#9 Eren Derdiyok

Mesela Loko maçında baya beğenmiştim gol attı diye demiyorum baya iyi oynamıştı maç boyunca , Bu arada şaka maka 5 gol atmış 500 küsür dakikada fena sayılmaz, kesinlikle futboluna bayılmıyorum lakin yüz çevirecek şartlar yok mecburuz kullanmaya. Bu duruma düşüren yönetim en büyük suçlu Eren baya masum sayılır

Icerdeki erzurum maci istatistiklerine baktim 8pas yapmis yuzde 50 isabet fln..
Yerine sinan oynasin erene ihtiyac yok.
Boy fln var adamda 1 tane hava topu alamiyor ilerde 1 tane top tutamiyor şaka gibi :D
Sinan arada kosuyor pas fln veriyor en azindan

sakatlığı uzamış galiba. bu nedir yaw?
Eren de sus işareti yaparak dalga geçiyor.
Göndermemiz gerekenler listesi eklemek lazım bunuda.

Galatasarayda ancak 3.forvet olabilecek bi herifi tek forvet olarak bırakıp sana muhtacız dersen böyle oynar her yeri işte

ne çıt kırıldım adammış yahu bir iyileşemedi.

Adamın fiziğe baksan vay be kalıplı erkek dersin ama herifin. Kas eklem lif kemik yapıları 18lik lolitadan farkı yok.

Son dönemlerde takıma gelen en berbat forvet.

F/p anlamında oldukça zararlı çıktık.

Yeteneksiz vs hadi onları geçtim götü başı oynuyor bir de.

Gol hariç kesinlikle iyi bir şeyler yapmıyor ama bu adama orta geldiği zaman da tam bitirici oluyor bu maç ne Ömer Bayram ne de Mariano adam gibi orta açamadık Antalya maçındaki ortaları açsak Eren'in en azından 2 golü vardı adamlar dersine çok iyi çalışmış bu bağlantıyı kesince de Eren tamamen saf dışı kaldı. Yetersiz olabilir ama orta getirirsek rahat gol atacak adama orta getiremiyoruz :D

Bu adama mecbur olduğumuz maçlarda orta açma yağmuruna tutmak lazim çünkü kafa vurmaktan başka hiç bi özelliği yok

Bu adama mecbur olduğumuz maçlarda orta açma yağmuruna tutmak lazim çünkü kafa vurmaktan başka hiç bi özelliği yok

Acikcasi kafa vurma özelligi de yok yani "özellik" diyebilecek kadar iyi degil. Ikili mücadelelerde cok cabuk yikiliyor 2m boyu olmasina ragmen acayip kirilgan bir herif.

Geri
Üst Alt