#9 Eren Derdiyok

Adama hep laf sokuyor hoca sonra yine de oynatıyor. Laf sokacağına kadro dışı bırak!

Fatih Terim’in anlayamadığım şeylerinden biri bu sövüp oynatmak olayı.

Forvet yerine stoper koyup bunu oynatmasa aslında tam rencide eder iyi de olur. Ama yapmıyor. Alt yapıdan da demek ki istenen forvet yok. Yoksa Ozan’ı koyan Eren’i kesip niye koymasın.

Buna laf edip oynatiyor, Feghouli ye de laf ediyor ama oynatmiyor.

Dün keşke Auschwitz kapanmasaydi dedirten bir performans sergiledi valla

Zamaninda Burak Yilmaz diye bir golcümüz vardi teknigi vasat ama kapaklari takan bir futbolcu kardeşimizdi. Gittiginde hüngür hüngür aglayan bir şahisti. Eren bunun 20%i bile degil.

adminlerden rica ediyorum soyadini beyniyok diye degistirilsin.

bir insan orda elini niye cikarir. bilerekmi yapiyorsun. senden cok seni oynatanda suc. onu gectim oyundanda cikartmiyorlar bu hiyari son 3 maci mugdat oynasin yeter lan artik. hocada kendine gelsin

maicon bile bundan iyi forvet mal degnegi. bu dallama nasil atti o rovasata golunu cozemedim.

Belki milli mactir .. Bu brezilya milli maci olabilir, paylasim tarihine gore soylemiyorum , oyle bir haber vardi sanki

4.5 m euro bonservis

3 yıldır alınan 6.5 m euro maaş

11 m euroya malolan bir çöp kovası. Kimin eseri Dursun ve Levent denilen iki sözde Galatasaraylının.

Önemli bir gerçek yine ortaya çıktı Gomis'e verilen 5 m euro helal, buna verilen 50 bin euro haramdır. Keşke tek forvet Gomisle sezona girseydik de bu DY olmasaydı takımda.

4.5 m euro bonservis

3 yıldır alınan 6.5 m euro maaş

11 m euroya malolan bir çöp kovası. Kimin eseri Dursun ve Levent denilen iki sözde Galatasaraylının.

Önemli bir gerçek yine ortaya çıktı Gomis'e verilen 5 m euro helal, buna verilen 50 bin euro haramdır. Keşke tek forvet Gomisle sezona girseydik de bu DY olmasaydı takımda.
Ayni dönem Deniz Kadah bedavaya Antalya'ya gitmisti. Eren'den 10 kat daha iyi topcu. 500 bin euro civari bir ücrete imza atardi. Biz gittik bu öküzü transfer ettik.

Maicon bunun yerine ilk 11 çıksın devre arasına kadar net 5 gol atmazsa bir daha futbol konuşmam.

Geri
Üst Alt