#9 Eren Derdiyok

Yine haklı çıktım, haksız çıktığım 1 transfer görülmedi.

Yıllık kotasını doldurdu, bundan sonrakiler kariyer rekoru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazı öküzleri futbolcu diye takımda tuttunuz

Gözümüz forvet gördü bea

Hüseyin boş ver onu bunu. Fena kapakları taktı. Adam 4 maçda 3 gol ile başladı ne kotası be. Bide oyun içinde de baya faydalı işler yapıyor

Takım iyi olsunda kapak yiyelim önemli değil. Maçları izlemediğim için faydasını falan bilmem, benim beklentim hala yok. Yetersiz gibi geliyor.

Eren'e ben asla kötü demedim , her zaman iyi bir oyuncu ama takımın tek 11 oyuncusu olması yanlış dedim ve diyorum . Presi , golü Harika ; umarım hep böyle devam eder .

Ereni o kadar kucumsemeyin.

Ben donk ile gorusmeye baslandiginda bi dolu kufur etmistim. 2. Kuzmanovski olur diye inim inim inlemistim buralarda. Herkes topa vurmadan adami neden asiyorsun demislerdi. Ben de demistim ki onemli ola simdi itiraz etmek. 8-9 milyon euro girdikten sonra itiraz etsen nolur demistim! :(

Rodallega ve Niasse icin de cok kufur ettim. Net kucuk takimin bos alan topculari cunku.

Eren ise farkli. 2. Forvet olsaydi daha iyi olacakti ama buna da sukur diycez.

Ereni kucumsemeyin , Niasae, Rodallega gibi kucuk takim topculari ile karistirmayin demistim! ;)

Adama pozisyon uretemiyoruz, olmadik pozisyonlarda sapkadan tavsan cikariyor farkindaysaniz?

Gooooooooooooooooooooooollllllllllllll Ereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
İki asist de rahmetli Aydın Aslan a gelsin.

Begendim. Boyle devam.

Geri
Üst Alt