#9 Eren Derdiyok

Ulan bi yazı yazdık yine bütğn terimciler bombardımana başlamış. Sizin işiniz yok mu olum? Ucu terime dokunan herşeyi at gözlüğüyle savunmak zorundamısınız? Çıkın bi hava alın oksijen çekin içinize

Ulan bi yazı yazdık yine bütğn terimciler bombardımana başlamış. Sizin işiniz yok mu olum? Ucu terime dokunan herşeyi at gözlüğüyle savunmak zorundamısınız? Çıkın bi hava alın oksijen çekin içinize
Boşuna fedai demiyorum.

Sorusuz sualsiz savunuyorlar.

sent via GSC

Ne Terim'i yahu Eren'i Terim mi aldırdı elindeki tek forvet o da oynatıyor eğer suçlu arıyorsan yönetim orda, Terim gençlere şans versin ben de diyorum ama Eren 2 milyon alıyor Terimle ne ilgilisi var bu durumun.

1.50 de sonra tüm söylediklerine katılıyorum hocanın. 1 kişi eksik oynasak daha iyi oynarız. bu şerefsiz haine güvenip top atıyorlar her top duvara çarpar gibi tekrar bizim sahamıza düşüyor. 1 gidiyor oyuncular 2 gidiyor 3 gidiyor 4. de bu mal zaten indiremeyecek veya kaybedecek diye gitmiyorlar. giden de isteksiz yapıyor bu işi oyun olgunlaşmadan kaptırıyoruz. takımın kimyasını bozan bu herif. bunsuz bi 11 bulup isim farketmez ısrarla onların üstüne durmamız lazım. en azından devre arasına kadar.

hatta araya serpme küfür de ekleyebilirim.

Kral akşama yine aksiyon yapacaktır.

- 1 Penaltı
- 10 Top Kaybı
- 3 isabetsiz şut

Yeter artık bu oynayacağına forvette Tarık Çamdal oynasın daha iyi.

Madem ilk 11'desin, sadece gol ve iyi oyun yetmez. Hem gol/goller, hem iyi oyun ve hem de galibiyet bekliyorum.

Yoksa fena saydıracağım sana keko Eren.

Artık sabır kalmadı. En ufak bir hareketinde bugün ıslıklanabilir.

Bu sezon gol krali olacaktir . 31-34 gol arasi atacak kalitede. Oynadigi tum maclarda bunu gosteriyor bugun 55 dakika itibariyle yine sahane ve 2 tane salladi bile simdiden gercek bir kral. Gecen sene Gomis yerine devamli oynasaydi isimiz son haftaya kalmaz mart ayinda ilan ederdik sampiyonlugu.

Geri
Üst Alt