#9 Eren Derdiyok

Sezon sonuna kadar Eren'den faydalanmamız lazım.Allah korusun Gomis'e bir şey olursa Eren oynayacak bu yüzden Eren'i kazanmak gerçekten de iyi olur.Eren sandığınız kadar kötü bir futbolcu değil.

Adebayor - Gomis ikilisi tutmazdı

Adebayor bildiğin playmaker gibi oynuyor çoğu zaman ki bunu Sneijder' den de Belhanda' dan da daha iyi yapıyor. Topla oynarken tekniği ve uzun bacaklarıyla rakibi topa yaklaştırmıyor; direkt forvet gibi düşünme. Gomis de gayet versatil bir oyuncu. Maç içinde spontane rol değişiklikleriyle çok etkili olacaklarını düşünüyorum...

Bunları da iyi yapana 'Adebayor' deniyor!...Birkaç yıldır transferi hep konuşuldu da 'Futbol hevesi bitmiş yıldız fosili'' ezberiyle cümleten karşı çıktık. Şu takımda direkt oynardı. Her hattıyla tamamlanmış bir takımda Adebayor-Gomis forvet hattını izlemeyi çok isterdim; kaç yaşında olduklarının önemi yok böyle istisnai adamların.
Adebayor vagner love mükemmel olurdu doğrusu

XPERIA X

Eren yerine Gomis 'e alternatif olacak genç mobil bir forvet bulmak şart

Eren 'i bir yere iteleyebilirsek adam akıllı bir forvet alınmalı yazın ...

bize yardıran hızlı, defansın arkasina sarkan, adam eksilten kanat tarzında bir forvet lazım. Zenci olmasi şartıyla tabii.

Eren dün iyi gözüktü.Gözüktü diyorum çünkü bu Eren'in performansının artması mı yoksa Gomis'le yan yana çift forvetin etkisi mi bilemiyorum.
Kişisel kanaatim Gomis-Eren çift forvetinin üzerine gitmeliyiz.Bu Gomis'i de rahatlatıyor.

nasil oynadi bu eleman izleyemedim dun maci
Beklenenden çok iyi oynadı bence.

# Top indirdi ve atakları başlattı çoğu zaman
# 2 Assisti yiyindi... Yinede 2 Assist + 1 Gol
# Belhanda nin verimi arttı...2 ST demek daha çok pas istasyonu demek.

Bu Video güzel bir Özetleme:

YouTube

gecmis performanslarina kiyasla muhtesem oynadigini rahatlikla dile getirme hususunda cekimser olmamaliyiz.

Beklenenden çok iyi oynadı bence.

# Top indirdi ve atakları başlattı çoğu zaman
# 2 Assisti yiyindi... Yinede 2 Assist + 1 Gol
# Belhanda nin verimi arttı...2 ST demek daha çok pas istasyonu demek.

Kesinlikle katılıyorum, gençler maçında muazzam bir performans sergiledi ama asıl şu nokta önemliydi: Pas İstasyonu olması, Gomis ve Eren birbirini tamamlıyor aslında rakip saha da çok daha fazla kalmamız anlamına geliyor bir de 2 forvetin önemi rakipler birini tutsa diğerini tutamayacak olmaları başakşehir maçında topun rakip sahada kalması çok ama çok önemli bunu tek forvet Gomis'le sağlayabiliriz fakat tek olursa 2-3 adam tutacaktır ve geriye doğru oynamak zorunda kalacak fakat Eren'i oynatırsak pas istasyonu ve top saklayıp çıkmamızı sağlayacak 2 oyuncumuz olur rakipler 2 forvete aynı anda baskı yapamazlar. Gomis sol parsele kayarken Eren'de sağ parsele doğru hamle yapıyor bu sayede Belhanda rakip yay üstüne kadar boş bir şekilde gelebiliyor. En iyi defans hücumdan geçer eğer ki rakip alan da topla oynadığımız sürece rakibin yerleşik hücumlarını savurmuş oluruz tek kontra atakları kalacak onda da Tolga, Ndiaye sağ ve sol tarafa parselledik mi onların oyunu kitleriz

Geri
Üst Alt