#9 Eren Derdiyok

Bildiğin kağnı futbolunun son temsilcilerinden maalesef 11 oyuncusu olamaz.

yahu kafa topu indiremez, top süremez,ayağında top kontrol edemez,duvar olamaz,şut çekemez bir forvette olması gereken hiçbir meziyet yok ancak koca sezon bu adamın eline kaldık.

yahu kafa topu indiremez, top süremez,ayağında top kontrol edemez,duvar olamaz,şut çekemez bir forvette olması gereken hiçbir meziyet yok ancak koca sezon bu adamın eline kaldık.

İşin ilginç tarafı 2016-17 sezonunun başlarında hava toplarında etkili bir izlenim veriyordu. Kafayla attı, rövaşata ile attı. Ama adam birden bitti adeta. Şimdi hava topuna çıkınca rakip lehine faul ile sonuçlanıyor pozisyon.

İşin ilginç tarafı 2016-17 sezonunun başlarında hava toplarında etkili bir izlenim veriyordu. Kafayla attı, rövaşata ile attı. Ama adam birden bitti adeta. Şimdi hava topuna çıkınca rakip lehine faul ile sonuçlanıyor pozisyon.
Başlarda iyi olduğunu düşünüyordum ilk transfer olduğu günden itibaren açıkcası ancak gomisden sonra kendisine bakmamış ve iyi çalışmamış anladığım kadarıyla her haliyle sahada çok güçsüz olduğu ortada alternatifsiz olduğu için çok çalışma gereksinimi duyacağınıda sanmıyorum bu saatte sonra.

Herşeyden olmasını beklemiyoruz iyi yaptığın tek bir şey olsa da onu konuşsak ...

her kriz bir fırsattır esasında 460 evrilebiliriz milik sakatlıgı sonrası naples gibi veya gençlere sans verebiliriz ama erende ısrar etmek net aptallıktır

Belki gelmis gecmis Galatasarayin en kötü ilk 11 forveti?
Ben daha kötüsünü hatirlamiyorum. Ali lukunku bunun yanina messi.

Ben erene kizmam. Sabriye de kizmiyordum ne bileyim latoleviciyi de. Eren bu takimin 3. Forveti olur formu iyiyse ama sen adama artık sen teksin dersen onun da yapacagi bu kadar iste. Kizilacak olan eren degil yönetimdir. Ama onu da yapinca insanlar bize yanginci tayfa diyor. Neyse varsin biz yanginci olalim da galatasaray iyi olsun

Bu oynayacağına Onyekuru denensin. Cidden hiç uğraşmaya değmez. Kötü oyuncu işte.

Her hava topunda yer düsüyor. Birakin allah askina zaten hoca süratli bir hücüm hatti istemisti. Zaten bunun icin de gomisi pek tutmuyordu. Büyük ihtimal ic maclarda belki oynatir mecbur oldu icin ama deplasman maclarinda 4-6-0 oynatir hoca

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamın vasatın üstünde olan bir özelliği yok.Muğdat oynasın,Onyekuru denensin ama bu yeteneksiz oynamasın lütfen

TT

tt arenada bu adama 90 dakika islik bekliyorum, bu sayede gerzek yönetim durumun ciddiyetinin farkina varir!

ayağına gelen topu kontrol edemiyor, yanındaki adama pas veremiyor, her top rakibe gitti, düşündükçe kafayı yiyorum

Eren'e hic bir sekilde suc bulmuyorum. Kendisi zaten gectiğimiz sene Tk maclarında boy gösteriyordu ve kalitesi belliydi. O maclarda bile etkili olamıyordu sinanla birlikte.

Sen kalk adamı süper lig 11 golcüsü yap. Bu nasıl beyinsizlik bu nasıl vurdumduymazlık bu nasıl beceriksizlik bu nasıl futbol cahilligi. Kiralık alabileceğin hic mi santrafor yoktu bre futbol cahilleri. Ffp diye diye sampiyon olmus takımı cevirdin vasat takıma

Eren'e hic bir sekilde suc bulmuyorum. Kendisi zaten gectiğimiz sene Tk maclarında boy gösteriyordu ve kalitesi belliydi. O maclarda bile etkili olamıyordu sinanla birlikte.

Sen kalk adamı süper lig 11 golcüsü yap. Bu nasıl beyinsizlik bu nasıl vurdumduymazlık bu nasıl beceriksizlik bu nasıl futbol cahilligi. Kiralık alabileceğin hic mi santrafor yoktu bre futbol cahilleri. Ffp diye diye sampiyon olmus takımı cevirdin vasat takıma
çalkalanıyoruz kazan kaynıyor abi :)
sen anladın

Geri
Üst Alt