#9 Eren Derdiyok

Bir zamanlar forumca istenen ligin en iyi forvetiydi bu da.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekibimizin gözdesi, tükenmez krediye sahip ekibi yönetenler tarafından

Gazete ve internet sitesi haberleri

Mantik da onu soyluyor ama bilemeyiz tabi .
Zaten kesilmese de sozlesmesi bitiyor

onu bunu birakinda buraktan gelen parayi oldugu gibi bu herife gommemiz sizide kahretmiyor mu

Orada da seyirci doyumsuzlugu var . Burak varken o kotu daha iyisi gelsin denir , drogba bitmis ibra getirin denir

Yani zaten o bakis acisinin bizi yonetimlerin de sacmaligi eklenince ekonomik olarak hangi noktaya getirdigi ortada

Ben bu tip adamlarin yonetimce kovulmasindansa tribunlerce aforoz edilmesini daha dogal ve sonuc alici buluyorum

Cunku bu adam bir kez yuhalanirsa bir daha o sahaya cikartilamaz ve amaca ulasilir
yani tutulsun besleyelim diyorsun? allahtan sözlesmesi bitiyo bununla kan emici vampir tarik osman malinin

Tutulsun besleyelimden kasit ne ? Zaten elin mahkum , oynatsan da , kadro disi da biraksan parasini odeyeceksin

Forumdaki hala bilgisizce "kovun sutlayin" soylemleri gercekci degil biliyorsunuz

Ama terim de resmen inatlasiyor , bu adam bu haliyle ne olursa olsun GS de sahaya cikamaz , forvet yoksa bile cikamaz

O inatlasmayi kirmak icin de seyirci artik lato ve tariktaki gibi devreye girmeli

bu adamin almanyada lakabi

DER KURDE (yani KÜRT)

BEN BIRSEY FARKETTIM BU ADAM ISTIKLAL MARSINI OKUMUYOR, BENCE ALTINDA BIRSEY VAR!!!!

*SB mode on*

Adam zaten Isviçreli, ister okur ister okumaz.

*SB mode off*

sent via GSC

Geri
Üst Alt