#9 Eren Derdiyok

Tam bir santrafor.Adam isini cok iyi yapiyor.Duvar oluyor.Hava topu kazaniyor.Pres yapiyor.Acik kapatiyor.Gercekten cok begendim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Elmander gibiydi resmen. Geriye gelip pres yapışları, top çıkarışları maziye götürdü.

Havadan 4-5 orta geldi 3ünde Hikmet adamı indirin direk diye talimat vermiş 2si net penaltıydı. 2sinde de sadece Rize'ye gol atmadı bu kesin(ben dahil)

Harika harika.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burda çöp muamelesi yapan affedersiniz ama gerizekalılara girsin attığı bu goller.

O değil de adam 4 gol attı ama son vuruşları nasıl görme imkanımız olmadı daha :D Havada 10 numara yerde nasıl bi de onu görelim

''Leverkusen'de de atmıştım buna benzer bir gol ama bu çok daha zor bir gol, gelişine vuruyorum.Attığım golü on defa denesem bir kere kaleye girer herhalde. İzleyince tüylerim diken diken oldu.Beşiktaş maçı öncesinde bu maçı almamız çok önemliydi bizim için.''

O değil de adam 4 gol attı ama son vuruşları nasıl görme imkanımız olmadı daha :D Havada 10 numara yerde nasıl bi de onu görelim
Yerden stili elmanderi andırıyor kaleyi görünce zımba gibi plase vurur eren ayrıca yandan gelen topları tek topla kaleye plase atabiliyor ki bu cok onemli bir meziyet bkz bu açıdan dünyanın en iyisi ibrahimovic ve eskiden de jardel di

sent by note ????

Sneijder Eren ve Tolga ile iyi oynamaya başladı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam tam bi forvet.Akıllı nerede duracağını biliyor.Sanırım 1 kere ofsaytta kaldı maç boyunca.İlk golu muazzam tam bi Zlatan golu.Yinede 2 gol atmasına rağmen fazla besliyemiyoruz kanatlardan.En az 20 golu var bu sene.

Eren'in transferini çok istemiştim. Hatta yurt içinden alınacak tek adam Eren demiştim, yanılmadım. Senin alınmana burun kıvıranlara, sana laf sokanlara gollerinle cevap veriyorsun, tesekkurler Eren.. Gollere devam.

Geri
Üst Alt