- 19 Mart 2014
- 28.136
- 29.598
- 2.598
Bildiğin kağnı futbolunun son temsilcilerinden maalesef 11 oyuncusu olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu kafa topu indiremez, top süremez,ayağında top kontrol edemez,duvar olamaz,şut çekemez bir forvette olması gereken hiçbir meziyet yok ancak koca sezon bu adamın eline kaldık.
Başlarda iyi olduğunu düşünüyordum ilk transfer olduğu günden itibaren açıkcası ancak gomisden sonra kendisine bakmamış ve iyi çalışmamış anladığım kadarıyla her haliyle sahada çok güçsüz olduğu ortada alternatifsiz olduğu için çok çalışma gereksinimi duyacağınıda sanmıyorum bu saatte sonra.İşin ilginç tarafı 2016-17 sezonunun başlarında hava toplarında etkili bir izlenim veriyordu. Kafayla attı, rövaşata ile attı. Ama adam birden bitti adeta. Şimdi hava topuna çıkınca rakip lehine faul ile sonuçlanıyor pozisyon.
çalkalanıyoruz kazan kaynıyor abiEren'e hic bir sekilde suc bulmuyorum. Kendisi zaten gectiğimiz sene Tk maclarında boy gösteriyordu ve kalitesi belliydi. O maclarda bile etkili olamıyordu sinanla birlikte.
Sen kalk adamı süper lig 11 golcüsü yap. Bu nasıl beyinsizlik bu nasıl vurdumduymazlık bu nasıl beceriksizlik bu nasıl futbol cahilligi. Kiralık alabileceğin hic mi santrafor yoktu bre futbol cahilleri. Ffp diye diye sampiyon olmus takımı cevirdin vasat takıma