#9 Eren Derdiyok

Kafayı donk da maicon da vurur bununla sözleşme yenileyen haindir net! İyi kötü oynadı attı atamadı bu seneye kadar ama bu sene vedalaşmak lazım artık.

Rakip forvette Eren'i görünce önde de basıyor, cesarette alıyor. Eren'in kesin oynamaması gerek Schalke maçında. Rakibi gram tehdit etmiyor adam.

Kafayı donk da maicon da vurur bununla sözleşme yenileyen haindir net! İyi kötü oynadı attı atamadı bu seneye kadar ama bu sene vedalaşmak lazım artık.
sözlesmesi bitiyor ama yerli forvet yok diye sözlesme yaparlar herhalde bununla. enes ünal, umut bozok, burak yilmaz ve cenk tosun disinda oyuncu yok.

Galatasarayda hattrick yaptığını hatırlamıyorum, umarım bugün yapar :) Hadi eren hadi oğlum güldür yüzümüzü be

Arkadaş neden hazırlık maçı gibi oynuyorsun ya maçı.

Buna çöp yazmak çöpe hakaret resmen, herf bitmiş

Garry le girdigi verkac :(
U 17den birini koy en kotu bunun kadar oynar.
Ali yavuz yada Ahmet Sivri sans bulmali artik

Transferden sorumlu yoneticin Abdurrahim Albayraksa golcu olarak Eren cok bile

Fizik yapısı benim gibi
Ağır ve de hantal
Ben en azından her gün mala vuruyorum bi esprim var
Sen topa dokunamıyorsun, toptan kaçıyor ve sorumluluk almıyorsun..
Kimse senin ayağına Top atamaz
Burası serengeti

kötü oynasada forma sırtında istediği zaman sakatlanıp dinlenme şansıda var yani kasacak hali yok adamın rahat..

Galatasaray gibi bir takımın 1. 2. 3. forveti eren olamaz. Eren ligde hicbir takimin 1. Forveti olamaz zaten. Suc Eren de degil ama forvet almayan yönetimde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam çıkınca takım bir anda 10 dakika falan top oynadı la inanılmaz bişey, Dünya'da başka bir futbolcu bunu becerebilir mi emin değilim. Geriye gelip top almıyor adam, havadan atılan topu indiremiyor, yerden atılanlarda zaten inanılmaz ağır. Schalke oyuncuları bunu tutmadı bile çoğu pozisyonda zaten kendi kendine rakibe veriyor topu. Hoca Sinan'ı önde oynatmakta ısrar etmeli, bu sene adam gibi oynadığımız tek maçta o şekidle oynadık. Sinan yine rakibi tehdit ediyor, hızı- top sürmesi falan var. Eren'in çok kolay iç saha maçları hariç oynaması zarar.

Geri
Üst Alt