#9 Eren Derdiyok

Durun şimdi eren 9 numarayı aldığına göre umut bir daha oynamayacakmi bizde??

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Atacağı gol sayısından ziyade etrafında ki oyuncuları oynatması benim için önemli. Etrafında Sneijder-Bruma-Podolski(Sinan) oynayacak. 13-18 gol aralığında performans bekliyorum.

cevabı bilinmeyen sorulara ışık tut ulAn @Ozan Puki

beklentinin ötesinde bir performansa hazır olalım tıpkı burak ve elmander'in ilk sezonları gibi. ben pek yanılmam güvenebilirsin osmancım.

edit : dipnot düşmekte fayda var 26 sene profesyonel futbol oynadım.

Son düzenleme:
beklentinin ötesinde bir performansa hazır olalım tıpkı burak ve elmander'in ilk sezonları gibi. ben pek yanılmam güvenebilirsin osmancım.

edit : dipnot düşmekte fayda var 26 sene profesyonel futbol oynadım.

:asd:

neyse madem öyle sanırım sen futbolla baya haşir neşir ilgili ve alakalısın renkdaş.futboldan anlayan bir renkdaşımıza benziyorsun. bu tolga sence iyi bir futbolcu mu? işimizi görür mü?
yoksa yanına melo tarzı biri mi gerek? forumdaki yorumlardan anldığım kadarıyla kendisi tam bir çöp. tabi senin vereceğin bilgiler herşeyi açığa çıkaracak.

şimdiden tşk iyi forumlar

10 gol Sampiyonlugumuz icin yeterli eger poldi de yine 10 gol atacaksa

:asd:

neyse madem öyle sanırım sen futbolla baya haşir neşir ilgili ve alakalısın renkdaş.futboldan anlayan bir renkdaşımıza benziyorsun. bu tolga sence iyi bir futbolcu mu? işimizi görür mü?
yoksa yanına melo tarzı biri mi gerek? forumdaki yorumlardan anldığım kadarıyla kendisi tam bir çöp. tabi senin vereceğin bilgiler herşeyi açığa çıkaracak.

bende herkes gibi alternatif transfer olarak iyi, ilk onbir içinse kötü transfer olduğunu düşünüyorum. leiva gelmiyecekse tolga ilk onbire alındıysa bu üzer açıkcası, koskoca dönemi yabancı transfer olmadan kapamak büyük travma yaratır gsc tayfa bunu kaldıramaz

öngörülerim bunlar şimdilik idare et. @yiğit kardeşimizden daha detaylı bilgi alabilirsin.

Yiğit reis bu yorumu görünce pukiye yönelen sorulara birde sen ışık tutarsan sevinirim. şimdiden tsk

Yiğit reis bu yorumu görünce pukiye yönelen sorulara birde sen ışık tutarsan sevinirim. şimdiden tsk

Tolga topla iyi kat eden ayrıca çok tempolu ve koşan bir cmfdir. ama tam bir dmf degil. yinede bizde iş yapar. ama lucası almamız lazım.

Sakatlık sorunu var bide tolganın.

Daha antrenman yapamıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bjk macinda oynamaz gibi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Antrenman temposu düşük yakında a2de oynar

Adam antrenmanlara çıkıyor. Sonra idman maçında da u21'r karşı 45 dk oynayıp 1 tane de sapladı. Bjk maçında oynamaması için hiçbir neden yok şuan için.

Gs tarihinin görecegi en kötü fw

Gs tarihinin görecegi en kötü fw

Lol + lmao + wtf

Batman'in kayip oglu Bullet'i unuttun galiba
c67c6383bde3199a02087083ed6389d4.jpg

Geri
Üst Alt