değilde bu lige oyun tarzı Elmander'e benzeyen hatta daha fazla katkı verecek Mario Mandzukic tarzı adamlar lazım. Devre arasında bir şekilde böyle bir adam alabilirsek kesin şampiyon oluruz.jovetic lazım jovetic
nasil oynadi bu eleman izleyemedim dun maci
Beklenenden çok iyi oynadı bence.nasil oynadi bu eleman izleyemedim dun maci
Beklenenden çok iyi oynadı bence.
# Top indirdi ve atakları başlattı çoğu zaman
# 2 Assisti yiyindi... Yinede 2 Assist + 1 Gol
# Belhanda nin verimi arttı...2 ST demek daha çok pas istasyonu demek.
Bu Video güzel bir Özetleme:
YouTube
Beklenenden çok iyi oynadı bence.
# Top indirdi ve atakları başlattı çoğu zaman
# 2 Assisti yiyindi... Yinede 2 Assist + 1 Gol
# Belhanda nin verimi arttı...2 ST demek daha çok pas istasyonu demek.